Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Деви, бъдете внимателни, Скорпиони, отдайте се на медитация!
Автор: Екип Ruse24.bg 09:17 / 26.04.2021Коментари (0)533
©
Дневен хороскоп за 26.04.2021 изготвен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Очаквайте радостна новина за предстоящи финансовите постъпления, които сте си заработили с новите проекти. На работното място разчитайте на интуицията си и предприемайте само правилните действия, ако се готвите за начинания. Не прекалявайте с натоварването с чужди задачи заради добронамереност и желание да сте полезни. Вечерта ще ви изненадат с проблеми в семейството. Приемете ги спокойно и обмислете начините за преодоляването им. Несемейните да не се отдават на сексуални удоволствия, ако са срещнали в този ден партньор, които ги привлича.

ТЕЛЕЦ

Ще се радвате на хармония в отношенията, която ви зарежда с желание за активна работа, ако сте сигурни, че сте я постигнали, но може да е лъжовна и разправиите да не са отминали. Обзети сте от творчески подем, от който трябва да се възползвате на всяка цена. Успехът отново е с вас. Не пропускайте да приемете предложенията за допълнителна доходна работа. В личният ви живот са възможни проблеми, които не трябва да приемате близо до сърцето си. Сексът със сигурност ще ви зареди с достатъчно енергия, за да сте във форма на следващия ден.

БЛИЗНАЦИ

Денят  е изпълнен с емоции, които ви е трудно да овладявате, защото сте в противоречие с предложенията на вашите колеги. Не се впечатлявайте от критиката. Завършете вече започнати занимания. Интуицията ви се засилва. Не пропускайте да се възползвате от отличните възможности, които имате. Ако имате проблеми в личния живот или семейството, проведете откровен разговор, вместо да се противопоставяте. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате и тази вечер на сексуални изживявания с любимите си хора.

РАК

Раздвижването на пазара ви радва, ако сте търговци. Умеете да се разпореждате с инвестициите и финансовите си запаси. Не оставяйте други хора да уреждат договорите по сделките, които сте уговорили, за да не ви провалят. Напрегнати сте. Наложете си спокойствие, каквото и да става около вас на работното място. Не посрещайте гости. По-добре е да развалите отношенията си с тях, отколкото с интимната си половинка. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията. Не насилвайте партньора си за интимни изживявания.

ЛЪВ

Днес е нормално да не ви се работи, но ви очакват много нови и спешни задачи, с които сте задължени да се справите. Слушайте интуицията си, за да предприемете правилните действия. Трудно ви е да оцените реалността, затова и сте по-често избухливи, отколкото спокойни, но рискувате да провалите начинанията. Интимните ви половинки трудно ще забравят, че сте ги наранили и трудно ще спечелите отново тяхното доверие. Сторете го още днес. Няма да се сещате за личните си отношения, които трябва да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността на половинката си. 

ДЕВА

Ще се радвате на положителни емоции  с хора, което са ви приятни и ви ласкаят. Не се поддавайте на тези ласкателства, защото ще претърпите загуби, заради желанието си да сте щедри само заради благата дума, но те няма да я оценят. Не разчитайте само на късмета си, за да не ви изневери точно когато не очаквате. В отношенията с любимите ви хора отново ще настъпи мечтаната хармония. Вечерта сте поканени на парти на ваша колежка, която настоява да отидете без брачната си половинка. Ще се лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Ако сте прозорливи, ще осъзнаете, че пред вас се разкриват големи възможности за творчество и себеизява. Денят е чудесен за развлечения, но оставете тези емоции за вечерта. Заемете със служебните си задачи. Ще се почувствате обновени от успехите, които ще ви споходят. Осъществите полезни делови запознанства. Вечерта ще ви зарадва романтична среща. Несемейните жени имат шанс да срещнат подходящата половинка. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени, че това е търсеният партньор.

СКОРПИОН

Денят за съжаление ви носи неприятни емоции. Може да имате проблеми по договори и неизплатени задължения към вашата фирма, които да обсъждате точно днес. Наложете си спокойствие. Имате възможност да предприемете промени. По-добре се въоръжете с търпение и премълчавайте, ако ви критикуват. Предпазливостта е задължителна, ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, ако сте готови да се съобразите с желанието на интимната си половинка.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте обаждане за командировка извън страната. Ако натоварят вас с това пътуване, не се съгласявайте, преди да прецените дали няма да нарушите финансовата си стабилност. Промяната ще ви се отрази добре. Готови сте да я предприемете, но някой постоянно ви безпокои и отклонява вниманието ви. Следобед си създайте приятни емоции в семейството или с любимите ви хора. Вечерта се отдайте на романтични мигове с интимната половинка. Сексът със сигурност ще ви достави удоволствие. 

КОЗИРОГ

Денят е идеален за работа, която сте обмислили с вашите колеги и сте решили да започнете днес. Рискът е неоправдан, ако ви убеждават да финансирате странични проекти. Приемайте полезните съвети отстрани. Работата ви спори. В състояние сте да отхвърлите много от задълженията си и вечерта да си дадете почивка, изпитвайки удоволствие от свършеното. В личните отношения сте способни да си създадете сами проблеми заради желанието ви да бъдете непрекъснато ухажвани. Опитите ви да накарате интимния си партньор да ви ревнува ще доведат единствено до нежеланието му за секс, а това ще ви обиди. 

ВОДОЛЕЙ

Пред вас се разкриват възможности за творчество и себеизява, ако не сте импулсивни и непредсказуеми. На работното място се справяте без проблем със задълженията си. Пътуванията са успешни. Докажете, че наистина сте склонни да вървите по своя път в професионално отношение, а решението ви е обмислено и категорично и не търпи корекция. Не се впускайте в любовни приключения. Очакват ви разочарования, които ще оставят за дълго у вас неприятно впечатление. Сексуалните ви желания днес също липсват заради изживяното разочарование. По-добре си почивайте и не се насилвайте за секс без желание. 

РИБИ

Във ваша полза е да стабилизирате постигнатото и да съхраните добрите професионални отношения. На работното място се справяте отлично със задачите си. Добре е да внимавате със запознанствата. Избягвайте прибързаните изводи, само защото сте си създали погрешно впечатление от новите ви делови познати. Не се ядосвайте на любимите си хора, ако се сърдят, че не им отделяте достатъчно внимание. Докажете им, че ги обичате. Ваша е вината за тяхното нежелание да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия. Променете отношението си към тях.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: