Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Фифо: Излезе ми изкуствено име
Автор: Екип Ruse24.bg 14:41 / 02.12.2022Коментари (0)796
©
Филип Атанасов кандидатства за "Игри на волята: България“ за трети път, преди да влезе в екстремното риалити, в началото - от отбора на Резервите. За него участието е сбъдната мечта и през цялото предаване той изглеждаше сякаш се забавлява на Арената, дори и при тежки и екстремни битки.

За повечето зрители, Фифо бе безапелационен финалист и железен играч, не само като физика, но и като психика. Участникът извървя дълъг път до последната битка и нито за момент не се предаде. Той гостува в студиото на "На кафе“, където разказа повече за преживяванията си на Арената.

"Поставях си цел след цел. В началото не мислех, че ще ме допуснат до формата. Когато ме приеха, си поставих следващата цел - да оцелея възможно най-дълго. След това във финалната седмица си поставих още една цел, но последната не успях да изпълня. Бях разочарован, но всяко чудо за три дни. Осъзнах нещата. В началото се бях фокусирал главно върху загубата, но след като премислих и осъзнах докъде стигнах, няма как да не съм доволен от себе си“, признава в студиото на "На кафе“ Филип.

Той се превърна в един от фаворитите на много хора и често е спиран от свои фенове, които го поздравяват за участието му. Това естествено го прави горд и щастлив.

"Близките ми се гордеят с мен и дори родителите ми, които ме познават добре, пак са учудени на нещата, които правя. Говоря за чисто физическите компоненти. Аз имам добра самооценка и знам на какво съм способен. Доволен съм, че показах това, което мога и стигнах до финала“,сподели още Филип.

"Една от грешките, които си намирам, е, че мълчах повече, но така съм преценил на място. Имах си план за действие, гледах си моята игра и дори да се скарам с някого, нищо нямаше да променя. Опитвах се вътрешно да съм спокоен и да не се ядосвам от коментарите на другите хора“, разкрива мотивите си за поведението си участникът.

За коалициите, конфликтите и стратегиите

"За мен няма противопоставяне мъже - жени. Когато отидох в племето, заварих една готова коалиция, съставена само от жени. На следващия ден стана лек скандал и разбрах, че тази коалиция играе срещу мен. Това беше моя ответна реакция, за да се защитя. Излезе ми едно изкуствено име, което е безпочвено. Жените се справяха много добре на повечето игри“, коментира Филип.

"Ако трябва да кажа едно нещо, което много ми липсваше – това е храната. Две поредни седмици бяхме на Дивата река. Втората седмица беше доста трудна за мен, защото без храна нямам енергия. Не знам с колко отслабнах, първо в самата игра и след това на Реката. Може би около 6-7 кг, което е около 10% от теглото ми. Племето ми хареса, защото определям хората по начина, по който играят на Арената. Силно племе бяхме и за мен това беше най-важното. Предпочитах да има караници извън игрите, но на Арената да сме железни. Близки от останалите участници ми останаха най-вече Чакалов и Лефтеров“, разказва Филип.

"Имахме една нощ на Резиденцията между полуфинала и финала, и бях доста уверен в себе си и фокусиран в играта. Предната вечер сънувах как побеждавам. Събудих се и си казах дано сънят ми стане реалност. Най-трудният момент за мен бе след като загубих. А другият труден момент бе когато стъпих на плажа и разбрах, че съм резерва. Това се оказа кошмар, който не исках да изпитвам“, споделя финалистът.

"Занимавам се с енергетика и мисля, че дълго ще работя тази професия. През студентските ми години шест лета съм работил като спасител и джет инструктор по плажовете. Като инструктор ми се е случвало да влача тежки неща. Обичам екстремните изживявания. Скачал съм с бънджи, парапланер, парашут и се опитвам да вдигам адреналина по всякакъв начин. Като малък тренирах плуване, а преди три седмици беше последното ми състезание – турнир по плуване за ветерани.

На него спечелих пет златни медала в различни дисциплини. Участвах в пет дисциплини и във всички станах първи. Две седмици след излизането ми от "Игри на волята: България“ имах сериозно състезание в Белград и се чудех дали да отида, тъй като формата ми беше паднала, но отидох и за мое учудване заех шестото място“, разказва повече за тренировките и подготовката си.

За подготовката му за "Игри на волята: България“

"Купих си прашка и реших, че трябва да по тренирам с нея, тъй като виждах този елемент в предишни сезони, а не го бях правил от дете. Също така хвърлях брадва на вилата. Но нищо друго не съм тренирал физически“, обясни Филип.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: