Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цяла седмица скука и лошо настроение за някои зодии! Кои са те?
Автор: Екип Ruse24.bg 13:44 / 06.07.2019Коментари (0)913
©
Седмичен хороскоп за периода 6-12 юли



Овен


Изградете си стратегия

Проявете внимание към близките и приятелите и те ще ви помогнат да реализирате целите си. През целия период ще трябва да действате според предварително обмислена стратегия, насочена към много точно формулирани нови цели. В понеделник чувството ви за собствено превъзходство може да затрудни общуването и комуникацията с много полезни хора. Контролирайте поведението и езика си. Във вторник са възможни неприятности със Скорпион около обща работа. В сряда ще се справите с всякакви проблеми. В четвъртък правете планове за бъдещето. Неясните ви идеи и мисли ще добият конкретна форма и всичко ще си дойде на мястото. В петък Овните ще започнат уреждането на важен материален въпрос.

Телец

Забравете страховете си

Настъпващата седмица е много благоприятна за обмисляне и обсъждане на дългосрочни планове, но ще трябва да се доверите на интуицията си. В първите дни ще имате големи спорове и проблеми. Не бъдете сприхави и не разрешавайте въпросите на маса. В понеделник не смесвайте работата с удоволствието, особено на работното си място. Във вторник не отлагайте нищо, денят е благоприятен за всичко, остава да уловите момента. В сряда са възможни събеседвания или просто приятелски разговори с началството. В четвъртък продуктивните ви идеи ще събудят интереса на ръководството. В петък ще се радвате на изобилие и може да разчитате на шанса и чара си.

Близнаци

Дипломатични, но и целеустремени



Ако успеете да съвместите гъвкавата дипломация, която ще ви е нужна през тази седмица, с точната целеустременост към поставените цели, никаква трудност няма да ви спре. Днес и утре може да ви се наложи да промените нещо в плановете си, не отхвърляйте молбата на роднини или приятели за помощ. В понеделник може да ви направят интересно предложение, но не бива веднага да го приемате. Във вторник някой ще се опита да подкопае самочувствието ви, но няма да успее. В сряда точно премислете какво трябва да премълчите и какво да говорите. В четвъртък ви предстоят радостни събития, известия и пари. Петък може да се окаже сложен и нееднозначен и усилията ви да останат без резултатите, които чакате.

Рак

Лошото настроение ще е около вас



В началото на седмицата ще сте под влиянието на неочаквана и необяснима тъга, която ще изчезне, но трябва да проявите търпение. Ако не успеете, всичко, което започнете, ще става трудно. В понеделник ще има напрежение в семейството ви. Възможен е конфликт с роднина, който отдавна ви играе по нервите. Във вторник ще преодолеете лесно трудностите, които възникват на работното място. В сряда преценете внимателно ново делово запознанство, защото понякога зад чаровната усмивка може да се крие измама. В четвъртък се придвижвайте напред по начин, който не предизвиква съмнение. В петък не бъдете раздразнителни и се пазете от лошото настроение на шефа си.

Лъв

Еднообразни и скучни дни



Седмицата ще започне и ще премине еднообразно и скучно, нещо, което може да предизвика у вас досада. Постарайте се да не изпадате в лошо настроение, да не сте сърдити и намусени, защото ще изпуснете шансовете на съдбата. Днес и утре нещо ще ви накара да се заровите в книгите и да откриете, че не ви достигат познания. На прага сте на решение да продължите обучението си. В понеделник се огледайте на мястото, на което сте, и ще извлечете поука, свързана с бъдещата ви делова дейност. Във вторник не се нагърбвайте с неща, които не са ваша работа. В сряда бъдете по-внимателни с околните. В петък не си позволявайте свободно държание с шефовете си.

Дева

Бъдете търпеливи и сдържани



През тази седмица покрай познатите ви дейности може да се появят нови професионални планове - ваши или съвместно с други хора. На много от вас ще се наложи да разрешават проблеми с брачния партньор. През цялата седмица ви очаква разнообразно и уморително общуване с хора, ето защо днес и утре ви препоръчвам усамотение и почивка. Във вторник се постарайте да чакате търпеливо каквото трябва, но и не закъснявайте. В сряда вероятно ще обсъждате предстоящи промени на работното си място. В четвъртък може да имате среща с хора, важни за вас в професионален план, и ако сте сдържани, може да получите изгодно предложение. В петък ще имате натоварване и работа с по-широк кръг хора и ако не допуснете грубо отношение към околните, може да получите каквото искате.

Везни

Поставете ново начало

През седмицата се опитайте много внимателно да разберете дали ролята, която изпълнявате в момента, ви устройва. Ако отговорът е "не", ще можете лесно да промените нещата, ако наистина го искате. Огледайте се около себе си и малко по-встрани, разгледайте и живота си без илюзии, защото е настъпил моментът за конструктивни промени. В понеделник и вторник работете за себе си, оглеждайте мястото си на работа. В сряда не обръщайте внимание на приказки по ваш адрес. Оставете хората да си говорят. Каквото радикално сте замислили - направете го в четвъртък. В петък не допускайте романтика и сантименти да попречат на деловите ви планове.

Скорпион

Организирайте времето си по-добре

Вашият успех през тези дни ще зависи изключително от отношенията, които ще създадете с влиятелни и силни личности и представители на официалните институции. Ако получите подкрепата им, смятайте, че успехът и парите са ваши. Може да имате трудности в реализацията на общите ви планове, но ако убедите колегите си, че те са нужни, ще успеете. В понеделник нелоялна постъпка на колега може да ви раздели от приятел. Във вторник Овен ще се опита да ви манипулира, не го допускайте. В сряда ще направите нещо важно, което ще се отрази благоприятно на бъдещето ви. Четвъртък ще ви донесе добри новини, а петък е безличен.

Стрелец

Усещате творчески подем и активност

През тези дни ще разкриете напълно творческите си възможности и потенциал. Ярко и талантливо ще проявите собствената си природа. Ще ви съпътства успехът почти навсякъде. Много е вероятно да ви предложат по-отговорна и по-добре платена работа. Ако не приемете, няма да съжалявате, очаква ви много и интересна дейност, която ви допада и която ще усъвършенствате. В понеделник и вторник ще решите важен делови въпрос и внимателно ще прецените нови делови отношения. Известие от чужбина ще изостри вниманието ви. В сряда е възможно да ви притеснят грешки на Лъв и Овен, но ще се справите. В четвъртък приемете покана на приятел за събиране. В петък ще сте на крачка от това, което преследвате. Ще се радвате на финансов успех.

Козирог

Освободете се от клишетата

Козирозите още в началото на седмицата ще разберат, че ако се освободят от някои клишета и пристрастия, ще вървят уверено напред и няма от какво да се страхуват. Мнозина ще имат пари и нови възможности. Приемете пътуването, което ще ви предложат - ще ви донесе нови контакти. В понеделник се пазете от преумора, не надценявайте силите си. Във вторник - разочарование от колега, на когото сте се доверявали. В сряда бъдете търпеливи, ако искате да постигнете целта си. В четвъртък ще се радвате на подкрепата на високопоставени личности и ще чуете добри думи за работата си. В четвъртък не се доверявайте на информация, която ще получите от приятели, възможно е да не е точна.

Водолей

Запазвайте добрия тон

През този период очаквайте предложения за допълнителна дейност. Ако прецените, че можете да се справите физически и че това няма да ви отнеме от почивката, нито да ви отклони от основните ви ангажименти, приемете. Много от вас ще се почувстват като победители още преди края на периода. И ще бъде оправдано това самочувствие. В понеделник и вторник се пазете от спорове и конфликти, особено с близки хора. Не командвайте, понякога високото ви самочувствие ви кара да се чувствате като господари и ставате груби. Това не ви помага нито в личния, нито в деловия живот. В сряда не се поддавайте на емоциите си, не изпадайте в тържествуване по повод на победа, нито в униние заради загуба. В петък помагайте, ако ви помолят за помощ, и се веселете, но с мярка.

Риби

Не вярвайте на обещания за лесни пари

През тази седмица ще ви се иска да предприемете нещо, но изчакайте. Ориентирайте се по-добре, особено ако се отнася до контакти с чужбина. На светско събиране ще срещнете човек, който е готов да ви помогне. Той безкористно ще ви предложи много повече, отколкото бихте си позволили да искате. В понеделник се пазете от примамливи предложения, не вярвайте на хора, които ви обещават лесни пари. Във вторник може би ще се наложи бързо да направите някои промени в плановете си. В сряда среща с приятели и колеги ще ви ориентира в нещо. В четвъртък среща с висшестоящи личности ще ви поласкае. В петък ще ви разтревожи проблем със здравето на близък човек. Ако можете да помогнете, помогнете.

Още по темата: общо новини по темата: 549
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: