Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ефбет представи: Звездни фенове на тимове от Висша Лига
Автор: Екип Ruse24.bg 12:59 / 04.10.2022Коментари (0)289
©
Футболът е социален феномен, а Английската Висша Лига привлича вниманието на огромна част от населението на нашата планета. В следващите редове Ефбет Онлайн ще ви запознае с най-известния привърженик на всеки от тимовете в следващото издание на Премиер Лийг.

Арсенал

Джей Зи и Крис Мартин наскоро посетиха мачове на "артилеристите“, но не можем да сме сигурни, че са сред верните привърженици. Клубът традиционно привлича множество политици, комедианти и актьори. Те дори имат известни привърженици, с които не се гордеят особено – Осама Бин Ладен и Пиърс Морган. И все пак, най-популярното име е Идрис Елба.

Астън Вила

Дейвид Камерън и музикантите от Бляк Сабат подкрепят бирмингамци, но най-известен си остава Принц Уилям.

Борнемут

Тук задачата ни е трудна, тъй като градът е малък, а повечето жители подкрепят Саутхемптън. Единственото име, за което се сещаме, остава Алекс Джеймс.

Брентфорд

Камерън Диас е фенка на тима. Фил Колинс също е признавал са сантименти към този клуб, преди да си купи сезонна карта за мачовете на Куинс Парк Рейнджърс. Но те не са толкова отдадени, колкото музикантите Ричард Арчър и Адам Делвин.

Брайтън

Ако знаете родното място на британските звезди, спокойно може да заложите в 8888, че те са запалянковци на месния футболен тим. Това важи и за Норман Кук, който ни е по-познат с псевдонима Фатбой слим.

Челси

Ситуиран в един от богатите лондонски квартали, клубът привлича множество известни личности. Сред тях са Джереми Кларксън, Ели Гулдинг, Гордън Рамзи и Кара Делавин. Най-известе
©
н обаче е Уил Феръл.

Кристъл Палас

Бившият собственик на клуба Саймън Джордън останал доста учуден, когато звездата от "Списъкът на Шиндлер, Тейкън и Междузвездни войни Лиъм Нийсен му звъннал за билети. Актьорът обаче е и почитател на Ливърпул. По тази причина, като най-известен сред феновете на "орлите“ остава да отличим комедиантът Еди Изард.

Евертън

Пол Макартни е бил фен на "карамелите“ в своето детство, но по-късно започва да подкрепя градския съперник. За Евертън викат имена като Тони Белю и Джон Макенроу, но най-голямата звезда е Джуди Денч.

Фулъм

Фулъм има изненадващо известна фен база. Зад клуба са Хю Гранд и Еминем. Марго Роби печели приза за най-популярен почитател на клуба от Западен Лондон.

Лийдс Юнайтед

Лийдс има честа да е единствения футболен тим в своя град, което му печели огромна фенска маса. Най-известните фенове са Ръсел Кроу и Джон Бон Джоуви.

Лестър

Гари Линекер изниква в съзнанието на феновете, винаги когато се говори за "лисиците“.

Ливърпул

Когато си сте ставали 6 пъти "Крал на Европа“, няма как да не привлечете вниманието на хората от целия свят. Ливърпул се радва на подкрепа от имена като: Нелсън Мандела, Анджелина Джоли, Самюел Джаксън, ЛеБрон Джеймс, доктор Дре и Лана дел Рей. Най-впечатляваща обаче е подкрепата на самия Джеймс Бонд – Даниел Крейг. Мистър 007 често може да бъде забелязан на "Анфийлд“. Дори по-често, отколкото ще ви се налага да правите депозит в 8888.

Манчестър Сити

Старата шега гласи, че това е единствения отбор на Манчестър. Всъщност, това се потвърждава от почти всички известни жители на града – те просто подкрепят "гражданите“. В това число: Иън Къртис, Джони Мар, Рик Уейкман, Алан Кар, Тимъти Далтън, Алан Рикман и Дейвид Хаселхоф. Най-известните обаче са очевадни – Ноел и Лиам Галахар.

Манчестър Юнайтед

За разлика от градските си конкуренти, "червените дяволи“ печелят сърцата на много повече международни величия. Към тях можем да причислим: Флойд Мейуедър, Меган Фокс, Джъстин Тимбърлейк, Дрейк, Рори Макилрой, Дани Бойл и дори Ким Чен Ун.
©

Номер едно обаче е запазен за най-бързият мъж на планетата – Юсейн Болт.

Нюкасъл

Не е нужно да казваме, че не става въпрос за Майк Ашли, въпреки че бившият собственик ходеше на доста мачове с агитката на "свраките“. Сред популярните фенове на тима са Шерил Кол, Габи Логан, Сам Фендер и дори Тони Блеър. Най-известните обаче са комедиантите Ант енд Дек.

Нотингам Форест

Те бяха сила през 70-те, но не пленяват сърцето на по-новите звезди. Най-популярният им фен е Карл Фроч.

Саутхемптън

Сред феновете им са Люси Пиндер, Крис Пакхам и Уил Чемпиън, но най-популярен е рапърът Крейг Дейвид.

Тотнъм

Луис ван Гаал е легенда на Барселона, Аякс и Байерн Мюнхен, но израства като фен на "шпорите“. Тимът има и много български запалянковци, поради силните изяви на Бербатов. Сред феновете им са: Джей Кей Роулинг, Ей Джей Трейси, Дейв Батиста и Тревор МакДоналд. Никой от тях не може да бие популярността на … Адел.

Уест Хем

Носят се слухове, че самата Кралица Елизабет II-ра подкрепя "чуковете“. Тъй като няма доказателства за това, ние ще предположим, че най-известният им фен е Джеймс Гордън. За да се добере до това признание, ТВ водещият изпреварва имена като: Трите Хикса, Кийра Найтли и Ръсел Бранд, който дори целуна Сам Алърдайс след едно интервю.

Уулвърхемптън

Люк Скайлокър е фен на тима. Това поне вярват феновете на "вълците“. Всъщност, Марк Хамил случайно се присъединил към група фенове, които го попитали "дали харесва вълци“. Актьорът си помислил, че става въпрос за животинския вид.

Съвсем реални фенове на тима обаче са: Бевърли Найт, Ерик Айдъл, Едуард Елгар. С фланелка на тима са засичани още Майк Тайсън и Анди Мъри. Най-известен от истинските фенове обаче си остава Роберт Плант от Лед Цепелин. Още по темата "9 холивудски звезди, които празнуваха със своя отбор“.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Почина сливенският митрополит Иоаникий
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Издирват Пепи Еврото
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: