Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия трябва да разчита единствено на себе си днес
Автор: Екип Ruse24.bg 11:00 / 18.06.2020Коментари (0)666
©
Дневен хороскоп за 18.06, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Откажете се от необмислените начинания, защото от този ден Меркурий започва ретроградното си движение. Не инвестирайте в чужди проекти, за да си спестите неуспехи и загуби. Възможен е конфликт заради нежеланието ви да се съобразите с вашите колеги.  Бъдете търпеливи. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с деловите си партньори. Чувствате се неразбрани. Очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна наслада, но заради разправията може и да ви се разминат.

ТЕЛЕЦ

Сутринта бъдете внимателни при работа с финансови документи, ако е възможно не ги подготвяйте за подпис, защото Меркурий е ретрограден. Предпазвайте се от загуби, свързани с непредпазливост, защото трудно ще ги възстановите. Промените на работното място няма да ви харесат. Примирете се и ще видите, че и вие имате полза. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

БЛИЗНАЦИ

Всяко ваше решение днес може да има неочаквани последици, ако е плод на емоционалните ви реакции. Ако прецените, че е за ваше добро, променете плановете си за деня. Ще се ядосате, че не успявате да се изявите. Отложете планираното пътуване и се заемете със задачите си на работното място. Имате възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения, ако сте позабравили да припалвате огъня на чувствата. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

РАК

Стремите се към нови успехи на работното място. Не рискувайте с прибързани начинания. Общуването е затруднено, заради нежеланието ви да изслушвате. Деловите срещи са успешни, ако не критикувате и изслушвате събеседника си. Трудностите са поредната възможност да блеснете пред колегите си. Стабилизирайте постигнатото. Уловете мига, не пропускайте познанство, защото любовта е до вас. От вас зависи да грабнете щастието и да забравите потискащата самота. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си.

ЛЪВ

Не бъдете прибързани. Успехът ви в материално отношение е възможен, ако не допуснете грешки поради невнимание и не подготвите за да подпишете документи, които водят до финансови загуби, защото Меркурий вече е ретрограден. На работното си място се справяте добре, но се постарайте да приключите със задачите си обед. Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, защото ще сте причина за разправия, която ще ви нарани. Трудно ще намерите отново пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможността да премълчавате.

ДЕВА

Не се отказвайте от запознанствата, които ще осъществите в този ден. Задълбочете се върху най-важните си служебни задачи. Проведете планираните срещи, без крайни решения, заради вече ретроградния Меркурий. Очаквайте приходи от завършените вече задачи. Осъществете професионалните си идеи. Имате възможност да предприемете планираните инвестиции. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Ако са сигурни в чувствата си и в тези на партньора си, денят позволява да обявите годеж. Сексът ще ви зареди с добро настроение, ако не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност. 

ВЕЗНИ

                                                                                                                                                             

Ще срещнете трудности, породени от ваши грешки и от пропуски на колегите ви. Те ще променят изцяло намеренията ви за деня, но може да извлечете и полза за себе си. Плановете си осъществете следобед. Запазите спокойствие и  разчитайте на себе си. Не подписвайте документи,  без да сте изчели в детайли текста. Интрига предизвикала ревността ви, въпреки че не сте сигурни в дочутото, ще се превърне в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Тази вечер няма да сте обект на сексуални желания, ако не овладеете емоциите си.

СКОРПИОН

Не се впускайте в промените импулсивно, въпреки че сте наясно точно какво искате да постигнете. Не са изключени финансови загуби, ако рискувате. Идеите, които ви предлагат днес, ще ви създадат проблеми. Не се доверявайте. Ако се заредите с решителност и не загубите търпение ще успеете да се справите с трудностите. Ако личният ви живот е свързан с разочарования, съществува възможност да го хармонизирате и да се радвате на взаимност в чувствата. Не сте намерили верния път към сърцето на интимния си партньор. Не се лишавайте от романтичните мигове и мечтания секс.

СТРЕЛЕЦ

На вашето работно място се справяте с лекота със задачите си. Не спорете заядливо с колегите, които ви критикуват. Нека уменията ви говорят за вас. Не давайте  прибързано съгласие за инвестиции и се откажете от ненужните покупки. Меркурий е ретрограден. Очаквайте изненадващи промени. Не е изключено да са свързани и с финансовото ви положение. Отдайте се на почивка, която вечерта ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимия си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални изживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени, сънят ви ще бъде дълбок и възстановяващ силите ви.

КОЗИРОГ

Не подготвяйте за подпис прибързано документи, за да не си създадете неприятности при ретроградното движение на Меркурий. Не взимайте импулсивни служебни решения. Денят ви обещава спокойствие. Хората около вас са сговорчиви. Ще получите подкрепата им. Привидната лекота, с която се справяте може да ви донесе трудности, заради нечия завист. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще отхвърлят на заден план всички други задачи. Причината е в намесата на ваши роднини, които искат заем. Не ви съветвам да се отдавате на секс, ако сте достигнали фазата на неистовата омраза. 

ВОДОЛЕЙ

Днес е във ваша власт да постигнете добри резултати в професионално отношение. Задълбочената работа и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех и отлични приходи дори и при вече ретроградното движение на Меркурий. Не правете прибързани изказвания, ако не сте съгласни с нечие предложение. Не допускайте проблеми в семейството си. Любовта на интимния партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не бъдете дистанцирани и не пренебрегвайте сексуалните си изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

РИБИ

Бъдете сдържани и хладнокръвни на вашето работно място. Странично влияние може да ви провали. Негативната ви нагласа би довела до финансови загуби. Не си поставяйте неизпълними задачи, за да не се изложите. Не правете опити да реализирате мечтите си, за да не обърнете събитията в своя вреда. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: