Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Eксцентричният Персиян разбуни духовете с участието си в "Черешката на тортата"
Автор: Екип Ruse24.bg 08:35 / 17.02.2021Коментари (0)587
©
Eксцентричният Персиян, който кулинарства в последното издание на "Черешката на тортата", разбуни духовете с участието си. "Кой е този с хайдушките мустаци и защо е там?", се питаха редовни зрители на готварското предаване, които за първи път зърват младока. Той бе представен като светски коментатор, но по всичко личи, че визитката му бе само, за да бъде оправдано присъствието му сред останалите звездни гости – певиците Рут Колева и Прея, миската и тв водеща Гергана Гунчева и парапланериста Веселин Овчаров. 

Персиян се оказа най-големият дразнител за зрителите с претенциите и капризния си нрав. Първата вечер, в която домакинства "Мис България 2004" Гергана Гунчева, тя покани гостите си в дома си в Горна Малина, в който живее със съпруга си – спортният журналист Петър Бакърджиев и двамата им сина. Персиян се похвали пред гостите, че освен като астролог в "На кафе", се препитава със счетоводни къщи, имал и кошер с пчели. "Аз не съм от тези, които са намерили себе си. Цял живот се търся. Какво ли не съм опитвал, с какво ли не съм се занимавал", призна плевенчанинът. На финала на вечерта той окастри оценката за Гери и й даде най-ниските точки от всички останали гости – 7. Претенциозният Персиян се аргументира с това, че обичал телешкото приготвено малко по-сурово, не харесал селекцията от вина на домакинята и предпочитал по-леки десерти от нейните мини торти "Павлова".

Всъщност, колоритният гей прави напъни да е под светлините на прожекторите от 2009 г. Тогава прави първите си опити да стане фолк звезда. За кратко се задържа в "Пайнер", записва 3-4 песни, но не успява да роди нито един хит. Следващото поприще на амбициозния мъж е в "На кафе" по Нова телевизия през 2012 г. В сутрешното предаване той вече се савонарича Пресиян и се пробва да блесне като астролог, въпреки че зрителите с мъка разбираха какво им предсказват звездите заради говорния му дефект. От екипа на предаването му намериха ново поприще – да разказва биографиите на световни модни величия. От дъжд на вятър ексцентрикът с претенции за експерт в шоубизнеса се появява в "На кафе".

Амбициозният Персиян се е подложил на 3 пластични операции, за да подобри визията си, научи "Уикенд". Първата направил, когато бил на 16 години. В едно от предаванията на Гала той разказа, че бил красиво дете, но в пубертета започнал да погрознява. Очите му били съвсем малки, а носът – огромен. Когато бил дете дори спечелил титлата "Мини мистър Плевен", но въпреки това имал комплекси от външния си вид. "Баба ми все ми казваше: "Бабе, какво хубаво дете беше, а как израсна с малки очи и голям нос". Това бяха първите индикации да започна да се вглеждам и установих, че е права. Вкъщи беше голяма истерия", разказвал е Персиян.

Тийнейджърът се депресирал и измолил от родителите си да му разрешат първата разкрасителна процедура. Едното му око, което било по-малко от другото, било уголемено. След това, когато започнал да прави първите си стъпки под прожекторите, мераклията за звездна слава намалил огромния си гърбав нос и го направил чип и уголемил ниското си чело до нормален размер с присаждане на коса в Турция. Капризният гей планирал и четвърта операция – да си премахне големите бузи.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: