Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дневен хороскоп за понеделник
Автор: Екип Ruse24.bg 12:33 / 12.12.2022Коментари (0)656
©
Дневен хороскоп за 12.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


В професионално отношение успехът е с вас, ако е свързан с планираните големи промени във вашия офис или фирма. Не могат да ви попречат да го постигнете. В служебен план жънете успехи, които дразнят вашите колеги. Нямат желание за активна работа. В личните отношения са възможни проблеми заради неочаквани искания за покупки. Имате възможност да оправите личните си отношения. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите. 

ТЕЛЕЦ

При делови срещи бъдете тактични, на критикувайте, а ако се налага подбирайте правилните думи. Стабилизирайте постигнатото на работното място. Не давайте обещания за нова дейност, дори и временна, защото ще си навлечете финансови загуби. Не се опитвайте да провеждате разговори с вашите близки. Запазете спокойствие, ако ви ядосват. Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете. 

БЛИЗНАЦИ

Пред вас се разкрива поредната възможност да поставите началото на нова дейност. Преценете дали имате достатъчно свободни средства, ако инвестирате в частен бизнес. Имате възможност да създадете успешни нови делови партньорства, като с някои от бъдещите ви партньори ще се запознаете в днешния ден. Очаквайте важни събития в личния живот защото за пореден път сте събудили ревността на половинката си. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилите се във верността ви. 

РАК

Отново сте във вашата върхова позиция и е време да помислите как да промените задълженията си и да добавите нови, смислени, доходоносни, интересни и разнообразни. Скуката ви вреди. Разчитайте на интуицията си и не се доверявайте на странични съвети. Вие най-добре знаете как да успявате в днешния ден. Самотните  ще привлекат вниманието на противоположния пол, но  запознанствата ще приключат с разправии и разочарования. Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност. 

ЛЪВ

Вместо да си губите времето като терапевти за нечии болежки или психически неразположения, въпреки че няма как да сте полезни, дори и да изслушвате вашите колеги, по-добре се заемете със служебните си задължения. Не позволявайте да ви пречат. Вашето отговорно отношение към работата и пълната концентрация са във ваша полза. Бъдете умерено щедри, за да избегнете финансовите загуби. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако искате да не ви лиши отново от секс. 

ДЕВА

Никой не е в състояние да провали плановете ви, ако сами не се провалите. Във ваша полза е да потърсите възможности за изява в нова професионална сфера и да направите печеливша инвестиция. Заемете се сериозно с разрешаването на спорни въпроси и съдебни дела, както и с изясняването на делови отношения. Стабилизирайте семейните си отношения. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата. 

ВЕЗНИ

Жънете успехи в материално отношение, ако сте обмислили добре начинанията. Направете си изводи от грешките. Важно е доброто ви настроение, при делови разговори. Проведете и разговорите с началниците и колегите си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, ако са във ваша полза. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за да обявите желанието си за създаване на семейство, но не ви съветвам да сключвате брак точно днес. Пазете се от проблеми у дома. Стабилизирайте отношенията си.

СКОРПИОН

Търпението и компромисите в отношенията, дари и към дразнителите ви носят полза и уважение. Успехът е с вас особено ако са ви поставили нови задачи. Ако се наложи да водите спешни разговори с деловите си партньори, отложете ги за следобед. При безпричинен спор с вашите колеги сами намалявате шансовете си за успех. Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимната си половинка. Не се опитвайте да господствате над нея. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви обещава успех във всички професионални сфери, но особено успешни ще сте, ако сте адвокати, банкери или счетоводители. Бъдете предпазливи при неочаквани запознанства. Ласкатели се опитват да ви убедят да инвестирате всичките си спестявания в печеливш съвместен бизнес. Не се поддавайте. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени. Вечерта сте уморени. Искате да да избегнете секса, но той ще ви разтовари от напрежението и умората. 

КОЗИРОГ

Внесете хармония в отношенията с вашите делови партньори. Не се натоварвайте с чужди отговорности. Вашата сдържаност и такт ще бъдат оценени, а доверието във вас и авторитета ви ще нараснат. Ако избегнете негативното влияние на ваши завистливи колеги на работното място и не инвестирате прибързано и инатливо, ви очакват финансови успехи. В личният ви живот ще настъпи хармония, независимо от някоя затруднение заради домашни задължения. Не се поддавайте на желанието за интимна близост, защото след секса ще се почувствате предадени.  

ВОДОЛЕЙ

Запознанствата, които не ви харесват от пръв поглед, са знак, че е време незабавно и без колебание да прекъснете общуването си с тези хора, които не сте търсили, но те са ви намерели. Интуицията ви пази от провали на работното място. Намеренията ви да постигнете професионални успехи са реални. Не се отказвайте от мечтата си и бъдете активни в днешния ден. Вечерта бъдете нежни и мили с близките си. Не ви съветвам да изневерявате. Не наранявайте интимната си половинка със секс с други партньори, след като ви е познато страданието на сърцето. 

РИБИ

Находчивост и трезва преценка на ставащото ще ви позволят преди обед да блеснете пред вашите колеги с бързото решение, което ви носи полза. Пред вас е отличен шанс да постигнете мечтаният професионален успех. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и действията ви са обвързани с правилните решения взети предишните дни. Близките ви са изнервени от вашето отсъствие. Намерете няколко часа и за себе си и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимите си.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: