Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето как ще отпразнуват Гергьовден наши известни особи
Автор: Екип Ruse24.bg 15:33 / 05.05.2019Коментари (0)902
©
Много от родните звезди празнуват своя имен ден на Гергьовден. Поп изпълнителят Георги Христов, който е кръстена на своя чичо, споделя, че не спазва определена традиция на този ден. "За мен всеки ден е празник. Нямам строго изградена традиция за празнуване на Гергьовден и всичко решавам в последния момент“, заяви пред "Телеграф звездата.

Глория сподели, че празнува имен ден три пъти в годината – на Св. Галина, на Цветница и Гергьовден. "Много обичам този празник и винаги се събирам с приятели, със семейството си и го отбелязваме както си му е редът – с агне“, казва певицата. Тази година тя ще празнува с феновете си на участие.  

Годжи също ще посрещне празника на работа. Бас китаристът на "Ку-Ку Бенд“ има участие на фестивала "Банкя мези“. "През деня обаче ще почерпя екипа. Това ми е традиция от много години. Взимам агне, готвим го и го нося да се почерпим с колегите“, споделя Георги Милчев.

Барбито на фолка Гергана ще празнува имения си ден в манастира "Св. Георги“ в родното си село Говедарци. По традиция на този ден тя събира цялата си фамилия, в която има още двама именици – баща й, както и съпругът на сестра й. Празничният обяд е на поляната до манастирския комплекс.

Имен ден празнува и големият син на Кали – Георги. Тя разкрива, че месецът ще е изпълнен с редица положителни емоции за семейството, защото ги очакват два рождени дни и бал. "В последно време именникът предпочита да се събере с приятелите си и да отбележи празника без агнешко на масата“, разказва  изпълнителката.

Синоптичката Гергана Малкоданска посреща именния си ден в Кан. На 6 май е роден и мъжът до красавицата – Александър. "С годините свикнах на първо място да празнуваме неговия рожден ден. Съдба и празник за нашето семейство“, споделя Гери.

Джино Бианкалана, чието истинско име е Георги Ташев, ще посрещне празника в България. "Тук съм си. Скоро ще отварям ресторант. Именно там ще събера приятели за празника. Да видят и да си кажат мнението, преди официалното откриване“, сподели Джино.

Писателката, радиоводеща и певица Гери Турийска споделя, че празнува Гергьоден с приятели. "Следват танци, хапване и пийване до зори. Тази година съм решила да отбележа празника по-различно. Ще го прекарам със семейството си в Гърция“.

Още по темата: общо новини по темата: 4
06.05.2019 »
05.05.2019 »
03.05.2019 »
01.05.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Специализирани полицейски операции в страната
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: