Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес е огледална дата - бъдете в мир със себе си и обърнете внимание на знаците
Автор: Екип Ruse24.bg 16:19 / 06.06.2021Коментари (0)705
©
Огледалните дати присъстват всеки месец от годината. Те се считат за най-силните дни. Всяко число има свое индивидуално значение и съдържа определен код и енергия, които могат да бъдат не само креативни, но и да предизвикат хаос наоколо. 06.06. като дата на раждане носи на хората, родени в този ден неустоима харизматична вибрация. Те излъчват доверие, приятелство, добронамереност и умеят да слушат хората.

Шестицата е символ на Любов, Хармония, Лоялност, Мъдрост, Избор, Състрадание. Енергията на числото 6 е положителна и творческа, тя е символ на честност, просветление и доброта. Време е да се съсредоточите и да обърнете внимание на любовта и на близките си хора. Ако възникнат някои семейни проблеми, запазете спокойствие, тъй като днес имате способността да повлияете положително. Не се страхувайте и раздавайте любовта си свободно и без условия. Ще бъде полезно да прекарате вечерта в спокойна обстановка, заедно със сродната си душа или близките си. Това е денят, в който е лесно да се постигне взаимно разбирателство.

Не трябва да се проявява егоизъм в този ден и не позволявайте на негативните мисли да ви контролират. Вселената и числото 6 ще помогнат на всички ни да преодолеем купчината лоши мисли в главите си. За да направите това, трябва да останете позитивни и отворени за нещо ново. Избягвайте да общувате с негативни и токсични хора днес, избягвайте конфликтни ситуации. Всичко това може да развали настроението ви за дълго време и да доведе до ненужни конфликти. Стремете се да постигнете хармония със себе си и с външния свят. Огледайте се. Може би някой се нуждае от помощта ви. Не се колебайте да правите приятни изненади, похвали, да отправяте комплименти и да подкрепите другите. Всичко това днес ще бъде оценено. Ще ви хареса хората да откликнат. Добър ден за помирение. Сбогом недоволство. Ако някой ви е наранил, обидил, простете му.

Оставете всички оплаквания в миналото и ще усетите лекота и енергиен прилив. Вселената определено ще забележи вашата щедрост и ще ви дари с повече късмет.

Напишете си шест желания, както постъпвате при новолуние. Запалете свещ и ги кажете на пламъка. Оставете да гори известно време свещта, за да може енергията на огъня да ги отнесе към Вселената. Ако са зададени правилно и не са във вреда на вас или друго живо същество, скоро ще се сбъднат. Все пак не забравяйте, че шестицата е свързана с любовните и семейните връзки. Желанията ви трябва да свързани с дома, семейството, любовта, интимните отношения, приятелите.

Шести юни носи щастие, но по-малко. Частично постигане на целта. Щастието е повече в ежедневните неща, отколкото в дълбините на духовността. Постигане на задоволително състояние, но все пак смятате, че нещо липсва. Потърсете занимание или преживяване, което носи със себе си чувство на неизмеримо щастие, духовна радост и удовлетворение. Не забравяйте, че това могат да бъдат както напълно прости неща, така и грандиозни събития. Можем да почувстваме докосването на възвишеното, когато правим нещо съвсем обикновено, например, разхождайки се в парка, гората, да си наберем прекрасни цветя, да се радваме на галенето на слънчевите лъчи, да слушаме пеенето на птиците, да се наслаждавате на морските вълни или споделяйки ястие със семейството и приятелите си.

Обърнете внимание на знаците около вас в този ден

Сутринта се погледнете в огледалото и се усмихнете на отражението си. Това ще ви помогне да придобиете самочувствие и да привлечете късмет.

Обърнете внимание на птиците. Ако ги видите да кръжат над главата ви - чакайте увеличаване на финансите.

Красив букет от полски цветя ще привлече благополучие към вашия дом.

Добър знак, ако ви кацне калинка. Пребройте точките по гърба й. Ако са четен брой - това е на късмет, нечетен - на пари.

Да видите цъфнала шипка на този ден носи късмет. Тя ще бъде вашият спътник за деня.

Късметът днес ще съпътства тези, които са настроени положително и не са свикнали да виждат в бялото черно. Бъдете вдъхновени и позитивни - на такива хора дори и в най-обикновените дни се усмихват късмета.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Гергьовден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Европейски избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: