Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето какво показват планетите по Великден
Автор: Екип Ruse24.bg 14:01 / 15.04.2023Коментари (0)566
©
Звездните знаци не вещаят дълъг живот на 49-тия парламент. Планетата на революциите и неочакваните събития Уран, както и тази на края и смъртта- Плутон може да го счупят като великденско яйце скоро. Около това се обединиха астролозите при разчитането на хороскопа на Народното събрание, пише "Телеграф". 

В часа на Сатурн 

Виктория Маринова изтъква, че новият парламент е свикан в ден на Меркурий (сряда, 12 април), в час на Сатурн (10 ч). Посветената дама алармира, че нови начинания трябва да се започват на растяща Луна, а в случая тя е намаляваща. Построеният от нея хороскоп показва, че събитията ще се развиват чрез тайни преговори в задкулисния 12 дом. 

"Този дом показва също завършека на нещата, а там е разположен Уран, който управлява най-високата точка в хороскопа – устройството на държавата, държавната власт. Меркурий (планетата на комуникациите) ще се съедини с Уран скоро, а това означава, че с гръм и трясък ще падне властта, буквално "държавата ще се счупи", прогнозира Маринова. Заявява, че все пак ще има и позитивни планетарни аспекти, сочещи стремеж за създаване на правителство, но "колкото да се гласува годишния бюджет“.  

Другата добра новина е хармоничният аспект на Венера с Плутон, което подсказвало, че ще има усвояване на пари отвън (вероятно евросредства). 

Според Маринова хороскопът на парламента показвал, че  от всичко ще спечели президентът Румен Радев. "В настоящата звездна обстановка най-добре е поставено Слънцето, което е в екзалтация в знак Овен. Слънцето в мунданната астрология представлява краля, в случая президента“, коментира Маринова. 

Сработване

Астрологът Силва Дончева коментира в социалните мрежи, че за да сработят позитивно планетарните влияния, ще трябва политиците да въведат нещо съвсем ново (по Овен) и в същото време да се научат да се жертват и да влизат в обувките на другия (заради Сатурн в християнския знак Риби).  

Положението обаче изглежда обречено още на старта, тъй като депутатите са положили клетва на намаляваща Луна в опозиция с Марс по линията точно на екипността и разбирателството.

"Явно няма да има сътрудничество, а емоциите и първосигналните инстинкти ще работят активно. За народа едва ли някой ще мисли“, анализира политическия хороскоп Дончева.

Лошият аспект на Юпитер-Слънце с планетата на смъртта Плутон, пък подсказвал, че краят на този парламент може да настъпи всеки момент и внезапно. 

Някаква искрица на надежда можела да дойде от позицията на Сатурн (планетата на властта, статуквото и ограниченията) в знака на християнството Риби.

“Риби е и най-християнският знак, тенденцията може да се обърне само със самопожертвувание, милосърдие и съпричастност", даде някаква светлина в тунела Дончева. Меркурий също можел да помогне, ала "той е почти застинал и пред ретроградност, което го обърква и дори парите не могат да го мотивират за сътрудничество“.

"Ще е така чак до началото на месец май“, прогнозира Дончева. За това и всеки съюз, правителство, коалиция и разбирателство ще е късо и за малко, добавя тя. 

Заек - Дракон

От гледна точка на източния хороскоп езотерикът Ели Маринова определи, че периодът от 15-30 април ще под знака на Заека и Дракона.

"Двата знака са по-скоро неутрални един към друг и, ако има изявена воля за сътрудничество, за страната ни периодът ще е по-скоро добър. Да се използва времето за планиране на бъдещи действия, организация и координация. Но ако има ултиматуми и притискане ще се стигне до шумни скандали и вадене на компромати“, предупреди столичната влъхва.

Още по темата: общо новини по темата: 169
24.03.2024 »
24.04.2023 »
20.04.2023 »
18.04.2023 »
18.04.2023 »
17.04.2023 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: