Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес е моментът една зодия да подходи творчески
Автор: Екип Ruse24.bg 08:56 / 13.05.2020Коментари (0)593
©
Дневен хороскоп за 13.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят е добър и за поставяне на ново начало. Предстоят ви промени в професионалния живот. Предприемайте ги след като сте преценили всички възможни трудности. Ако препятствията се стоварят върху главите ви като лавина, не се притеснявайте, а приемете предизвикателството. Намерете пътя към сърцето на партньора си, мили жени, ако сте го отдалечили от себе си, заради непрекъсната си професионална заетост, нищо че може би работите у дома. Сложена красиво подредена маса и пригответе вкусна вечеря, налейте червено вино и се освободете от притесненията и напрежението.

ТЕЛЕЦ

 

Вслушайте се в съветите на приятелите и колегите си. Не се сърдете заради полезната критика, защото на работното място късметът днес не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изказванията си. Внимавайте със запознанствата – за ваша неприятна изненада не са успешни и може да ви обвържат с хора, които да се окажат като котва и да блокират пътя ви. В отношенията с любимия ви бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, особено ако ви посети на вашето работно място. Не изневерявайте! Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти.

БЛИЗНАЦИ

Срещите ви на работното място са много. Решили сте бързо и без много труд да спечелите пари. Внимавайте, защото инвестициите които ви предлагат не са печеливши, точно обратното. Рискувате да изгубите собствените си спестявания. От вас зависи да избегнете бъдещите финансови проблеми. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за определяне дата за годеж и брак. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

РАК

Вашите разговори с деловите ви партньори няма да бъдат успешни. Внимавайте и избегнете несполуките в работата, породени от вашата прекалена доверчивост. Може да се окажете жертва на недоброжелатели или интриганти. Внезапни разходи са причината за намаляване на спестяванията ви. Следобед сте податливи на депресивни състояния. Въпреки деловата ви заетост, мили жени, създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия. Те ще стабилизират отношенията ви.

ЛЪВ

Пазете се да не станете жертва на неприятели и да не попаднете в нечия негативна зависимост. На работното място се сблъсквате с трудности заради ваши грешки и несвършена работа. Интриги от страна на ваши конкуренти могат да навредят на отношенията с колегите ви. Въпреки това успехът ще бъде с вас, ако не се ядосвате. Напрегнатия ден не ви помага да се откъснете от това, което ви предстои. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. Бъдете тактични. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ДЕВА

Заемете се сериозно с творчество. Ще успеете да стабилизирате финансовото си състояние. Не харчете с лека ръка спечелените пари. Надеждите, които възлагате на бъдещи сделки не са достатъчна гаранция за приходи. Промените около вас ще ви засегнат. Възползвайте се от полезните и доходните предложения. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате и сами, мили дами. Бъдете отговорни към работата си, но и към семейството си, особено ако сте обтегнали отношенията си по време на извънредното положение. Не очаквайте любимите ви хора да правят непрекъснати компромиси.

ВЕЗНИ

За пореден път ще ви изненада информация за промени на вашето работно място. Зависими сте от партньорите си и ще се наложи да се примирите и да се подчините на изискванията за съвместна работа. Само така ще успеете да стабилизирате постигнатото до този момент и да го съхраните и умножите. Работите активно, но е възможно и да получите любовно признание. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени.

СКОРПИОН

Опитайте се да подложите на анализ собствената си личност и то още сутринта, въпреки че със сигурност имате други планове. Допуснахте много грешки през изминалите дни. Време е да ги коригирате. Следобед сте в стихията си. Проведете важните разговори за бъдещи проекти. Опишете подробно информацията за договореното, за да я предадете на ръководството през следващата седмица. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия, ако сте закъснели за пореден път. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

Възможни са сериозни промени в личния ви живот. Неочаквани разходи се отразяват зле на семейния бюджет и са причина за разправии у дома. Бъдете предпазливи и не харчете спечеленото. Бъдете търпеливи и разсъждавайте философски. Успокойте се и проумейте, че сте в състояние да излезете бързо и с лекота от финансовите затруднения. Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата към партньора си, днес го сторете, за да изживеете незабравими интимни мигове в леглото.

КОЗИРОГ

Днес сте заредени с емоция и сте тъжни, но ще усетите прилив на сили. Плановете, контактите, личните срещи ще ви донесат успех в начинанията през следващите дни. Всичко започнато ви се отдава с лекота. Общуването с хората от обкръжението ви доставя удоволствие, ако не прекалите с опитите да извлечете лична полза от запознанствата. Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани скоро от нежелана бременност.

ВОДОЛЕЙ

Приемете опитите да ви ядосат като изпитание на вашата издръжливост. Подвластни сте на желанието на околните да се убедят, че сте приели предложението им за компромис и нормални отношения. На работното място не влизайте в конфликт с ръководството, дори и ако сте в правото си, защото няма да наложите мнението си. По-добре си дайте почивка следобед. Време е да помислите за почивката си, мили делови жени, и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

РИБИ

Поставете началото на нови занимания. Справяте се отлично с всичко, с което се захванете. Бъдете внимателни и не се разсейвате със странични занимания на вашето работно място. Денят ви носи промени в личния ви живот. Длъжни сте да се съобразите с настроението на партньорите си. Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, мили жени, ако вече не издържате и сте засегнати от поведението на партньора си, който отказва да прояви разбиране и ви подкрепи в професионалните ви стремежи, но държи вие да го подкрепяте.


Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: