Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цирк! Тити Папазов дава пари на всеки, който го снима в нарушение
Автор: Екип Ruse24.bg 15:42 / 05.07.2020Коментари (6)1054
© Нова ТВ
Тити Папазов дава парична сума, равна на глоба от КАТ, на човек, който го заснеме да извършва нарушение на пътя. Това обяви самият той в предаването "Карай направо" по Нова тв.

"Този, който ме снима в нарушение, за да бъде мотивиран да го направи отново, а аз да бъда мотивиран да не го правя повече, ще го наградя точно с толкова, колкото е санкцията", обяви баскетболният треньор и акционер на ПФК "Левски".

 "В живота няма съвършен човек. Аз имам слабост и това е управлението на автомобила. Не искам да карам като бесен, защото да злоупотребя, просто ми идва отвътре", заяви Тити. Той беше глобен, след като бе заснет да преминава на червен светофар на кръстовище в София.

"Аз съм човек, който безумно вярва в Господ. Приемам тази ситуация като голямото мое спасение, защото си мислех, че съм положително приеман в обществото. От тази ситуация натрупах толкова много негативи. Чудесно, сега тръгвам от нулата да градя наново", каза още Папазов.

Той е на мнение, че всичко, случило се в живота му , е с причина. Според него "във всеки ужас има нещо положително". А в неговия случай това е фактът, че няма сила, която да го накара да мине на червено. От 2017 година Папазов има наложени 13 глоби и фишове. 6 от тях не са негови, а на друго лице.

"Не е морално, когато си се изложил пред цяла България, да не си платиш глобите. Сам отидох в КАТ и доброволно подписах, че аз съм карал", обясни баскетболният треньор и подчерта, че видеоклипът не е доказателство пред органите на реда. Той призна, че ако му предложат 100 000 лева и аплодисментите на 10-хилядна публика, ще избере аплаузите на феновете.

Като акционер на ПФК "Левски", Папазов обяви, че са платени 143 000 лв. дългове към НАП, както и заплатите до януари.

"Това е магия – трябва да го чувстваш, да се сраснеш с нея. Вчера си тръгна Нашименто. Купих му фланелка, целунах го и му се извиних, защото "Левски" не е бил коректен. Деян беше с капитанската лента в съблекалнята. Аз му казах: "Не я махай цял живот. Утре може да не е на ръката ти, но ще е в живота ти". Искам всички да разберат, че когато "Левски" е добре, държавата също е добре, защото 60% от населението е щастливо", сподели той.

За него придобиването на акции на клуба са знак на изключително уважение от страна на Наско Сираков. 

"След Гунди, за мен, на второ място е Наско Сираков. Той е незабравим. Има неща, които остават за цял живот. Тези акции са на хората. Те не носят дивидент. Господ слезе на земята! Мога да гарантирам, че Наско Сираков, аз, всички, които обичат "Левски", имаме генерална концепция за бъдещето. Държим обаче някой да ни помогне за тези 5 млн. лв.", каза акционерът и призова големите компании да дарят средства за клуба. Папазов не изключва и опцията "фалит" за клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ТОЗЙ ГЛУПАК Е ТЪП БЕЗМОЗАЧЕН КРЕТЕН.ПАРИ ЩЕ ДАВА НА ТОЗЙ КОЙТО ГО СНИМА.ПЛАТИ СИ ГЛОБИТЕ МУХЛЬО.И НЕДЕИ ДА НАМЕСВАШ БОГ,ЗАЩОТО БОГОХУЛСТВАШ.ТИ СИ НАКАЗАН ОТ КОРОНА ВИРУС ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО.БОГ НЕ ПОМАГА НА ТАКИВА КАТО ТЕБ
0
 
 
Той е за психиатър,заедно с Бойко,да,така е !
0
 
 
Тоя ревлю Тити преди години страшно много го харесвах. Но всичко хубаво за него от мен е в минало време. Продължавам мазохистично да следя излагациите му където и да се появи до ден днешен. Изкукуригал е на максимум!Тежък случай на самозабравил се простак и по отношение на шофиране, и на всичко! Нещо подобно мога да кажа и за Емил Кошлуков: интелигентен чаровник с невероятно чувство за хумор в миналото, в настоящето превърнал се в най-големия отвратяга като шеф на БНТ.
0
 
 
От какви доходи са парите на този палячо ? От треньорство. Толкова ли плащат в Лукойл за треньора на отбора си ? Само,че дълбоковярващите в Бог хора са смирени,скромни и гледат да спазват Божиите заповеди. А тук виждаме едно тъпо леке ,което с цивренето придава някаква драматургия на чувствителност. Пълен психопат и лицемер. Мутренски шут.
+1
 
 
Много сбърка с тази намеса в делата на Левскито. Сега вместо Тити да бъде запомнен като симпатичен ревльо, ще го запомним като мутра джигит левскар с ограничен речник. Жалко.
на 05.07.2020 г.
+1
 
 
Ужаст!!! Насилих се да го гледам цялото предаване! Отврат! Този е за Карлуково, а не за национален ефир! Ма ко се чудя... БУЛГАРИСТАН....
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: