Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес е време една зодия да се отдаде на удоволствия
Автор: Екип Ruse24.bg 08:55 / 27.07.2020Коментари (0)484
©
Дневен хороскоп за 27.07, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Осъществете планираните срещи и делови разговори без значение дали са ви приятни хората, които очаквате. До обед се подгответе да изясните проблемните делови отношения. Успехът е с вас. Не го пропилявайте. Вашето добро настроение засилва желанието ви за активна и доходна работа. Положете старание на работното място и не изоставяйте задълженията си. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си. 

ТЕЛЕЦ

Склонни сте да драматизирате разговорите, свързани с претърпени от вас неуспехи. По-добре ги приемете като поредния научен урок. Дарили са ви с опитност и са трамплин към нови върхове. Трудностите на работното ви място не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте заради чуждите пропуски и не подавайте ръка на колеги, които няма да оценят жеста ви. Избегнете критичните забележки. Не се впускайте в любовни авантюри, само защото сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Дълго ще лекувате душевни рани. Непреценените сексуални отношения в този ден са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

БЛИЗНАЦИ 

Предстои ви благоприятен ден, който ви позволява да обмислите, а ако вече сте го сторили, да поставите успешно началото на нови занимания. Ще общувате с много хора. Не ви съветвам да изяснявате делови отношения. На работното си място можете да се справите със задълженията си, само ако сте упорити и да работите с търпение. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да мъстите с агресия в леглото, без да имате причина за това.

РАК

Не пътувайте. Не рискувайте и не се претоварвайте с физическа работа. Възможни са неприятности свързани с отказът ви да се заемете с неразрешени имуществени въпроси. Късметът днес не е с вас. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате до себе си непредпазливо. Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си. 

ЛЪВ 

Отложете пътуванията, ако вредят на преките ви служебни задължения. Не рискувайте заради предложенията на ваши познати, които ви обещават чудеса без труд от ваша страна, и които няма как да се сбъднат. С агресия и инат няма как да се наложите и да постигнете добри резултати на работното си място. Бъдете търпеливи. Днес очаквайте мечтаната и отдавна уговорена романтична среща. Импулсивността в интимните отношения е безпричинна. Не си позволявайте агресивен секс, ако имате до себе си партньор, роден в Риби. Ще го отблъснете.

ДЕВА 

Денят ви е изпълнен с промени. Срещнете се с деловите си партньори и обсъдете новите си идеи, чиято реализация предвиждате за края на месеца. Пристъпете към обмисляне на тяхното осъществяване, но без да влагате големи средства. Не налагайте мнението си с агресия. Спокойният тон ще направи по-силно впечатление.  Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели. Сексуалните ви отношения са в криза, за която не успявате да откриете причината. Може би е в неразположение на половинката ви.

ВЕЗНИ

Успехът е с вас предимно на работното място. Задачите ви изискват търпение, но ги отхвърляте с удоволствие, защото знаете какви приходи ви гарантират. Очаквайте и допълнителни постъпления във вашата банкова сметка. На всички прави впечатление усърдието ви. Очаквайте новина за повишение, която ще ви изненада в най-подходящия момент. През целия ден бъдете със семейството си. Несемейните жени ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си, не пропускайте сексуалните изживявания.  

СКОРПИОН

Денят ви е благоприятен за поставяне на ново професионално начало, или на нов проект, въпреки че общуването с вашите колеги е затруднено. Отложете планираните разговори, които въпреки старанието ви ще ви донесат разочарования. Позволете си да отправите запитване към чуждестранни фирми за бъдещо делово сътрудничество. Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка у дома или на ресторант на маса за двама. Постигнете желаната хармония и се отдайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

От сутринта се пригответе  за неочаквани промени, които добри или лоши ви носят полза. Ще се забави плащане, което очаквате с нетърпение. Бъдете благодарни за получената помощ от вашите колеги. Денят е добър за разговори с ръководството и с държавните организации, ако ви е необходима тяхната помощ или намеса. Радвате се на хармония в личните отношения, но сте обзети от ревност, което ваши неприятели разпалват с интриги. Ако интимния ви партньор няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с вас самите. 

КОЗИРОГ

Не очаквайте днес парите, които се надявахте да получите преди няколко дни. Ако се занимавате с търговия си гарантирате печалба. Запазете спечеленото, защото скоро ще ви потрябва. Общуването в този ден също ви носи успех. На работното място се справяте добре, ако не пилеете времето си в безполезни разговори. Ако сте влюбени и имате намерения да създадете семейство, слушайте сърцето си, а не странични съвети. Във ваша власт е да сте в хармония с интимния си партньор и да изживеете за пореден път незабравими сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност да докажете на вашите колеги, че сте незаменими при преодоляване на трудностите на работното място. Общувате с лекота и с неприятелите си. Овладейте емоцията, за да си спестите неприятностите породени от острия ви език. Успехът е с вас, ако сте търпеливи и тактични и не иронизирате хората от обкръжението си. Ново романтично увлечение този ден ще завърши с раздяла и душевни рани. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не се подвеждайте по миловидното изражение и нежният поглед на мъж, целящ да ви обсеби и изостави. Ако сте семейни, проблемите са ви гарантирани. 

РИБИ

Поставете успешно ново начало на вашето работното място. Имате възможност да приключите със стари задачи, чиито срокове отдавна сте пропуснали и да си възвърнете доверието на вашите началници. Не спорете с вашите колеги. Заемете се с новите си служебни задачите и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат. Самотните жени ще срещнат подходящ партньор, но не бива да се впускат  веднага към задълбочаване на връзката. Ако сте семейни не пропускайте да докажете на любимия си, че чувствата му са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: