Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес една зодия с лекота постига целите си
Автор: Екип Ruse24.bg 09:27 / 22.04.2020Коментари (0)530
©
Дневен хороскоп за 22.04, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

За вас е удоволствие да се заемете с ежедневните си рутинни задачи Забравете за неприятностите с ваш колега, които ви изнервиха сутринта. Успехът е с вас, ако сте активни и не пропилявате деня си. На работното място очаквайте спор с колегите или деловите си партньори за пари, които, ако не бъдете гъвкави и не ги избегнете могат да доведат и до личните ви финансови загуби. Вечерта, когато се приберете от работа, не отказвайте внимание на близките си, дори и ако сте уморени и ядосани от проблеми на вашето работно място. Изживейте незабравими романтични мигове с любимия си.

ТЕЛЕЦ

 

Отдайте се на самостоятелна работа, стига да можете да си го позволите. Стабилизирайте позициите си на работното място и поставете началото на нови занимания. За да ви подкрепят събудете интереса на вашите колеги. Захванете се с новите си задачи, но не отказвайте да обмислите предложения за допълнителна работа. След натоварения ден вечерта се усамотете и не отказвайте компанията на интимните си половинки. Не пропускайте романтичните мигове. Не забравяйте, че след напрегнатия ден няма по-добра отмора от желания секс, особено ако имате до себе си партньор Рак.

БЛИЗНАЦИ

 

Възстановете хармонията в отношенията си. През целия ден се чудите какви възможности за изява да разкриете. Те ще се появят сами преди края на работния ден. Не бъдете горди и недостъпни. Потърсете начин да отстраните грешките, които сте допуснали. Не е във ваша полза да рискувате. Разчитайте на интуицията си и ще преодолеете трудностите по пътя си. Напрежението през деня ви е изморило, затова е най-добре, ако вече е позволено заради вируса, да отидете на ресторант с любимите си. Така ще избегнете напрежението в отношенията. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

РАК

Ако искате да успявате, покажете на какви трудови подвизи сте способни, но без да се доверявате на съвети, които не идват от добронамерени колеги, защото са обвързани с ваши конкуренти. Не проявявайте егоизъм и високомерие, за да не си навредите сами заради нежеланието ви да сте полезни. След като приключите служебните си задължения, най-добре е да останете с близките си или да отидете на уговорената романтична среща с любимия. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньорите ви.

ЛЪВ

Общуването, срещите и деловите контакти ще ви донесат удовлетворение. Бъдете готови да ви радват нови постижения както на работното място, така и в личните отношения. Не допускайте финансови загуби. Конфликтът с колегите ви е заради нежеланието ви да се подчините на установените правила на работното място. Ще се радвате на романтични мигове и споделени чувства с хора, на чието внимание изобщо не сте се надявали в самотата си. Семейните ще имат възможност да се отдадат на чувствата си и да изживеят желани сексуални удоволствия.

ДЕВА

Ще осъществите вашата главна цел за деня. Изявете се като добри професионалисти на работното място. Във втората половина на деня избегнете депресията с активна работа. Отхвърлете повече от планираните служебни задачи и приключете работния си ден доволни от себе си. Каква по-добра награда от тази! Приемете предложение за гостуване във ваши близки, само ако сте убедени, че са здрави, а и вие също и че няма да ви напрегнат с оплакванията си. Сексуалните отношения започват да ви изнервят, защото мислите, че не сте единствените интимни партньори на любимия си.

ВЕЗНИ

Бъдете достатъчно инициативни и стабилизирайте положението си. Денят е благоприятен за срещи и сключване на договори. Не отказвайте деловите предложения, ако не са свързани с финансиране. Стабилизирайте постигнатото. Не се разпилявайте. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте конфликти на работното си място. Следобед жънете успехи. В личните ви отношения липсва хармонията, само защото сте решили да се инатите. Вечерта си останете у дома. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради капризите на интимния ви партньор и непрекъснатите желания за подаръци.

СКОРПИОН

За да преодолеете проблемите на вашето работно място бъдете търпеливи и не избухвайте. Не мислете да разширявате дейността си. Няма да срещнете подкрепата на вашите колеги. На успех могат да разчитат всички, занимаващи се със собствен бизнес или с търговия. Имате възможност да попълните бързо банковата си сметка със задачи, които са ви заявили днес. Вечерта очаквайте впечатляваща романтична среща. Любовта ви зарежда със сили, защото чувствата ви са споделени. Сексуалните ви живот най-накрая започва да ви доставя удоволствие. Бъдете толерантни към желание на партньора си.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта се заемете с професионалните си задължения и не проваляйте плановете си за деня. Във вашите ръце е успехът ви. Работете упорито и ще ви изненада заслужено признание. Не взимайте прибързано важни решения. Начинанията са успешни, ако не капризничите и не проявявате агресия спрямо колегите си. Семейните представители на знака, все още са влюбени в половинката си, могат да създадат приятна романтична обстановка в дома си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

КОЗИРОГ

Не споделяйте с никого, ако днес сте спечелили голяма сума пари, защото ще ви засипят с искания за заеми. Не проявявайте щедрост. Всички договори обмислете, но не ги подписвайте. Предстои ви ден, който ще ви донесе приходи и признание, заради успешно завършени преговори и подписването на печеливши договори. Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си, които ви очакват. Не пропускайте романтичната си среща и се отдайте на зареждащ ви със сили секс.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете упорити, активни и внимателни при изпълнение на служебните си задължения, за да не хлътнете във финансови проблеми заради ненужни разходи без да се усетите. Съхранете съществуващите добри отношения с вашите колеги и началници. Не създавайте проблеми на колегите си, ако някой от тях не е дошъл на работа. Работете умерено, без напрежение, за да съхраните добрата си форма, заради умората, която ви вреди, а вечерта бъдете с любимия си, дори и ако сте се скарали преди това. Сексът ще ви зареди с достатъчно сили и положителни емоции.

РИБИ

Готови сте да спорите и да се ядосвате заради обрати, които не зависят от вас. Не си губете времето, а се заемете с деловите си срещи и служебни задачи. Забравете за проблемите на вашите роднини. На работното място сте застрашени от грешки защото сте разсеяни. Възможни са създадени от вас проблеми в отношенията с ръководството. Жените да внимават при избора си на интимен партньор, ако са самотни и търсят внимание, за да си спестят бъдещи разочарования. Вечерта ви очакват романтична среща и незабравими сексуални изживявания.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: