Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дейвид и Виктория Бекъм си правят склад за дърва
Автор: Екип Ruse24.bg 14:37 / 21.06.2022Коментари (0)877
©
Дейвид и Виктория Бекъм получиха разрешение да построят склад за дървени трупи в дома си в Котсуолдс, който е оценен на 6 млн. британски лири. 

Суперзвездната двойка съобщи, че иска да добави склад за сухи дърва към вече одобрените допълнения към тяхното любовно убежище в Котсуолдс, за да си създаде повече уютни нощи пред бумтящия огън.

Проектантите вече дадоха зелена светлина на предложението, въпреки че позицията на Бекъм беше обвинена, че е удар в лицето срещу правителствената стратегия за чист въздух, казва Mirror. 

Обвинението е отправено от еко защитник, който твърди, че семейството трябва да разчита на по-екологични методи за отопление и може да използва електрическа термопомпа.

Възражението обаче не е достатъчно, за да блокира плановете за плевнята, а разрешението за строеж беше дадено от окръжния съвет на Западен Оксфордшир миналия петък.

"Аз възразявам срещу създаването на този склад за дървени трупи, особено когато става дума за създаване на място, където да се събират дърва, за да се изсушат и да се изгорят“, казва екозащитникът, който подава оплакването срещу Бекъм.

"Спасете планетата“, казва още той. Кой е предполагал, че един ден ще трябва планетата да бъде спасяване от семейство Бекъм?

В отговор на твърденията му предприемачите на звездната двойка казаха: "Служителите не смятат, че предвид мащаба на предложения склад за дървени трупи, това ще доведе до съществено значение за увеличението на въглеродните емисии“.

"Принципът на развитие е установен и предложените промени в дизайна няма да доведат до съществено въздействие по отношение на благосъстоянието на съседите, магистралите, екологията или отводняването", добавиха те.

Търсените промени са в допълнение към наскоро предоставеното разрешение за строеж за изграждане на пристройка в селска къща от клас II.

Разрешение за предишните планове семейсството получава при условие, че сградата, която ще се използва като офис и високотехнологично помещение за съхранение на автомобили, е проектирана да осигури "привлекателна среда за гнездящи птици и прилепи“.

Проектът ще получи зелена светлина, стига двойката на знаменитостите да се грижи за съществуващата дива природа в околността.

Бившият футболист на Англия Дейвид и съпругата му Виктория трябва да "гарантират, че прилепите, птиците, язовците, таралежите, влечугите и земноводните са защитени в съответствие с Правилата за опазване на местообитанията и видовете от 2017 г. и Закона за дивата природа и селските райони от 1981 г.“.

Забранено им е също така да инсталират всякакви външни осветителни тела, които "ще осветяват директно местообитанието на прилепите без предварително одобрение, за да защитят нощувките, храненето или общността на прилепите“.

Бекъм трябва да имат "петгодишен план за последваща поддръжка“, а осветлението по никакъв начин да не вреди на другата природа.

Имението в Котсуолдс, което се оценява на около 6,15 млн. британски лири, е реновирано няколко пъти през последните няколко години. То разполага с огромно футболно игрище с трибуна за зрители, открит басейн и сауна, винарска изба, малък басейн и огромен гараж, оборудван с крещящи автомобили и мотоциклет.

Твърди се, че семейство Бекъм постоянно пътува между дома си в Оксфордшир, имение за 31 млн. британски лири в Лондон и мезонет за 19 млн. британски лири в Маями, Флорида.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: