Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Джуди Халваджиян: На Зуека му писна от всичко, което се случва в държавата ни
Автор: Екип Ruse24.bg 08:47 / 31.08.2021Коментари (0)712
©
Остават броени дни до старта на култовото шоу на Нова тв "Маскираният певец", а освен кои звезди се крият под ефектните маски, феновете се вълнуват много и от промяната на тв водещите. 

Както стана ясно тази година шоуто ще води Герасим Георгиев-Геро заедно с Краси Радков, който сменя Васил Василев-Зуека.

Зуека взе решение да напусне България заедно със семейството си и да заживее в друга държава в името на по-доброто бъдеще на детето си, а тази промяна очаквано предизвика множество реакции в социалните мрежи. За тях и най-вече за него разговаряме с продуцента Джуди Халваджиян, който по традиция е откровен и красноречив, пише "Блиц". 

- Г-н Халваджиян, остават броени дни до старта на "Маскираният певец", а емигрирането на Зуека се превърна в по-коментиран въпрос дори и от политическата ситуация в страната в момента…

- Зуека винаги е бил част от екипа, просто в момента е решил да живее на друго място. Писнало му е от всичко, което се случва в тази държава. Разочарованието му тръгна още преди три години, когато спряха и не подновиха договора на "Господари на ефира“. Това е истината.

Аз съм си говорил с него и той беше много разочарован от това, че единственото предаване, което се бори за справедливост и дава надежда на хората, беше отвяно от определени самозабравили се политици с огромна власт над медиите. Много се разочарова от тази ситуация, а и от всичко друго, разбира се.

- Явно рисуването сега му дава всичко онова, което през годините в телевизията му е липсвало за душевния комфорт, а и не само за него?! Поне така изглежда отстрани…

- Вероятно е намерил в рисуването точно това. Вярвам и се надявам да е така. Надявам се също и че той ще се върне един ден. Въпросът е, че в тази държава някои неща трябва да се променят, а той вижда, както и ние, че за момента това не се случва. И просто му писна. Страшно е разочарован! Ние го разбираме, защото знаехме за това негово решение още отпреди 5-6 месеца, че и повече. Подкрепям го, защото той иска едно по-добро бъдеще за детето си и разбира се, в нашата държава не го вижда – с тези псевдо политици, това няма как да стане. 

- Съвсем се развали тандемът Рачков – Зуека…

- Така се получи, да, но Рачков продължава да е водещ. При него основния мотив беше, че просто искаше да има собствено шоу. Докато на Зуека просто му писна. Сам дойде и ми каза откъде тръгва цялото му разочарование.

За него, а и за голяма част от екипа, ситуацията с "Господарите“ беше абсолютно разочарование – това са хората, които 18 години се бореха за справедливост и помагаха, и изведнъж по политически причини, разбира се, които никой няма да ви каже, не се продължи договора. Затова аз винаги съм казвал, че ако видим "Господарите“ да се връщат в ефир, това означава, че нещо е започнало да се променя в държавата. 

- С всичките тези протести месеци наред, рокади в парламента, нови имена, нови партии, хем трябва да я има въпросната промяна, хем усещането е, че всичко май е по старому…

- За съжаление… Надеждата, която имаха повечето хора в политика Слави Трифонов, не бе оправдана поне засега. Те се разочароваха от недопустимото поведение на някои представители на "Има такъв народ", просто подхода, стила и цялостната комуникация на тази партия е грешна. Много е лесно да се прехвърля отговорността винаги на някой друг. Аз смятам, че "Има такъв народ" имаха невероятния шанс да управляват държавата и да променят много неща в нея, засега го пропиляха целенасочено или не. Няма как с 65 депутати да искаш подкрепа от други партии и да не се съобразяваш с тяхното мнение.

- Така излиза за жалост... Не очаквах такова нещо. За съжаление логиката казва, че на следващите избори те ще бъдат доста разочаровани от техните резултати, ако не променят изцяло поведението си и начина, по който виждат политиката, и промяната, за която на думи са много добри.

- Какво трябва конкретно да се случи, за да можем да говорим за завръщане на "Господари на ефира"?

- Трябва да питате телевизиите… И bTV, и Нова телевизия имат уникалния шанс да получат "Господарите“. Ние сме разговаряли и с едните, и с другите, те са наясно с всичко, така че очакваме решението и от двете страни. Найвероятно има някакви проблеми, за които само те си знаят, защото имат желанието, ама нещо не се получава.

За годините, в които бяха факт, "Господарите“ направиха много, помогнаха на мнозина, накараха институциите и политиците да си вършат работата. Никое друго предаване не го прави в ефир! И поради факта, че "Господарите“ станаха много влиятелни, явно определен кръг хора с власт се уплашиха от нас.

- А ако "Господарите" се върнат в ефир, означава ли това, че и Зуека ще се върне?

- Ами ето, това е един повод, ако се случи, да убедя Зуека да се върне в България. Дай Боже по-скоро да се случи това.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бойни спортове
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Изчезна 12-годишно дете от Перник
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: