Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Джей Ло отмени всичките си концерти
Автор: Екип Ruse24.bg 16:09 / 01.06.2024Коментари (0)15915
©
Дженифър Лопес отмени лятното си турне "This Is Me… Live“, за да прекара повече време със семейството си и е "с разбито сърце“ от решението, обяви певицата пред феновете в своя бюлетин в петък.

"Представители на [организатора на турнето] Live Nation обявиха днес, че турнето на Дженифър Лопес в САЩ през лятото на 2024 г. "THIS IS ME…LIVE“ е отменено, цитирайки: "Дженифър си взема отпуск, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели“,“ гласи изявлението, цитирано от Variety.

Самата Джей Ло се обърна към феновете си: "Специално съобщение до моите JLovers OnTheJLo: "С разбито сърце съм и съм съсипана, че ви разочаровах. Моля, знайте, че не бих направила това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо. Обещавам, че ще ви се реванширам и всички отново ще бъдем заедно. Обичам всички вас толкова много. До следващия път…", написа Лопес.

Новината не е пълна изненада, тъй като упорито се говореше, че турнето имаше слаби продажби и много непродадени места в уебсайтовете за билети.

Множество медии изказаха мнение, че нуждата от семейно време е необходима имайки предвид слуховете, че тя и съпругът й Бен Афлек се разделят. Представители на певицата не коментираха докладите.

Източници, близки до Лопес, настояха, че турнето не е отменено поради слаби продажби на билети, въпреки докладите и таблиците с места, и посочиха силни продажби на пазари като Нюарк, Орландо, Маями, Чикаго, Анахайм и Торонто. Въпреки това класациите за места за немалко други дати показаха много слаби продажби.

След като отмени седем дати от турнето – първото й пътуване в Северна Америка от пет години – през април Лопес тихомълком го преименува, за да разшири обхвата му, променяйки го от "This Is Me… Now“ на "This Is Me… Live - Най-големите хитове.

Лопес първоначално обяви обиколката през февруари, за да съвпадне с издаването на най-новия й албум "This Is Me… Now“ и придружаващите го два филма, които отпразнуваха повторното й събиране с Афлек. Но тя без много шум отмени някои от датите миналия месец в градове като Кливланд и Нешвил, вероятно поради слаби продажби. Ребрандирането предложи преминаване от турне, фокусирано върху песните от новия албум, към такова, обхващащо нейната дискография - ход, който вероятно имаше за цел да привлече слушатели, на които най-скорошният й материал не е бил по вкуса.

Още по темата: общо новини по темата: 654
26.07.2024 »
26.07.2024 »
26.07.2024 »
26.07.2024 »
26.07.2024 »
26.07.2024 »
предишна страница [ 1/109 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: