Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес една зодия получава много изгодно предложение
Автор: Екип Ruse24.bg 14:24 / 10.06.2020Коментари (0)484
©
Дневен хороскоп за 10.06, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Ако сте търговци, запомнете, че подемът в материално отношение ще е последван веднага и от неотложни разходи. Преценете дали трябва да инвестирате, за да си спестите бъдещи загуби през следващите месеци. Ако се наложи да водите разговори с началниците и колегите си, запазете спокойствие. Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на партньора си, особено ако не е роднина а ваш бив партньор, колега или просто приятел. Сексуалните контакти  да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги пропуснете.

ТЕЛЕЦ

Не изоставяйте задачите си на работното място. Готови сте да водите безкрайни разговори и да обогатите знанията си. Не взимайте импулсивни решения. Промените са благоприятни, ако не са свързани с инвестиции. Прекалената ви задълбоченост води до разсеяност и невъзможност да чувате казаното от колегите ви. Въпреки че сте уморени от работа вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си, заради  закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Без притеснение завършете започната работа. Начинанията, които ще последват следобед, може да не са успешни, а успехът е на късмет. Не споделяйте плановете си, за да не ви измамят използвачи. Стабилизирайте постигнатото. Не се включвайте в разговорите на вашите колеги, които искат да заведат дело срещу конкурент. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас, ако имате започнала сково връзка. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

РАК

Не изказвайте мнение, свързано с новите ви делови познати. Не взимайте прибързани решения и се откажете от намерението да търсите компромис. Нови запознанства ще станат основа за бъдещите ви успехи. Отложете планираното предишния ден пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място. През деня ще ви изненадат с покана за очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра, ако сте семейни. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

ЛЪВ

Предпазвайте се от неподходящи срещи и избегнете общуването с непознати хора, особено ако са свързани с професионалните ви планове. Подгответе се да се ядосвате заради клевети по ваш адрес, които нямат покритие, но са породени от завист заради професионалните ви успехи. Създайте си положителни емоции. Приберете се след работа и си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, поканете си гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

ДЕВА

Предстои ви труден ден. Не се захващайте с нови задачи, които са от значение за вашите професионални успехи, изчакайте, за да не си навредите. Недоволството на вашите колеги ще ви ядоса, въпреки че се справяте с всичките си задължения. С променливо настроение сте. Не отказвайте предложената помощ, ако работата ви натоварва. Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си. 

ВЕЗНИ

                                                                                                                                                             

Отложете деловите си срещи и се заемете с текущите си задължения. Плановете ви ще се осъществят по-добре от вашите очаквания и без вашата пряка намеса. Ще ви зарадват професионален успех и признание. Работата ви носи не само добри приходи, а и възхитата на всички, затова не са изключени провокации и конфликти от тези, които завиждат. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Предразположете интимния си партньор към сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

СКОРПИОН

Разчитайте на успех ако се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие. И без това сте крайно чувствителни. Следобед разрешете проблем, който блокира работата ви. Справяте се отлично със задачите си. В деловите ви отношения цари хармония. Подгответе се за неочаквани трудности по пътя си. Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябват време и усилия, за да си възвърнете хармонията в чувствата.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете предпазливи и се постарайте да стабилизирате постигнатото на вашето работно място вместо да се впускате в начинания. Разговаряйте с новите си делови познати, но не споделяйте плановете си, дори и ако ви харесат още при запознанството. Ще увеличите материалното си състояние и ще съумеете да разширите своя бизнес. За пореден път е време семейните двойки  да преразгледат отношенията си, ако не са уверени, че искат да продължат съвместния си живот и да остареят заедно и разправиите са се превърнали в постоянни скандали.

КОЗИРОГ

Проведете отложен разговор с деловите си партньори, като ги поканите на обяд. Не забравяйте без колебание да поставите условията си, за да не навредите на работата си. Внимавайте при работа с финансови документи. Не рискувайте. Възможно е делово пътуване. По-добре го отложете. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования, ако не сте семейни исте се надявали на новото си познанство да се окаже бъдеща сериозно връзка. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Премълчавайте, за да не си създадете неприятности. Не са изключени финансови постъпления. Не се страхувайте от трудности на работното място. Работата ви спори. всичко ви се отдава с лекота. Имате възможност да задоволите желанието си за нови делови срещи, които от известно време не успявате да уредите. Предстоят ви разправии  у дома заради нечий инат. Не са изключени проблеми с ваш роднина. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение. 

РИБИ

На работното място запазете спокойствие и се заемете с рутинните си задължения. Отложете деловите срещи, защото общуването ви днес е подвластно на емоцията ви. Не размисляйте дълго и се съгласете да прецените изгодните делови предложения. Бъдете концентрирани в задачите си, за да не си създадете проблеми с вашите колеги през следващата седмица. Ако не сте семейни, мили жени, и сте срещнали любовта, днес е един от добрите дни за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 547
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров: По-добър съм от преди седем години!
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: