Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес настъпва решителният момент за една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 09:31 / 21.01.2019Коментари (0)2622
©
Хороскоп за днес, 21 януари 2019 година:

Овен

Доста леко започвате кавгите. Вземете се в ръце, за да не разрушите поради разгорещеността си любовните или делови отношения. Навярно се нуждаете от разтоварване и правите това в дома си, стоварвайки озлоблението си върху своите близки. По-добре насочете енергията си за ремонт или друга дейност по обзавеждането и украсяването на жилището си. Днес дайте предпочитание на интелектуалните развлечения.

Телец

Намирайки се в центъра на вниманието, можете да демонстрирате своята ерудиця и високомерна реч, опитвайки се при това да завоювате разположението на харесалия ви човек. Опитите да се справите с големия брой проблеми може да ви донесе усещането за потиснатост. По-скоро днес няма да ви се наложи да почивате. За мнозина Телци търсенето на нови доходи може да се окаже по-важно от резултата.

Близнаци

Възможна е склонност към флирт, но уважавате семейните връзки. Не можете да криете чувствата си и близките ви веднага може да разберат, че интересът към тях е намалял. Мнозина Близнаци днес се отличават с необикновена любознателност и стремеж да видят колкото се може повече интересни неща.

Рак

Възможно е любимият ви човек да ви подкрепи в труден момент и да ви подскаже правилното решение на вашите проблеми. Намирате психологическа защита в семейството си, грижите се за изобилието в него и се стремите да поддържате добри отношение с всички в него. Приемайте роднините си такива, каквито са. Препоръчва се активен семеен отдих.

Лъв

Когато Лъвовете трябва да постигнат определена цел, не е възможно човек да се противопостави на тяхното очарование, те могат да привличат към себе си, да предизвикват симпатия и желание да се помогне. Напълно вероятно е на някои Лъвове да предстои сватба. Много благоприятно време за пътешествия.

Дева

Не се страхувайте да се окажете в центъра на вниманието. Мислете повече за целостта на възгледите и убежденията си отколкото за впечатлението, което можете да произведете в обществото. Получавате добра възможност за развитие на дейността си в далечни места, в чужбина и във връзка с това са възможни премествания или продължително пътуване.

Везни

Мнозина от вас получават свидетелства за любов и грижи от страна на любимия човек. Постарайте се да създадете за себе си и околните непринудена и лека атмосфера. Благоприятен ден за далечни пътувания, пътешествия и срещи с интересни хора. Повишете вниманието си към семейството и приятелите си. Непременно им направете подаръци и настройте околните на положителни емоции.

Скорпион

Възможна е оригиналност и дори ексцентричност в любовта ви. Склонни сте да изразявате уважението си към родителите. Имате изострено чувство за дълг. Може да смените местожителството си, външността и стила си на живот. Възможно е пътуване, от резултатите на което мнозина остават доволни.

Стрелец

В любовта си сте много емоционални и раними, затова и много лесно се обиждате. Много Стрелци мечтаят да срещнат родствена душа, с която да прекарат целия си живот и затова изграждат любовните си отношение бавно, но вярно. Престанете да мислите за далечния утрешен ден, живейте с настоящето, радвайте са на събитията в момента. Творческите ви замисли се отнасят до собствения ви дом. Така ви се иска да доведете всичко до съвършенство, че сте готови да рискувате и да предприемете най-невъобразими преобразувания.

Козирог

Възможно е да настъпи решителният момент да ви запознаят с родителите на вашия избраник или да го поканите у дома си. Особена радост ви носят семейните посещения на театър и на културни мероприятия. Контактите с приятелите ви са прагматични – съвместни развлечения, почивка сред природата.

Водолей

Това е забележителен период, в който можете да се заемете със своята външност, да се настроите на романтична вълна и да въведете ред в гардероба си. Характерни за вас са сдържаността и достойния маниер на държание. Чужди са ви суетенето и прибързаността. Благоприятен ден за нови запознанства, разкрепостяване и нови увлечения. Добър ден за общуване. Споделете с околните резултатите от своите успехи.

Риби

Силната ви привързаност към миналото няма да ви даде възможността да живеете пълноценен емоционален и еротичен живот в настоящето. Може да се държите егоистично, постоянно да ровите и да се скарате, ако вашата половинка постъпва така, както не ви се харесва. Разположени сте да се видите с роднините и познатите си, да пътувате много, да завържете нови познанства.

Още по темата: общо новини по темата: 548
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: