Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Фики призна за кой образ се страхува да му се падне в "Капките"
Автор: Екип Ruse24.bg 20:41 / 15.04.2021Коментари (0)756
© Фейсбук
В понеделник вечер Фики грабна втора победа в девети сезон на шоуто с образа на Тина Търнър и изпълнението на Simply The Best. Талантливият певец разказа, че както той, така и всички негови колеги в шоуто, подхождат сериозно и отговорно към задачите, които им се падат и според него им се получава много добре.

"Любимият ми образ до момента е песента, с която започнах и самият Дони като образ – за мен беше огромна чест да изпълня "Уморени крила". Страхотно е изживяването да влизаме в различни тембри, много е интересно да се опитваме да достигнем даден изпълнител вокално, а също така и неговата харизма. Процесът на работа с екипа на "Като две капки вода" наистина е страхотен – адмирации и поздравления за техния професионализъм през всичките тези години", каза изпълнителят.

От представянето на Фики до момента изглежда, че няма кой образ да го притесни. Самият той казва, че щом Бионсе и Дженифър Лопез вече са минали, няма от какво да се страхува. "Образът, който до голяма степен ме е страх да ми се падне, е този на Майкъл Джексън, защото той е недостижим. А с моята фигура, ако трябва да го имитирам , ще стане страшно", казва с усмивка талантливият певец.

Като дете с популярен баща началото на Фики Стораро е било трудно, докато се докаже на сцената. Според него моментът, когато е разбрал, че сцената ще е неговото бъдеще, е когато е избран да пее в Олимпийския хор през 2012 г. – той е един от петимата българи, които са прославили страната на Олимпиадата в Лондон.

Там Фики е бил заедно с участници от Световния хор, който е наброявал 110 човека. "Тогава ме беше страх, но винаги съм вярвал, че с работа и постоянство мога да стигна до някъде", казва той.

Сред ситуациите в "Като две капки вода", когато адреналинът е изиграл лоша шега на Фики, е представянето му в образа на Роби Уилямс с песента Let Me Entertain You.

"Забравих си голяма част от текста, защото изпълнението беше сложно и имах да мисля за толкова много неща, но с помощта на екипа се справих. Много съм им благодарен."

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: