Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес една зодия ще се справи с финансовите си проблеми
Автор: Екип Ruse24.bg 10:35 / 06.05.2020Коментари (0)684
©
Дневен хороскоп за 06.05, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Имате сили да се справите с поставените задачи, въпреки че неочаквани трудности може да объркат замисленото в празничния ден. Насочете енергията си към преодоляване на тези трудности, вместо да търсите виновни. Ако сте уговорили делови срещи, проведете ги, но бъдете внимателни. Застрашени сте от липсата на разбирателство с вашите колеги. Прибързаността е забранена. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си, но причината е във вашето поведение, което ги е наранило. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, само за да задоволите нараненото си его.

ТЕЛЕЦ

Денят е празничен, наситен със запознанства, които ще са ви полезни, ако сте предпазливи и не проявявате доверчивост. Предстои ви да изявите вашите организационни способности и да се приспособите към обстоятелствата. Авторитетът ви нараства. Срещите ви, дори и дистанционни, заради задгранични партньори са успешни и ще ви донесат добри приходи, ако съумеете да договорите условията във ваша полза. Не се изкушавайте да се впускате в романтична връзка, ако сте семейни, защото скоро ще съжалявате, а връщането назад може да се окаже невъзможно. Сексуалните ви отношения не са хармонични и взаимно желани. Не винете любимите си.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки трудностите, всичко започнато в празничния ден ви носи успех, ако сте спокойни и уверени. Разсеяни сте, но причината е, че мислите ви са насочени в много посоки. Ще се окажете в центъра на започнали промени. Внимавайте какви обещания давате, за да не си създадете неприятели на работното място. Не разчитайте на късмета си, а проявете далновидност. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, мили жени, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако той отговаря на темперамента ви или чувствата ви са така силни, че сте готови да се съобразите с неговите желания.

РАК

Пътуване свързано с промяна, ще ви създаде проблеми, заради неподходящи партньори, с които искате да се срещнете или поне да разговаряте по скайп точно днес, в празничния ден. В желанието си да се справите с тази задача ще изхабите ценно време. Бъдете последователни, ако искате да успеете с работата си и се заемете със задачите си. Отнасяйте се внимателно към клюките и приемайте критиката с достойнство. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Направете без колебание крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимия с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

ЛЪВ

Преценете дали хората от вашето обкръжение заслужават доверието ви. Стабилизирайте постигнатото. Начинанията в празничния ден са нежелателни, въпреки изкушението да се заемете с тях. Работете внимателно с документи. Прегледайте всички формуляри, които са свързани с банкови и финансови институции, но не ги подписвайте. Не се опитвайте ако сте семейни жени или пък сте сериозно обвързани, да спечелите нечие сърце не защото изпитвате потребност от изневяра, за да се докажете пред околните като неустоими. Ще сгрешите, ако се поддадете на сексуалните си желания и се обвържете с малко познат партньор.

ДЕВА

Бъдете предпазливи, преценете добре случващото се, ако искате да пътувате при все още съществуващите ограничение. Не рискувайте в празничния ден. Не вярвайте на обещания за бърза и лесна печалба. Няма да ви липсват разочарования по отношение на вашите делови партньори. Проблеми, породени от некоректни ваши приятели, интриги и неприятна новина ще ви развалят настроението. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни, ако искате да се чувствате добре. Семейните жени ще изживеят краткотрайно романтично увлечение, но ако не сте семейни, то може да се окаже прелюдия към стабилна връзка.

ВЕЗНИ

Ще приключите с финансов проблем, но в празничния ден не бързайте да търсите начин да вложите парите си. С упорита работа ще попълните банковата си сметка. Обсъдете предстоящо подписване на финансови документи. Нека всичките ви договори оформи специалист, за да сте сигурни, че не ви мамят. Едва след това планирайте поредното ново начало в живота си. Влюбили сте се неочаквано и силно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек. Не се поддавайте на желанието на ваши приятели, да ви накарат да прекратите връзката си.

СКОРПИОН

Емоцията ви пречи да прецените реално в празничния ден случващото се на работното ви място, но то е свързано с възможността да се издигнете на нова професионална позиция. Не я пропускайте. Ако не поставите емоциите си под контрол сте способни на крайни изказвания с необратими последици. Не се поддавайте на ухажори, които искат да похарчите парите си за тях и ви омайват, че ви обичат. Изневярата заради внезапно обзели ви чувства, които са моментно състояние, ще ви отдалечи от създадената хармония в сексуалните отношения.

СТРЕЛЕЦ

Склонни сте да проявявате агресия и да мъстите. Общуването и запознанствата в празничния ден са причина за измами, последвани от разочарования от ваша страна, но след като сте претърпели загуби. Емоцията ви завладява докрай. Срива се самочувствието ви. Действията ви на работното място са правилните по ваше мнение, но грешите и вървите към финансови загуби. Разрешете още сутринта семейните си проблеми. Подарете сърцето си, ако сте се влюбили днес. Възможно е несемейните жените да изживеят краткотрайно увлечение. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимния си партньор.

КОЗИРОГ

Ще постигнете сериозен напредък в професионалната си кариера, въпреки че деня е празничен и сте си у дома. Ако сте търговци внимавайте, защото сте обречени на провал и финансови загуби, породени от лекомисленото ви отношение. Имайте търпение и обмислете в следващите дни инвестициите, които ви предлагат днес. Начинанията са успешни и ще ви донесат бъдещи добри приходи. В семейните отношения и в общуването с партньора си са възможни проблеми. Раздразнителността ви подтиква да нагрубявате и да дразните. Добре е да се въздържате. Въпреки че нямате желание за секс си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

ВОДОЛЕЙ

Проведете разговорите с вашите близки сутринта и изяснете причината за недоволството им в празничния ден, която може да е свързана с все още съществуващите ограничения. Нормализирайте отношенията си, ако искате да свършите работата си. Не спорете. От вашата почтеност и отговорност зависи професионалния ви успех, но и доброто отношение на вашите началници и влиятелни познати. Личният ви живот е в криза, защото се чудите дали да останете с брачния си партньор или е по-добре да се разделите. Сексът няма да ви даде отговор на притесняващите ви въпроси. Преценете реално случващото се, проведете разговор на четири очи и вмете правилното решение.

РИБИ

Бъдете внимателни и се задълбочете в служебните си задължения, ако сте задължени да работите и в празничния ден. Усложненията са свързани с вашите планове, които не сте обмислили добре. Не проявявайте активност в търговските дела. Проявата на наивност от ваша страна ще навреди на вашия авторитет. От вас зависи да отстоявате позициите си. Вечерта очаквайте проблеми в семейството. Трябва да решите дали да продължите живота си с вашия партньор. Преценете имате ли все още чувства към него. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото след това ще съжалявате. Възможно е ако сте несемейни да се увлечете в нова романтична връзка.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: