Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия днес ще прекали с авантюрите, бъдете внимателни!
Автор: Силвия Станева 10:01 / 09.06.2019Коментари (0)1031
©
Хороскоп за днес, 09 юни

Овен
 –Идеалното време да бъдете с партньора си, семейството си и приятелите. Това е добро време за съвместно събиране за вечеря или провеждане на празненства. Засилва се личният ви чар и красота и ви носят популярност и успех при запознанствата.

Телец – Денят е много подходящ за хармонизиране на отношенията с близките. Недомлъвките или обидите, дребните спорове и непреднамерени думи - вие сте готови да обсъждате в спокойна атмосфера. Добър момент да планирате пътувания и срещи с приятели.

Близнаци – Звездите ви съветват да посветите времето на родителите си и дома си. В отношенията с вашата половинка ще намерите приятни мигове на духовно и физическо единение, радост от интимността.

Рак – Очакват ви много разговори. Впечатлението е, че едва ли не всеки се нуждае от вашата помощ или съвет, да се допитат за мнението ви и на свой ред да споделят нещо ново за себе си, личните си тайни.

Лъв – Слънцето ви носи енергия, ентусиазъм и креативност, за да постигнете целите си и да се забавлявате с приятели и семейство. Вашето самочувствие и позитивна нагласа ще ви помогнат да направите добро впечатление на хората.

Дева –Вашите сетива са силно изострени. Доверете се на интуицията си и бъдете отворени за всякакви вълнуващи, оригинални или странни идеи и хора. Това е добро време за творческа работа, за решаване на загадки и кръстословици, както за интелектуални занимания и компютърни игри.

Везни – Ще виждате нещата по-ясно, защото чувствата ви, интуитивната страна е балансирана с вашите рационални мисловни процеси. Обърнете внимание на мечтите си. Особено подходящо е за общуване със семейството и приятелите.

Скорпион – Вие сте предразположени към риск и авантюризъм. Звездите ви съветват да не се поддавате на първия емоционален импулс, защото може да съжалявате в бъдеще. Ако има напрежение в семейството, опитайте се да го потушите.

Стрелец – Имате силно желание да се освободите от скучните задължения и всякакви ограничения. Наистина добър момент да се откъснете от всичко това. Въпреки че вашият боен дух и адреналин в крайна сметка ще избледнеят, можете да помислите за нови промени.

Козирог –По някакви причини може да се чувствате по-малко сигурни. Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че винаги получаваме помощ, когато имаме нужда от нея, от видими и невидими сили. Може да се чувствате сами, но имате способността да го промените.

Водолей – Увеличава се нуждата ви от любов, привързаност, разбиране и подкрепа, но също така нараства и потенциалът за напрежение в отношенията. Ако е така, то вероятно това се дължи на някакъв емоционален дисбаланс.

Риби – Вие ще направите всичко по силите си, за да предотвратите възникването на конфликти в семейната среда, ще се опитате да ги разрешите мирно. Може да възникнат неотложни семейни въпроси за разрешаване.

Още по темата: общо новини по темата: 548
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: