Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дневен хороскоп за 13 февруари
Автор: Екип Ruse24.bg 09:12 / 13.02.2023Коментари (0)663
©
Дневен хороскоп за 13.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не поставяйте ново начало, ако не е планирано. Програмата ви е претоварена, липсва ви почивка. Общуването и новите запознанства ви носят разочарования, защото сте доверчиви. Възможни са проблеми с вашите приятели. Емоционалната ви нестабилност няма да помогне за създаване на добри интимни отношения. Семейните отношения ви създават проблеми. Липсата на хармония ви разболява. Заявили сте нежеланието си да се отдадете на сексуални мигове, заради невъзможност да се примирите с насилствено обвързване в нежелани интимни отношения.

ТЕЛЕЦ

Заради лични проблеми ви се иска да мъстите и ако е възможно да сринете света, защото по ваше мнение сте неоценени и нарочно ви потискат и в личния живот и на работното място. Това е плод на вашата фантазия. Сами се лишавате от възможността да получите заслуженото признание. Трудностите са преодолими с малко повече търпение и упоритост от ваша страна. Обстановката в дома ви ще е напрегната, заради прояви на ревност и обидни думи, които не успявате да преглътнете. Прекалили сте с опитите да обсебвате и сте отдалечили любимите си хора, затова не разчитайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете сдържани и ограничете общуването. Промените са много, но има и неприятни. Някои от тях не са по ваше желание, въпреки че сте длъжни да се подчините. На работното място сте се изнервили още от сутринта, без да сте наясно точно каква е причината, за да я отстраните. До края на деня ще имате яснота. Очаква ви лично щастие. Не трябва да пропускате своя шанс за среща с интимния партньор, за да не разрушите връзката си. Тези от вас, които имат до себе си любими хора, могат да се отдадат на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Бъдете въздържани в поведението си. От вас зависи да избегнете финансовите загуби, които днес ще сринат самочувствието ви. Не рискувайте. Откажете се от желанието си да се захващате с проекти или начинания, изискващи големи инвестиции. Отнасяйте се критично към собствените си възможности си и се приспособявайте към новите обстоятелства. Не разчитайте, че запознанствата в дискотека или в заведение ще се превърнат в трайни романтични отношения. Ще изживеете разочарование. Не се впускайте в сексуални удоволствия с непознати партньори, за да избегнете проблемите с брачната си половинка.

ЛЪВ

Пригответе се за трудности, които са породени от поведението на непознати хора, които нямат работа при вас, нито пък имате причина да провеждате разговори. Пазете се да не станете отново жертва на сплетни и интриги. Ще се справите успешно със задълженията си и ще блеснете с възможностите си. На работното място сте в стихията си и нищо не може да попречи на успехите ви. Семейните представители на знака е добре да се съобразят и със задълженията с у дома, за да избегнат упреците от брачните си партньори. 

ДЕВА

В този ден сте прекалено чувствителни. Без причина ви дразни всичко, което не е по вашия вкус. Дали сте политици, служители на държавна работа или имате ваш бизнес, все нещо не е както очаквате. Концентрирайте силите си в активна работа и с разума си преценете кои са доходните възможности, за да избегнете загубите. Имате потенциал, на който могат да ви завидят. След обед са възможни разправии у дома, мили дами. Запазете спокойствие. Ще разрешите успешно семейните проблеми. Не сте доволни от сексуалния си живот. От вас зависи да засилите собствената си активност в леглото.

ВЕЗНИ

Денят не е благоприятен за делови срещи и разговори заради вашата чувствителност. Бъдете внимателни към новите запознанства както в деловите така и в личните отношения. Уважавайте качествата на партньорите си. На работното място сте отпуснати и няма да ви се работи, защото не искате да коригирате грешките си. Семейството ви иска да се откажете от допълнителната работа, която ви привлича. Потърсете компромис в отношенията с любимите си хора. Ако не сте семейни и сте срещнали подходящия партньор, сексуалните удоволствия са разрешени, при положение, че сте уверени в чувствата си. 

СКОРПИОН

Не проявявайте прекалена активност, за да не си навредите на здравето и на отношенията с вашите близки. Бъдете сдържани. От вашето поведение зависят финансовите ви успехи. Внимавайте с думите си и не разчитайте на късмет. Бизнес-отношенията с новите ви партньори са коректни, но не бързайте да се доверявате изцяло и да споделяте плановете си, за да не се разочаровате. Не се впускайте в изневери и флиртове, защото се обвържете с хора, от които трудно ще се отървете. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте готови да ги съсипете заради краткотрайно увлечение.

СТРЕЛЕЦ

Изцяло сте подвластни на емоцията, която блокира добрите ви изяви и възможността да поднесете вашите идеи. От вашата сдържаност зависи днешният ви финансов успех. На работното място се справяте, ако сте концентрирани и упорити, но не и ако сте разпилени и  доверчиви. Бъдете мнителни при предложение за съдружие, което може да се окаже поредния опит да ви навредят. Чувствата ви са споделени. Отношенията в дома ви са хармонични. Съхранете ги. Вечерта се приберете и се отдайте на романтични мигове и на сексуални удоволствия с любимите си хора.

КОЗИРОГ

Трудно ви е да промените създадената сложна обстановка сред вашите колеги, въпреки желанието ви да се намесите в спора им, особено ако правите непоискано добро. Намалете активността си на работното си място и не се натоварвайте с нови задачи. Задълбочете се в служебните си задължения. Посветете се на творчество и оправете отношенията с колегите си. Ако сте решили да създадете семейство, започнете с подготовката в днешния ден, за да избегнете проблеми и затруднения, който е добър и за сключване на брак. 

ВОДОЛЕЙ

От вас се изисква да премълчавате, да не сте язвителни, да сте толерантни и търпеливи, защото изречените критични думи ще ви спечелят врагове. Не сте убедени в правотата на вашите колеги. Разговорите на вашето работното място и в компанията на вашите делови партньори е добре да провеждате, като повече ги изслушвате и по-малко говорите. Може да усложните отношенията с възрастните си роднини. Причината е отказът им да приемат вашата интимна връзка. Не проявявайте упорство и не се впускайте в сексуални наслади, ако не сте сигурни в чувствата си. 

РИБИ

Денят е неблагоприятен за запознанства, защото сте готови да споделите какво планирате с хора, които нямат общо с вас. След това се сърдете на себе си, че сте се провалили или че са ви измамили, въпреки че успехът е с вас. Не рискувайте и се съобразявайте с обстоятелствата. На работното място се заемете с рутинните си задължения. Ново запознанство ще преобърне живота ви, ако не сте семейни, а при семейните ще създаде повод за ревност. Липсата на хармония в отношенията ви лишава от нормален сексуален живот.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: