Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Димитър Рачков е навил Камата да участва в "Капките"
Автор: Екип Ruse24.bg 11:43 / 13.05.2022Коментари (0)877
© Нова тв
Димитър Рачков е основната причина мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков да даде съгласието си за участие в шоуто "Като две капки вода". Припомняме, че този понеделник Камата седна на стола като част от журито, което оценява участниците.

По принцип носителят на "Златната топка" за 1994 година рядко се появява в подобни риалити формати. Не така стоят нещата, когато поканата идва от любимия му актьор. Още преди година Камата бе специален гост в "Забраненото шоу на Рачков", преди то да падне от екран. Сега комикът дълго време убеждавал Ицо да дойде и в "Капките" и най-сетне успял да го навие за радост на продуцента Маги Халваджиян, пише "България днес".

"Ицо, ти си световноизвестен, но и за теб нямаше да има покана. Успя да се вредиш, защото познаваш точния човек", избъзика го Рачков в началото на лайфа.

Стоичков от своя страна раздаде подаръци на журито и водещите, но най-много бяха те именно за неговия приятел от Бургас. Рачков получи плажна кърпа, бански и топка за новия плажен сезон.

"Това е, защото си много голям професионалист, не защото си много хубав. За цялото творчество, което правиш, и хората са доволни", похвали го с чувство за хумор Камата. Бившият голмайстор на "Барселона" бе дошъл с двете си щерки Михаела и Христина, а внучката му Миа лично награди Рачков.

Футболистът и актьорът са се сближили още повече след общите реклами, които снимат за популярен букмейкър за спортни залози. Кадрите се въртят в телевизионния ефир отдавна. Сега екипът е заснел нова версия, като снимките са продължили три дни и в тях е участвал дори легендарният сръбски музикант Горан Брегович. "България Днес" научи, че Рачков е получил покана от Стоичков да му гостува в американския град Маями заедно с доста по-младото си гадже Анита.

Иначе най-емоционални за Стоичков се оказаха две от изпълненията на участниците. Руслан Мъйнов изпя като Лайза Минели парчето "Ню Йорк". Спомените на Ицо се върнаха точно в този американски град, където през 1994 година България изхвърли световния шампион Германия и достигна до полуфинал на мондиала. Камата дори се просълзи на изпълнение на Анелия, която влезе в образа на Стефка Съботинова и изпя "Притури се планината". Футболната легенда призна, че винаги се е надъхвал и гордеел с тази песен. "Златната топка" все пак даде най-много точки на Александър Сано, който имитира Дейвид Геън от групата "Депеш Мод".

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: