Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Джуди Халваджиян: На Зуека му писна от всичко, което се случва в държавата ни
Автор: Екип Ruse24.bg 08:47 / 31.08.2021Коментари (0)684
©
Остават броени дни до старта на култовото шоу на Нова тв "Маскираният певец", а освен кои звезди се крият под ефектните маски, феновете се вълнуват много и от промяната на тв водещите. 

Както стана ясно тази година шоуто ще води Герасим Георгиев-Геро заедно с Краси Радков, който сменя Васил Василев-Зуека.

Зуека взе решение да напусне България заедно със семейството си и да заживее в друга държава в името на по-доброто бъдеще на детето си, а тази промяна очаквано предизвика множество реакции в социалните мрежи. За тях и най-вече за него разговаряме с продуцента Джуди Халваджиян, който по традиция е откровен и красноречив, пише "Блиц". 

- Г-н Халваджиян, остават броени дни до старта на "Маскираният певец", а емигрирането на Зуека се превърна в по-коментиран въпрос дори и от политическата ситуация в страната в момента…

- Зуека винаги е бил част от екипа, просто в момента е решил да живее на друго място. Писнало му е от всичко, което се случва в тази държава. Разочарованието му тръгна още преди три години, когато спряха и не подновиха договора на "Господари на ефира“. Това е истината.

Аз съм си говорил с него и той беше много разочарован от това, че единственото предаване, което се бори за справедливост и дава надежда на хората, беше отвяно от определени самозабравили се политици с огромна власт над медиите. Много се разочарова от тази ситуация, а и от всичко друго, разбира се.

- Явно рисуването сега му дава всичко онова, което през годините в телевизията му е липсвало за душевния комфорт, а и не само за него?! Поне така изглежда отстрани…

- Вероятно е намерил в рисуването точно това. Вярвам и се надявам да е така. Надявам се също и че той ще се върне един ден. Въпросът е, че в тази държава някои неща трябва да се променят, а той вижда, както и ние, че за момента това не се случва. И просто му писна. Страшно е разочарован! Ние го разбираме, защото знаехме за това негово решение още отпреди 5-6 месеца, че и повече. Подкрепям го, защото той иска едно по-добро бъдеще за детето си и разбира се, в нашата държава не го вижда – с тези псевдо политици, това няма как да стане. 

- Съвсем се развали тандемът Рачков – Зуека…

- Така се получи, да, но Рачков продължава да е водещ. При него основния мотив беше, че просто искаше да има собствено шоу. Докато на Зуека просто му писна. Сам дойде и ми каза откъде тръгва цялото му разочарование.

За него, а и за голяма част от екипа, ситуацията с "Господарите“ беше абсолютно разочарование – това са хората, които 18 години се бореха за справедливост и помагаха, и изведнъж по политически причини, разбира се, които никой няма да ви каже, не се продължи договора. Затова аз винаги съм казвал, че ако видим "Господарите“ да се връщат в ефир, това означава, че нещо е започнало да се променя в държавата. 

- С всичките тези протести месеци наред, рокади в парламента, нови имена, нови партии, хем трябва да я има въпросната промяна, хем усещането е, че всичко май е по старому…

- За съжаление… Надеждата, която имаха повечето хора в политика Слави Трифонов, не бе оправдана поне засега. Те се разочароваха от недопустимото поведение на някои представители на "Има такъв народ", просто подхода, стила и цялостната комуникация на тази партия е грешна. Много е лесно да се прехвърля отговорността винаги на някой друг. Аз смятам, че "Има такъв народ" имаха невероятния шанс да управляват държавата и да променят много неща в нея, засега го пропиляха целенасочено или не. Няма как с 65 депутати да искаш подкрепа от други партии и да не се съобразяваш с тяхното мнение.

- Така излиза за жалост... Не очаквах такова нещо. За съжаление логиката казва, че на следващите избори те ще бъдат доста разочаровани от техните резултати, ако не променят изцяло поведението си и начина, по който виждат политиката, и промяната, за която на думи са много добри.

- Какво трябва конкретно да се случи, за да можем да говорим за завръщане на "Господари на ефира"?

- Трябва да питате телевизиите… И bTV, и Нова телевизия имат уникалния шанс да получат "Господарите“. Ние сме разговаряли и с едните, и с другите, те са наясно с всичко, така че очакваме решението и от двете страни. Найвероятно има някакви проблеми, за които само те си знаят, защото имат желанието, ама нещо не се получава.

За годините, в които бяха факт, "Господарите“ направиха много, помогнаха на мнозина, накараха институциите и политиците да си вършат работата. Никое друго предаване не го прави в ефир! И поради факта, че "Господарите“ станаха много влиятелни, явно определен кръг хора с власт се уплашиха от нас.

- А ако "Господарите" се върнат в ефир, означава ли това, че и Зуека ще се върне?

- Ами ето, това е един повод, ако се случи, да убедя Зуека да се върне в България. Дай Боже по-скоро да се случи това.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: