Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия със невероятен шанс за огромна печалба
Автор: Екип Ruse24.bg 09:00 / 22.12.2020Коментари (0)749
©
Дневен хороскоп за 22.12, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Задължително се обогатете с информация, която е полезна за работата ви и е от значение за вашия успех. Запознанства ви носят професионална полза, ако съумеете да ги съхраните и не побързате да се дистанцирате. В този случай вашата гордост и недостъпност ви вредят. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейната вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

В този ден не сте лишени от делови предложения. Успешно завършете служебните си задачи, за да избегнете загубите. Нови познати навлизат неочаквано в живота ви, като се домогват и до информация за бизнеса ви. Бъдете внимателни, за да не се превърнат в причина за бъдещи неприятности. Бъдете критични към недостатъците си и признайте пред себе си какво е време да промените. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към половинката си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

БЛИЗНАЦИ

Избягвайте запознанствата, въпреки че общувате с лекота. В материално отношение очаквайте успехи, ако не проявите наивността си на работното място. Следобед ви липсва настроение, заради грешки на ваши колеги, които са ви принудили да работите и днес. Избягвайте агресивната критика. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Дали случайно сутринта не сте пили кафе до витрината на заведението в близост до дома ви? Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на половинката или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия. 

РАК 

Пътувайте и се подгответе за приятни емоции и запознанства. Преди това може да разговаряте за предстояща инвестиция, на която отдавате голямо значение преди края на месеца. Не се притеснявайте от трудностите, за да не съсипете постигнатото до момента.  Отново на небосклона се очертават проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси, въпреки че вие сте постоянно искащи това от половинката си. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхраните добрия тон в отношенията си. 

ЛЪВ

Добре обмислените действия са гаранцията за бъдещите ви успехи. Бъдете умерени в работата си и думите си и не показвайте на всички колко сте доволни от започнатото. Спестете си хвалбите за добрите финансови постъпления, за да не предизвикате завистта на колегите си. Не предприемайте промени, ако не сте подготвени за тях. Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали след семейния празник да отидете на заведения. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса в празничния ден на любимите ви хора. 

ДЕВА

От сутринта сте емоционални, но не сте агресивни. Очаквайте допълнителна работа, която ще ви донесе стабилни приходи. Анализът на грешките ви е във ваша полза. Обърнете внимание на Съдбовните предупреждения. Знаете, че трудностите ви предпазват от проблеми и ги преодолявайте с благодарност. Личните отношения са проблемни, но вината е ваша. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Не проявявайте амбиции да се доказвате пред колегите си, ако са ви засегнали, като се решите на цялостна промяна на работното си място. Рискувате да останете без работа. Когато изтрезнеете от обидата и осъзнаете, какво сте сторили, може да се окажете в безизходица, която да продължи и през следващия месец. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си. 

СКОРПИОН

Справяте се блестящо, отговорно и компетентно със задачите си на работното място. Стабилизирайте постигнатите резултати и не се изкушавайте веднага да започнете новите си задачи. Още веднъж огледайте плановете си, за да избегнете разпиляването, захващайки се ту с едно, то с друго. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка, свързана с коледните подаръци, е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Не споделяйте плановете си.  Рискувате да привлечете вниманието на неприятели, които със сигурност ще ви навредят. Нови идеи, които споделяте, ви обещават бързи финансови постъпления. Обмислете ги още веднъж, преди да поставите началото на тяхната реализация. При необходимост проведете неотложните разговори и срещи. Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина точно на семейния празник. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили. 

КОЗИРОГ

Необмислено и прибързано съгласие за инвестиция, примамваща ви с обещания за бърза печалба, ще ви лиши от спестяванията ви. Орисани сте да постигнете поредния материален успех, но сте застрашени от провал заради собствената си непредпазливост. Предпазвайте се от неподходящи запознанства, дори и ако ви ги налагат. Не е изключено предпразнично  да срещнете подходящата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще, опознайте се преди да се обвържете сериозно. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Позволено ви е да се отдадете на активна работа и да спечелите неочаквано много пари, за които дори не сте мечтали, а срокът на изпълнение е до края на деня и е във вашите възможности. Радва ви възцарилата се хармония във вашето семейство, която е допълнителен стимул за вашия успех. Имате възможност да дадете изява на интелекта си. Не позволявайте на емоцията да пречи на здравия разум, ако се налага да взимате важни решения. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести сексуални контакти. 

РИБИ 

Очертават се неподозирани възможности за разширяване на дейността ви, които не са за пренебрегване. Не отменяйте деловите срещи, а ги проведете рано сутринта. Ще ви изненадат с интересни предложения, които може да обмислите и обсъдите с близките си и с вашите колеги и да осъществите в следващите дни. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: