Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дъщерята на Фатик забърса милионер, прилича на Кличко
Автор: Екип Ruse24.bg 09:02 / 23.07.2023Коментари (0)530
Александра Тюркмен, първородната дъщеря на застреляния през 2003 г. мафиотски бос Филип Найденов – Фатик, преживява летен любовен романс с млад български милионер, абсолютен двойник на легендарния украински световен шампион по бокс Владимир Кличко.

От няколко дни красивата наследница на Фатик събира тен по плажовете на родното южно Черноморие в компанията на собственика на популярната верига пицарии "Доминос“ - България Никола Николов. Няма данни стройният мъж да владее тънкостите на юмручния бой като двойника си Кличко, но пък изпъква с други предимства – джобовете му са дълбоки, добре образован е, ръководи успешен бизнес и владее 4 езика.

Приятелки на Александра разкриват, че любовта между нея и Никола припламнала още миналата есен, но тогава връзката им била преустановена в зародиш, тъй като щерката на Фатик отлетяла за Америка с по-малката си сестра Адриана.

Никола уж обещал да я последва и да остане поне за месец при нея в Ню Йорк, но в крайна сметка не напуснал България заради откриването на нови ресторанти за бързо хранене у нас. Към днешна дата световната верига пицарии има 25 обекта в 4 български града, като целия франчайз се управлява от двойника на Владимир Кличко.

Разправят, че тази пролет, след завръщането на щерката на Фатик в България, тя отново възобновила срещите си с Никола. Баровецът обаче предпочитал да не афишира публично връзката си с Александра, тъй като не желаел да влиза в полезрението на медиите с интимния си живот, а само с бизнес успехите си.

Никола Николов е сред влиятелните представители в ресторантьорския бранш, тъй като има дялове и във франчайза на друга световна верига закусвални, където си партнира с фамилията Лазгин. В ресторантьорския бранш се твърди, че Никола е един от хората, благодарение на които ДДС ставката за заведенията беше намалена от 20 на 9% през 2020 г.

"Александра не може да бъде постоянно в прегръдките Никола заради огромната му натовареност, но сега се радва на вълнуващо любовно лято с него. Двамата обикалят плажните заведения в Созопол, Лозенец и Синеморец с голяма приятелска компания“, одумват ги светските клюкари пред "Уикенд“.

Само преди няколко месеца в интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо, Александра Тюркмен призна, че не може да се обвърже трайно и да срещне правилния мъж заради фиксацията си към личността на покойния са баща.

"Той не беше от бащите, с които учите азбуката или те разхожда в парка. Такова нещо не е имало. Поради загубата съм развила висш фанатизъм спрямо неговата личност. Идеализирам го!“, разказа Александра в последното си телевизионно интервю.

Още по темата: общо новини по темата: 5786
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: