Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес една зодия с лекота постига целите си
Автор: Екип Ruse24.bg 10:15 / 05.05.2020Коментари (0)625
©
Дневен хороскоп за 05.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят позволява да обмислите предстоящо ново начало, което отдавна планирате. То е нов обрат в живота ви и поемане в нова посока, която ще ви издигне на нов връх. Не бъдете прибързани в желанието си да се покачите на върха на професионалната стълбица, защото ще си спечелите подигравките и омразата на колегите си, ако решите да провеждате разговорите в този ден. Вечерта прекарайте сред семейството си в тихи и приятни разговори. Празник е. Чувствата ви са споделени. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви, мили неомъжени жени.

ТЕЛЕЦ

 

Ще постигнете всички свои цели. Скоро ще получите висока оценка за възможностите си. Професионалните ви задължения изискват да сте максимално концентрирани и организирани. Обмислете най-краткия път за разрешаването на важни проблеми на работното място и коригирайте своите грешки. Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Независимо от неприятностите с вашите роднини, които ви изнервят, обмислете как да подобрите финансовото си състояние и да стабилизирате живота си. Не проявявайте наивност. Трудностите на работното ви място, са преодолими с търпение и упоритост. Неизвестно защо не се чувствате в хармония със себе си и с хората от обкръжението си. Не уговаряйте романтични срещи. Посетете ваши близки или ги поканете на обяд. Можете да срещнете подходящия партньор и да си гарантирате щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си.

РАК

Поставете началото на нови занимания, които отдавна подготвяте, а и сте уверени в успеха си. Не пропускайте да се обогатите с нова полезна информация. Работата ви получава висока оценка. Не взимайте прибързани решения за промени и съхранете постигнатото. Импулсивните действия ви вредят. Компромисите в любовта са във ваша вреда. Ако чувствата ви са охладнели, по-добре потърсете ново интимно партньорство. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на половинката си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

ЛЪВ

Заемете се със спешни задачи на работното си място. Ако нямате знанията, по-добре не се съгласявайте, за да избегнете финансови загуби и унизителните иронични забележки. От сутринта очаквайте недоразумения, с ваши колеги, които имат претенции към вашите приходи. Не се поддавайте на техните провокации. Обземат ви чувства, за които до скоро не сте подозирали. Тази е причината за изневяра, която ще ви създаде проблеми. Сексуалните ви контакти не трябва да свързани с изневяра, защото след време ще съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

ДЕВА

Поставете началото на нови занимания. Днес сте устремени към стабилност и имате възможност да потърсите нови начини за печалба. Служебните задачи отхвърляте с лекота. Неприятностите ще ви заобикалят. Неприятели ще се опитат да ви злепоставят. Не обръщайте внимание. През целия ден бъдете сред семейството си. Трудностите в семейните отношения са предизвикани от поредните интриги от ваши съседи, които искат да съсипят брака ви. Вечерта се усамотете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексът ще ви помогне да забравите за проблемите си.

ВЕЗНИ

Ще научите за промени на работното място, които са неочаквани за вас, но ви носят полза. Нямате повод за притеснения. Задължителен е анализът на собствените грешки и пропуски, за да избегнете бъдещи затруднения. Предпазвайте се от рисковани начинания. В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на партньора си. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимия ви.

СКОРПИОН

Увеличават заплата ви, а материалните успехи ще ви главозамаят. Не си струва заради приходи от отдавна положен труд да допускате грешки на работното място, които ще ви донесат загуби. Не бързайте да харчите и не обмисляйте инвестиции. Преценете добре възможностите си и не ги надхвърляйте, за да не се провалите. Интимните ви отношения са нестабилни, скъпи жени. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новия си интимен партньор. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за поставяне на ново начало, свързано с материалното ви състояние, ако не сте зависими от други хора. Всички импулсивни начинания са обречени на неуспех. Използвайте добре своите професионални шансове, за да ви предложат повишение или по-добра позиция на работното място. Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия си. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания със случайни или малко познати партньори.

КОЗИРОГ

Струва ви се, че проблемите, които са възникнали във връзка с новите ви задачи, ще ви провалят, но повод за притеснение не съществува. Липсата на активност ви вреди. Прекалено напрегнати сте и емоцията ви пречи. Ако преодолеете напрежението и не се изпокарате с колегите си, успехът е с вас. Щастливи сте от новината, че сте обичани без да подозирате, въпреки че дълбоко в себе си сте се надявали това ваше усещане да се потвърди. Съвсем скоро ще се уверите сами. Вечерта ще сте най-щастливите хора на този свят и с право ще се отдадете на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не давайте израз на желанието си да блеснете с успехите си. На вашето работно място веднага се захванете с нови задачи. Подредете ги по важност и след това направете крачката към тяхното изпълнение. Не разчитайте на подкрепата на вашите колеги. Прибързаността е забранена. Не пропускайте среща с голямата любов, която ще ви издигне на гребена на вълната на неземно щастие и хармония. Няма да ви липсва романтична среща, последвана от желани и незабравими сексуални удоволствия.

РИБИ

Поставете начало на обогатяване с нова и полезна информация. Възможно е запознанство, което ще прерасне в сериозни делови отношения и може да доведе до съдружие в бизнеса ви. Деловите разговори са успешни, ако си наложите спокойствие, не проявявате агресия и не се стремите да налагате мнението си. Вечерта организирайте семейно празненство в тесен кръг, заради наложените ограничения, което ще ви възвърне доброто настроение. Постарайте се да сте мили с любимия си. След като изпратите гостите си и останете сами с любимите си хора, се отдайте на незабравими сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: