Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Денят е пълен с напрежение за една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 10:52 / 16.07.2020Коментари (0)518
©
Дневен хороскоп за 16.07, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят е много добър и успешен за всички, които са заети с творческа професия. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока, само защото някой ви е ядосал. Бъдете отговорни към задълженията си. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания. 

ТЕЛЕЦ

Днес сте с променливо настроение. Породено е от несигурност, дали сте взели правилно решение за професионална промяна. Нямате причини за безпокойство, ако заплащането е по-високо, но проверете отново условията. Успехът е с вас. Деня ви изненадва с неочаквани финансови постъпления. Отворете сърцето си и дайте израз на чувствата си без притеснение, след като ви отговарят със същото. Семейните жени могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни малко познати партньори. 

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви неочакван от вас, неблагоприятен и изпълнен с напрежение ден. Не са изключени провокации, създаващи повод за конфликти с хората от деловото ви обкръжение, ако сте на вашето работно място. Не пътувайте. Независимо от нежеланието ви да работите активно, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. На несемейните жени Съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца напомня, че е време да помислят за потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти, само защото сте решили да проявите ината си, не са желателни.

РАК

Възвърнете си увереността и спокойствието. На работното ви място сте  спокойни и уравновесени, но можете да избухнете неочаквано. Обърнете внимание на всичко, отнасящо се до бизнеса ви, ако искате да си гарантирате успех. Ако имате желание да прекарате вечерта извън дома си излезте с ваши приятели. Не се впускайте в изневяра, само защото сте срещнали обсебващи хора, които са завладели съзнанието ви. Любовната омая е временна. Прибързания секс няма да ви зарадва, нито ще ви гарантира, че чувствата ви са споделени. 

ЛЪВ 

Изненадват ви неочаквани промени, свързани и с обрати във финансовото ви положение, които няма да ви харесат. Вслушвайте се в съветите на колегите си, не инвестрайте, за да избегнете финансовите загуби. Не допускайте зависимост от своите делови партньори, ако имате бизнес в съдружие. Не забравяйте хората, които са ви помагали. В състояние сте да постигнете хармония и разбирателство в отношенията с любимия си, стига да сте тактични и да се съобразявате с неговите желания. Вечерта сексът да е предшестван от романтична вечеря.

ДЕВА 

Денят ви обещава спокойствие, ако си наложите умереност и търпение. Хората около вас са сговорчиви и ви изслушват внимателно. Ще получите подкрепата им, чрез която можете да осъществите всички си планове за деня. Внимавайте със запознанствата, защото сте склонни да допускате в живота си неподходящи хора. Заведете любимите си хора в тихо и приятно заведение и се насладете на уединението си. Отдавна не ви е случвало да посетите любимо местенце. Когато се приберете подгответе с много любов романтична обстановка за предстоящите сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни на пътя. Общуването е затруднено и глобата ви е гарантирана, заради вечното ви желание да спорите. На работното място успехът е с вас, ако не допуснете разправии. Новите ви идеи, разговорите, повлияни от мечтите ви, свързани с подобряване на финансовото ви състояние, няма да са резултатни. След работа се приберете у дома и отдайте дължимото внимание на брачните си половинки или се срещнете с любимите си хора. Направете вкусна вечеря, сипете си чаша червено вино и не се отказвайте от интимните мигове.

СКОРПИОН

Без много усилия осъществете идеите си. Новите предложения ви обещават големи печалби, особено ако са свързани със строителство, търговия, а и ако сте се отдали на творческа дейност. Осъществете замислените цели чрез прилагане на нови методи и чрез привличането на нови партньори. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимите си хора, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Във ваша полза е да сте отговорни към себе си, но и към действията си и да не очаквате чудеса през този месец, които да ви съпътстват и през следващите, ако не работите днес и не подготвите за подпис договорите, които ви очакват. Никой няма да ви покани специално през следващите дни. Не допускайте конфликт с брачната половинка да ви съсипе деня и настроението. Не бързайте да мъстите, като изневерите или флиртувате. Всички опити да се наложите като незаменими и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани и без взаимност. 

КОЗИРОГ

Стабилизирайте постигнатото и не прекалявайте с настояванията си да получите похвала, която не сте заслужили с рутинната си работа. Не критикувайте. Няма смисъл да се стремите упорито и безсмислено към активни занимания. Вникнете в новите си задачи, за да сте спокойни и да поставите началото им пред следващата седмица. Не бързайте да правите изводи и да ревнувате, ако не сте се снабдили с доказателства за изневяра. Въпреки вашата затвореност, сексът ви зарежда със сили. От вас зависи да възстановите хармонията в отношенията с интимната си половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Предстоят ви поредните разговори за разрешаване на съдебни спорове, но ви съветвам да не ги провеждате днес, защото не сте взели крайното си решение. Колебанието ви вреди. Няма да срещнете разбиране от никого и ще се притесните, въпреки че сте правата страна. На работното си място също сте в непрекъснато противоречие с всички. Предпазвайте се от нови запознанства с представители на противоположния пол. Романтичната среща ще е разочароваща. Семейните жени да не се изкушават от сексуална връзка с партньори, с които са се запознали случайно днес. 

РИБИ

Начинанията ви са обречени на провал в този ден, защото са ви хрумнали в момента. Трудностите са породени от вашите необмислени действия. Разсеяни сте и вредите и на себе си и на колегите си. Осъзнайте причината за грешките си.  Ако имате собствен бизнес, се откажете от сериозните делови разговори и подписване на договори. Радвате на вниманието на противоположния пол, особено не сте семейни. За съжаление запознанството е разочароващо и скоро ще осъзнаете това. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в прибързани сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: