Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия ще промени живота си
Автор: Екип Ruse24.bg 08:57 / 18.06.2021Коментари (0)1100
©
Дневен хороскоп за 18.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Деловите разговори днес са затруднени. Не уговаряйте срещи с приятели и не спорете с близките си, ако ви товарят със задачи. Успехите от започнатото в деня не са сигурни, заради ретроградния Меркурий, въпреки че може да ви зарадват. Ще се сблъскате с недоброжелатели. Не ви препоръчвам да действате импулсивно, ако замисленото за този ден не носи очакваните резултати. Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Ще постигнете съгласие и ще си възвърнете любовта на интимните си половинки. Може да се отдадете на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Очаквайте непредвидени трудности и конфликти с близки хора днес сутринта, но не бива да се отказвате от задълженията си. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с никого. Напрегнати сте, затова не е изключено успехът да се отклони от пътя ви, но за кратко, а и Меркурий е все още ретрограден. В прибързаността си можете да пропуснете добра професионална възможност, чрез която ще си гарантирате допълнителни доходи. След напрегнатия ден вечерта ще се чувствате добре сред семейството си. Самотните ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разправии или скандал. Не бързайте, въпреки непреодолимото ви желание за сексуални удоволствия, да се хвърляте в леглото, ако не сте уверени в чувствата си. 

БЛИЗНАЦИ

Неочаквана новина ще промени приоритетите ви за деня. Сключените договори са печеливши. Възникнали конфликти с партньорите ви, за които не съществува основателна причина са повод за нервност. Не пътувайте и не уговаряйте делови срещи, за да избегнете разправиите и проблемите и заради влиянието на ретроградния Меркурий. Ако сте се отдали на мисли за романтична среща, обадете се веднага и я уговорете, за да не ви изпреварят съперници. Вечерта можете да изживеете незабравими романтични мигове и сексуални удоволствия, ако имате до себе си родени в Овен или Лъв. 

РАК

Стабилизирайте постигнатото до момента и не подценявайте действията си. Харчете получените пари с мярка. Звездите ви закрилят, но не трябва да сте прибързани и да действате импулсивно заради все още ретроградния Меркурий. Обмисляйте добре думите си. Лошото ви настроение може да стане причина за проблеми на работното място. През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

ЛЪВ

Вгледайте се в себе си и преценете къде допуснахте грешки в изминалите няколко дни, защото причината за проблемите до голяма степен се крие  във вас. Не хвърляйте вината за ставащото върху околните, подтиквани от ретроградния Меркурий. Няма да заслужите по-голямо признание за собствените си възможности, ако се опитвате да докажете, че причината не е във вас. Отпадналостта ви заради преумората през деня ще изчезне, ако се отдадете на заслужени приятни, романтични мигове с любимите си. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение. 

ДЕВА

На работното място не се захващайте с неясни задачи, за да избегнете опасността от финансови загуби, заради ваши грешки. В този ден не планирайте среща с колегите си и не се спорете с никого, дори и да ви се иска да докажете нечий пропуск на работното място. В личният живот са възможни усложнения заради лекомислието на близките ви, които вредят и на работата ви. Семейните да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на вечерни сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение. 

ВЕЗНИ

Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми, които не изключват и финансови загуби. Ще ви се събере много, защото сте повлияни и от финансови проблеми. Следобед ви очаква среща с ваши приятели и колеги. Не се съгласявайте на допълнителна работа, дори и да е доходна. Рискувате да се провалите, особено при ретроградното движение на Меркурий. В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Ще ви ласкаят и ухажват, докато се поддадете и отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате. 

СКОРПИОН

В този ден емоцията, комбинирана с ретроградния Меркурий няма да ви позволи да изслушвате колегите си, ако сте на работното си място. Готови сте да спорите, но рискувате да навредите на работата си. Предпазвайте се от безпричинна критика, за да не си спечелите неприятели. Ако премълчавате работата ви спори, а вечерта ще сте доволни от постигнатото. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования. Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, няма да бъдете обичани. Няма как да си купите секс и любов, ако искате да е истинска. По-добре задоволете нагона си с платени партньори и забравете за този миг. 

СТРЕЛЕЦ

Изкушени сте да поставите ново начало, но всяко прибързано действие е във ваша вреда. Въпреки това успехът е с вас, ако си наложите търпение и разчитате най-вече на себе си, на вашите знания и възможности, за да сте сигурни, че няма да си навредите, заради чакана но неполучена помощ. Подгответе се за напрегнат ден и заради ретроградния Меркурий. Обмисляйте добре действията си и няма да допускате грешки, водещи до загуби. Имате възможност да поправите някои грешки в личният си живот. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си партньор. 

КОЗИРОГ

Точно днес на много от вас е отредено да променят живота си. Нови запознанства градят стабилната основа за вашите бъдещи професионални успехи. Денят е благоприятен за делови срещи, въпреки ретроградния Меркурий. Проведете успешни разговори с колегите си и с ръководството, а ако вие самите сте на ръководна позиция  говорете с вашите служители и преки подчинени, за да изясните проблемите или недоразуменията между тях. Вечерта се приберете при любимите си хора и им предложете да излезете на вечеря или на гости. Ще се почувстват поласкани. Може да помислите за създаване на романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори. 

ВОДОЛЕЙ

Всичко, което предприемате е свързано с намерението ви да постигнете мечтаните високи приходи, но няма да ви е лесно заради ретроградния Меркурий. Начинанията са успешни. За разлика от професионалните ви успехи, в личния живот сте напрегнати. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с колегите, защото ще изнервите обстановката. Личните отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си хора, сте поканили приятели на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимната си половинка, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, които не са взаимно желани. Вечерта останете сред семейството си. 

РИБИ

Ако се занимавате с изкуство жънете успех подпомогнати от ретроградния Меркурий. Признанието ще ви помогне да си възвърнете самочувствието и увереността в силите и възможностите си. Активната работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията с колегите ви, в която и професионална сфера да сте заети, защото се налага да предприемете промени и да коригирате плановете си. Несемейните не трябва да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. При семейните изневярата е причина за проблеми в семейството и за липса на сексуални мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Специализирани полицейски операции в страната
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: