Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дебора се снима с майка си
Автор: Екип Ruse24.bg 10:28 / 10.02.2024Коментари (0)597
©
Поредна доза секси снимки си публикува Дебора в Инстаграм. В същото време момичето за пръв път пусна обща и снимка с майка си в социалните мрежи. Двете жени сияят и гледат смело напред.

Под снимката Дебора написа "Мамо" и сложи сърчице. Очевидно майката на нарязаното момиче й оказва огромна подкрепа, защото видно и двете вече са щастливи. Майка и дъщеря се опитват да оставят зад гърба си мъчението, на което бе подложена Дебора, и двете се подкрепят взаимно. Освен милата семейна снимка Дебора отново показа хубавата си фигура, която бе осквернена от Георги с макетно ножче.

Майката на Дебора говори на няколко пъти, но досега тяхна обща снимка не се бе появявала.

Дебора е вече във видимо по-добро състояние и направо грее. Девойката от Стара Загора показа голям кураж, когато записа песен и показа голяма част от ужасяващите си белези на цяла България. Срещите й с психолозите продължават и очевидно и това й помага. В момента всички се готвят за старта на делото, което по ирония на съдбата започва в Деня на влюбените - 14 февруари.

Случаят "Дебора" влиза в съда в Пловдив, където бе прехвърлен казусът. Това стана, след като прокуратурата официално внесе обвинителния акт срещу Георги Георгиев, който е погнат за зверството, извършено с макетно ножче. Държавното обвинение подпука сочения за касапин за три престъпления. Едното, което е и най-тежко, е за обезобразяването на Дебора. Според доказателства, с които разполага прокуратурата, става ясно, че Георгиев е използвал черен макетен нож и е нарязал с него Дебора 18 пъти. Раните са изключително сериозни, има такива, които са били дълбоки по 2 см. Това деяние на Георгиев е квалифицирано като причиняване на двустепенна средна телесна повреда, извършена по изключително мъчителен за жертвата начин. Именно по него го заплашват 10 години решетки.

Дебора и Лидия избухнаха с общата им песен "Разбити мечти", която мина 1 млн. гледания.

До записването на парчето се стига, след като Галин предлага на Дебора да направят песен, а после звъннали на Лидия, за да бъде парчето дует. Преди песента двете не се познават, но Дебора слуша песните на певицата от самото й излизане на музикалната сцена. След като разбира за идеята, Лидия веднага се съгласява, пише "България днес".

Да няма страх и да няма нито една насилена жена повече - това е посланието, зад което стои Дебора. За да го направи още по-силно, красивото момиче показа раните по бедрата и гърдите в клипа на песента.

Още по темата: общо новини по темата: 220
25.04.2024 »
17.04.2024 »
17.04.2024 »
27.03.2024 »
03.03.2024 »
28.02.2024 »
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: