Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Екоактивисти скочиха на Кремена Халваджиян, тя: И на Луната ще занесете зло!
Автор: Екип Ruse24.bg 14:05 / 17.11.2022Коментари (0)574
©
Кремена Халваджиян, жената на известния тв продуцент Маги Халваджиян побесня в социалните мрежи, видя Plodiv24.bg. Поводът е хейтът, който я залива и нея и близките ѝ във връзка със събитие, свързано с ревю, на което моделите бяха облечени в кожени палта. На ревюто, организирано от Кремена Халваджиян, известен гръцки дизайнер представи най-новата си колекция. Палтата, които предлага гъркът, са от истинска кожа, а сумата им е няколко хиляди евро. Сред моделите бе и водещата Гала. Това предизвика остра реакция от страна на екоактивисти. Ето какво написа Кремена по този повод:

Леле, леле, какъв хейт ни заля, Гала, Маги, мен…Не само хейт, а клетви! Клетви-съвсем емпатично и иновативно действие, ще трябва да си отлеем едни, например, рециклирани куршуми.

Палтата, кожените палта са този път темата, която обедини българина! Грижовния, еко, био, веган, хуманист, информиран, съпричастен и НЕ БЕЗУЧАСТЕН българин, този път активен почти колкото на избори! Който НЕ ползва кожени колани, обувки, калъфи, книги, тефтери, дивани, чанти, който НЕ яде прасета, пилета, или пък 100-левови телешки стекове, според чергата, (то май винаги чергата е истинския проблем). Телета, държани в мрежи във въздуха, за да им станело не знам си какво месото. Не просто случайно припаднали телета, сготвени, поради липса на друга възможност. Българина, който не замърсява въздуха, и не си купува цигари от една друга “лицемерна" индустрия! Вредни са, ама са във всеки магазин. Същото и с кожените палта. А кой ви каза, че сме ги купили? Или пък защо не, нали са в магазините, по билбордовете, по дефилетата на всички марки, че и на дизайнерите, изброени от вас, информираните, за които между другото сте в грешка-използват масово кожа, с едно, две пиарски изключения.

Защитавате кауза, разбирам. Уважавам на всеки позицията, но не и агресивното й налагане. Камо ли придружено с клетви!

Аз пък питам ли защо още има законен лов?! И нищо, че утрепахме пчелите, няма нищо! Питам ли с какво вий, безгрешните, ей в тоя миг вредите на света? А питам ли ви защо толкова бързо забравихте, (пардон-свикнахте, много обичаме да свикваме), че ей тук до нас, днес, се води война и умират хора! И животни. Но и ХОРА!

Ако има нещо, което ще съсипе тоя вече побъркан свят, това е трибуната, от която всеки може да каже всичко….седейки си в мишата дупка. А, което ме подсеща-продават се и отрови за мишки, нали? За мишлета. За “вредители и гризачи", много хуманно заглавие!

И да кажа две думи за събитието: направих това събитие, за да подкрепя мой приятел, и неговия ЗАКОНЕН бизнес. Направих го не като инфлуенсър. Като приятел.

Много бързо искаме да станем прекалени светци, а мразим. В природата винаги има баланс, а му се бъркаме. Няма да носим кожени палта, а тричането е народен обичай! Чудни сме!

А сега ще си изведа кучето на разходка и ще забравя за вас.

Защото с иновативното си мислене и напредналите нови технологии и на Луната да отидете да живеете някой ден, единственото, което ще се случи, е да занесете зло и там.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: