Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия да се подготви за неочаквани новини
Автор: Екип Ruse24.bg 09:19 / 17.11.2021Коментари (0)635
©
Дневен хороскоп за 17.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не пропускайте възможността да се издигнете в професионалната йерархия. Не очаквайте помощ от колегите си, защото са притеснени, че може да ги изместите. Разчитайте на себе си, за да се справите успешно със служебните си задачи. Не очаквайте финансови постъпления, ако сте забравили да подготвите документите. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор и да не се лишите от интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

Начинанията са успешни, ако не сте прибързани, не се разсейвате, а работите задълбочено. Не бива да сте полезни на ваши близки приятели, ако жертвата, която правите, за да им подадете ръка, е във ваша вреда. Няма да разберат от какво сте се лишили в тяхна полза и след време ще се подиграват на вашата наивност. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви - не се надявайте на това.

БЛИЗНАЦИ

Интересът към вас е видимо подчертан. Деловите разговори са изпълнени с въпроси за проекта, заради който сте придобили световна известност. Не ги отлагайте и обяснете начина си на работа. Работете умерено и си наложете спокойствие, за да избегнете пропуски заради невъзможност да се откъснете от мислите си за постигнатия професионален успех. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. Не давайте пари назаем. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Бъдете готови за романтични мигове. 

РАК

Подгответе за неочаквани новини, които ви помагат да се решите на професионална промяна. Проблеми с колегите ви изнервят и депресират. Напразно се ядосвате. Разрешете ги с търпение и такт. Веднага след това се отдайте на активна работа, за да отхвърлите неотложните си служебни задачи. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в поведението си. 

ЛЪВ

Внимателните инвестиции ще помогнат за разрастването на вашия бизнес и ще ви предпазят от загуби. Всички покупки, без недвижимо имущество, са успешни. Ако се занимавате със собствен бизнес, приведете  в ред счетоводните си документи защото може да ви изненадат неочакваности. Търговците да са активни. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Бъдете отговорни към изискванията си при общуване с ваши бъдещи делови партньори. Възползвайте се от възможностите, които ви дарява Съдбата, но ако инвестирате, преценявайте съществуващия риск.  Не взимайте прибързани решения за финансиране на бизнеса на ваши приятели, дори и ако се познавате добре с тях. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимия си с романтична вечеря и със сексуални наслади. 

ВЕЗНИ

Очаквайте да ви натоварят със задачи, които не са гаранция, че ще увеличите приходите си. Не споделяйте професионалните си тайни, защото разочарованията няма да закъснеят. Бъдете внимателни, ако случайно се срещнете с делови партньори на ваши колеги, които не познавате, но сте наясно, че няма да работите с тях. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Вложете творчество в работата си, без значение с какво сте се захванали и ще постигнете впечатляващи резултати. Споделете новите си идеи без агресия. Бъдете снизходителни към вашите колеги, ако са допуснали грешка, която е поправима и не ви вреди. Имате възможност да излезете победители от поредната битка за надмощие. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост. 

СТРЕЛЕЦ

Разрешете успешно спорни въпроси с вашите делови партньори. Себеанализът е задължителен. Проверете възможностите, позволяващи ви да заведете дълго отлагано съдебно дело, свързано с финансови искове, като се срещнете с адвоката си. От значение е за вашето бъдеще. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък. 

КОЗИРОГ

Очаквайте приходи, които идват навреме. Не се дразнете от предложенията за допълнителни задачи, чрез които ще помогнете на колегите си. Изпълнени сте с ентусиазъм и лесно ще постигнете целите си. Във ваша власт е да направите своя избор дали да сте активни или да се отдадете на рутината. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Не приемайте работа, свързана с чужди забавени задължения. Откажете се от намерението да планирате бизнес с ваши приятели, които искат да се възползват от познанствата ви. Не си губете времето в празни приказки и ненужни обяснения, за да не превърнете в свой враг колегите си. На всяка цена си наложете умереност на работното място. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. Освободете се от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Направете поредния скок в интелектуалното си развитие. Работата ви спори, а начинанията са успешни по-скоро на късмет, ако сте прибързани и не се задълбочавате в задълженията си.  Затова бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Погрижете за обогатяване с нови знания. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимия си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: