Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дневен хороскоп за 2 март: Недоразумения и разногласия
Автор: Екип Ruse24.bg 10:46 / 02.03.2023Коментари (0)517
©
Дневен хороскоп за 02.03.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Забравете прибързаността и си наложете спокойствие. Възможни са грешки поради разсеяност или прекалена самоувереност. Проведете разговорите, които сте планирали. Не прекъсвайте събеседниците си, дори и ако ви досаждат с прекалените си обяснения. Всички начинания са успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате. Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимния ви партньор и да бъдете щастливи в любовта, мили жени. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове. 

ТЕЛЕЦ

Имате възможност да осъществите нови, полезни познанства, а също и срещи с познати делови партньори, които ви носят признание и материална стабилност. Въпреки това ги пресявайте, за да не изпитате разочарования. Не бива да пътувате. Успехите ви следват на сантиметри разстояние. Оглеждайте се, за да не ги пропуснете! Неочаквана новина за промени, които не сте предвидили ще усложни отношенията ви на работното място. Възможно е ново романтично увлечение, скъпи дами, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Не бързайте да взимате решение за това ново начало, за да не се разочаровате и да не се лишите от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

На успех ще се радват най-вече заетите в сферата на търговията, които заради пандемия са по-често губещи. Ще успеят да привлекат на своя страна нови делови партньори, които да ги подкрепят в бъдещите им идеи за създаване на собствено производство. Срещите и преговорите са успешни, а също и пътуванията. На работното място успехът е с вас. Възможно е да изживеете краткотрайно увлечение. Не се доверявайте сляпо на чувствата си. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото можете да притесните интимния си партньор.

РАК

Пазете се от измами и самозаблуда свързани с професионалните ви планове. Не проявявайте прекалена доверчивост към хората, които ви разпитват за вашите нови, все още необмислени докрай проекти. Бъдете внимателни и ако поставяте ново начало. При работа с документи четете внимателно всички формуляри и попълвайте вашите данни правилно. Приберете се веднага след работа. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Сексът ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас поредния спомен за невероятно изживяване. 

ЛЪВ

За ваша огромна изненада ви очаква спокоен и хармоничен ден. Преценете трезво ситуацията в която сте попаднали на работното място и с успех ще се справите с проблемите. Вашите колеги очакват помощта ви. Трудностите са породени от временна криза, свързана с финансовата стабилност на вашата фирма, затова вместо да се ядосвате надмогнете проблема. Възможни са нови романтични запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте семейни защото разочарованията ще са светкавични. 

ДЕВА

Ще изживеете положителни промени, ако не харчите без контрол спечелените пари. Всички делови срещи днес са успешни, дори и свързаните с бъдещо интервю за нова работа. Успехът е с вас, ако сте творци и хора на науката. Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си. Осъществете смело замислите си от изминалата седмица. Възможни са усложнения в семейните отношения, мили жени. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор, който няма да ви прости дори и случайното залитане встрани. 

ВЕЗНИ

Стабилизирайте завоюваните професионални позиции, докато някой не е започнал да ви вреди. От сутринта очаквайте недоразумения и разногласия, но ако премълчите всичко ще отмине без последствия. Не си разваляйте настроението и това на вашите колеги. При обсъждане на служебни проблеми не спорете и не се заяждайте. Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени или че ще си спечелите подигравки. Интимният ви партньор е решил, че сте дистанцирани заради него и ви е подготвил изненада. 

СКОРПИОН

В днешния ден, който е подходящ за самоанализ и оценка на постигнатото, ще имате приятни и интригуващи ви срещи и запознанства. От тях може да излязат добри делови партньорства. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания. На работното място сте в стихията си. Вечерта ви очакват приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Не се ядосвайте, ако денят ви е труден. Обърнете внимание на колегите си и открийте в тях нови положителни качества.  Деловите срещи са успешни. Работете без да спорите заядливо с околните. От сутринта ще ви поднесат неприятни новини за ваши близки, на които сте помагали, но явно не са оценили стореното от вас и се опитват да ви се отблагодарят с вреда. През деня може би се налага да работите до обед, но вечерта се отдайте на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания. 

КОЗИРОГ

Емоцията властва над вас през целия ден и може да ви попречи да запазите добрия тон при устрема ви за задоволяване на вашите материални стремежи. Много ви се струпа предишните дни и сега ви е трудно да се владеете. Разходете се с приятели, за да избегнете вечерта разправиите в дома си. Семейните жени са щастливи в брака. Несемейните жени могат да срещнат своята половинка. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, който ще ви доставят взаимна наслада.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки напрежението, което ви е обзело и безпричинната нервност, ви предстои благоприятен ден. Всичко започнато ви обещава и дори ви дарява успех, ако е добре обмислено. Радвате се на височайша подкрепа. Жените, които се занимават с бизнес, да очакват делови запознанства. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки подкрепата на звездите. Радвате на споделени чувства, мили жени, а само от вас зависи да ги съхраните. Ако имате до себе си интимни партньори, с които сте се дистанцирали, по-добре се разделете. Не ви съветвам да се отдавате на интимни мигове. 

РИБИ

Днес сте подложени на много изкушения, на примамливи предложения за нови начинания. Не отлагайте дълго отговора си. От вас зависи да изживеете приятни мигове в личен план и да ги запомните за цял живот. Всичко започнато ще бъде успешно. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. Не изпадайте в паника. Не се поддавайте на провокациите на партньора си, проявяващ ревността си, целящ само да ви ядоса, за да си кажете това, което очаква, въпреки че повод за съмнение няма. Вечерта се отдайте  на желан и от двама ви незабравим секс.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: