Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Добрите дела, извършени днес, се връщат десетократно
Автор: Екип Ruse24.bg 09:17 / 22.03.2023Коментари (0)566
©
Период на повишена умствена и физическа активност, целеустременост и оптимизъм.

Характерни са също лесна раздразнителност, агресивност, нетърпеливост, импулсивност. Лошо се контролират емоциите. Опасно време, в което лесно може да се породят конфликти, спорове, емоционален стрес и обидчивост.

Бъдете внимателни с огъня, пазете се от наранявания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Ще зачестят главоболията. Да се пие повече чиста вода, да се избягват или намалят поне пушенето, кафето, шоколадите. Очите да не се натоварват. Добре ще се отразят разходките на чист въздух.

Лунен календар: Продължава 1 лунен ден до 06:58ч на 22 март

Следва 2 лунен ден от 06:58ч на 22 март до 07:21ч на 23 март

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Към Земята приижда нова космическа енергия и трябва да се приемат даровете на щедрата Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде полезно и ще бъде важно при изпълнението на плановете, дори и да причини известен дискомфорт.

Важно е да запазите вътрешна увереност в действията си и в правилността на намеренията си.

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Трябва да се избягват негативни емоции, конфликтите. Абсолютно противопоказно е да се изпитва гняв и раздразнение в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на вашия биокомпютър.

Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Нови дела да не се започват все още. Информацията, която получавате днес, ще бъде важна за целия месец. Препоръчва се да бъдете щедри към хората - да давате подаръци, да отговаряте на агресията със сдържаност и доброта. Всички добри дела, извършени днес, се връщат десетократно.

Ден, в който може да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно.

Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест.

Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас. Не бива да ядете каквото ви попадне. Диетата има благоприятен ефект.

Зърнените храни са уникални продукти, които извеждат токсините. Ако днес почувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде забавен, оригинален. Това е най- доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо, пише Novini.bg.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: