Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия да не скита по дискотеки, ако иска да задържи половинката си
Автор: Екип Ruse24.bg 09:43 / 07.01.2022Коментари (0)611
©
Дневен хороскоп за 07.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не забравяйте да намерите време и да проверите финансовото си състояние, особено ако сте нарушили сериозно вашата финансова стабилност заради непредвидени разходи, но не сте наясно колко сте похарчили. Обмислите начините, чрез които да си осигурите допълнителни приходи и да съумеете да ги умножите. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. Освободете се от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не бъдете прекалено доверчиви към хората и не споделяйте плановете си с непознати. Доверете се на интуицията си и не разчитайте на късмета си, ако искате да успявате. Обмислете всички делови предложения детайлно, за да избегнете разочарованията. Не е желателно да пътувате, дори и ако пътуването е свързано със служебни задължения. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимия си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Огледайте се назад и дайте оценка на постиженията си. Изкушени сте да обмислите бъдещите си планове, но ви съветвам да не бързате и да не се занимавате с тях днес. От вас зависи да сте упорити и да отстоявате мнението си, а също така да се борите за правата си и да не допускате странична намеса, която да блокира намеренията ви. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор и да не се лишите от интимните мигове. 

РАК

Денят ви позволява да претворите в реалност някои важни решения, които сте взели в края на миналия месец. Ще изясните отношенията си с вашите колеги. Не прекалявайте с претенциите си към вашите подчинени, защото рискувате да напуснат и да ви създадат трудности. Очаквайте материални успехи или новина за повишение, която ще ви изненада приятно. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви - не се надявайте на това. 

ЛЪВ

Заредете се с оптимизъм от сутринта, няма причина да се подтиснати. Обмислете новите перспективи за вашата кариера и професионалното ви развитие. Променете някои от вашите негативни черти. Възможно е да срещнете трудности, породени от организиране на важно задгранично пътуване. По-добре се справете сами, вместо да разчитате на помощ, за да не ви навредят. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. Не давайте пари назаем. Бъдете готови за романтични мигове и сексуални удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо. 

ДЕВА

Ще изживеете приятни мигове, отдадени на любимите си занимания, но не се захващайте с хобито си, ако имате спешни задачи. Предстои ви ден на професионални и финансови успехи, които ще изненадат приятно и вас и близките ви, ако сте дейни и не чакате друг да свърши вашата работа. Самочувствието ви е отлично. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в поведението си. 

ВЕЗНИ

Имате възможност да превърнете в реалност вашите решения и да оправите отношенията си с вашите близки и колеги. Направете плановете си до края на месеца. Не бъдете прибързани, ако разговаряте с делови партньори преди да отидете на работното си място, не обещавайте продължения на разговора, защото решенията ви може да не са правилни. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.  

СКОРПИОН

Вероятно в главите ви се въртят много идеи, свързани с кариерата ви и професионалното ви развитие. Ще промените и начина си на живот точно днес при това неочаквано и за вас самите. Заредете се с оптимизъм. Финансовото ви състояние е отлично и ще ви помогне да се почувствате уверени в себе си. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимия си с романтична вечеря и със сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Ще започнете деня си по един изключително приятен начин, заети със задачите си, с любимите си служебни занимания, в компанията на приятни колеги, които сте подбрали за общите ви задължения. Изпълнени сте с оптимизъм, но бъдете предпазливи. Работете отговорно, за да заслужите признание и да си осигурите повишение. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Усещате неразположение от сутринта, но то е обяснимо и очаквано, защото имате лични проблеми, които сте си създали сами. Въпреки това ви очакват професионални успехи. Бъдете търпеливи и се постарайте да вникнете в онова, което правите. Вашето чувство за отговорност и добросъвестното отношение към всичко, което предприемате ще са ви полезни. Не рискувайте. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите в първите дни на годината, които може да не отминат без следа. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и подтиснатост. 

ВОДОЛЕЙ

Обмислете още веднъж начинанията преди да направите крачката към тяхната реализация, въпреки че сте се разбързали  и искате да надскочите времето. Не се доверявайте на съвети, които не са ви необходими, а и се опитват да ви ги дават хора, без да имат знания и представа от вашата работа. Отношенията с вашите колеги са добри, ако не отхвърляте мнението им. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък.

РИБИ

Очаквайте новина за приходи, които не е редно да влагате веднага в нов проект, особено ако не е ваш, а сте решили да съдействате с добри чувства на познат или колега. Следобед сте във форма, въпреки недостига на сън заради напрежението през изминалите дни. Без да се противопоставяте инатливо, се подчинете на новите изисквания на работното място. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: