Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Димитър Бербатов върти тайна любов с Мис България 2006?
Автор: Екип Ruse24.bg 17:14 / 25.04.2019Коментари (2)860
©
Футболната звезда Димитър Бербатов върти тайна любов с моделката и новоизлюпена тв водеща Славена Вътова. Този горещ слух обхожда жълтите павета от няколко месеца заради подозрително честите срещи между спортиста и носителката на приза "Мис България 2006“ в центъра на София. 

Бербатов и Славена са засичани поне дузина пъти да обядват заедно, или да пият кафе в кокетни ресторантчета и дискретни заведения в района около "Оборище“ и "Шипка“, а очевидци се кълнат, че са виждали красавицата да се вози до Бербо широко усмихната в поръчковото му "Бентли“, писа "Уикенд“.

Честите срещи в обедно и следобедно време между Бербатов и Славена Вътова стартирали миналата есен, като първоначално никой не подозирал, че двамата въртят тайна любов. "Предполагах, че се срещат по работа – в този период Славена вече бе станала водеща на предаването "Спортисимо“ по БНТ и си мислех, че Митко ще е някой от следващите участници във викторината й. Е, оказа се друго!“, хвърля бомбата за извънбрачната връзка между Бербатов и Славена Вътова очевидка на срещите им.

Думите й бяха потвърдени и от друг източник на "Уикенд“ от светските среди, според когото футболистът и тв водещата се срещат от поне 6 месеца.

И Бербатов, и Славена Вътова са щастливо женени и имат деца по две деца.

Въпреки това през последната година в светските среди се понесе мълвата, че Славена е пред развод с Юлиян Цолов. Твърдеше се, че миналата есен чернокосата хубавица даже се е изнесла с децата си от семейното жилище във ВИП комплекса до "Интерпред“. Красавицата бе свалила и брачната си халка за известно време и това накара мнозина да коментират, че мъжът й я е пипнал в крачка. Тя е открито ненавиждана от свекърва си, която според слуховете дори не я поздравявала.

Близки до Славена Вътова пък твърдят друго – че съпругът й изпитвал финансови трудности заради неуспешни инвестиции в България, а това се отразило и на отношението му към семейството. "Славена беше свикнала Юлиян да я гледа като принцеса и да задоволява всичките й капризи. Сега парите му очевидно секнаха и раздорите не закъсняха“, категоричен е запознат с личния живот на "Мис България 2006“.

Не е известно дали Юлиян Цолов вече е наясно с последната любовна афера на Славена Вътова. Познати на финансиста подмятат, че той бил от първите, научили за интимната тръпка на половинката си, но отказвал да повярва. Твърдял, че "това са глупости" и ако жена му се среща с Бербатов, то е заради служебни ангажименти.

Приятели на Димитър Бербатов пък са категорични, че Бербо никога не би зарязал съпругата си и децата си заради друга. "Най-вероятно увлечението му към Славена е мимолетно и връзката им ще приключи, когато се разшуми за нея“, уверени са авери на футболната звезда.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.04.2019 г.
0
 
 
Бербо ще я измушка като гнила тиква на плет...
0
 
 
Ще го разведат от слухове разни к**ви джурналистки уж..
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: