Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гала уреди Стефан с предаване, пчеларят ще води токшоу в кабеларка
Автор: Георги Кирилов 16:07 / 04.04.2021Коментари (0)1143
©
Мъжът  на Гала - Стефан Николов, отново е на екран. Оказва се, че житейската половинка на водещата в "На кафе" е в екипа на телевизия "Българе", където има собствено предаване с името "Без политика". Заплатата му като водещ за едночасовото токшоу веднъж седмично, излъчвано с повторения, е 2000 лв., научи "Уикенд". Всъщност заплащането не било от съществено значение за амбициозния Стефан, който от както е интимна половинка на Гала драпа да е на малкия екран.

Гала винаги му е търсила публични изяви и сега също тя го е уредила с новата му работа, говори се упорито в медийното пространство. Вероятно пандемията от Ковид-19 се е отразила върху бизнеса му мед. Преди 2 години той закупи 800 кошера, а плановете му бяха до 5 години да станат 3000. Шефът на тв "Българе" Христо Димитров и неговият ансамбъл неведнъж са били гости на жена му в "На кафе". Преди 2 години  Димитров създаде телевизия, която е насочена към българския фолклор, традиции, история, дух и култура.

Стефан не само участваше във  "ВИП Брадър", но доста време партнираше на Гала в "На кафе". Първите дни Николов цъфна в ефира на Нова тв като неин ководещ и се чувстваше неловко и видимо притеснен. Впоследствие обаче притеснението му внезапно изчезна и той се почувства в свои води.

"Далеч не мисля, че станах ко водещ при Гала. Поканата дойде от страна на нейните продуценти. Някои казват, че Гала ме е набутала - аз не виждам никакво уреждане, въртя се на сериозен шиш. Те изненадаха и мен, и нея с тази покана, която дойде 2 дни преди старта на предаването. Приех, защото обичам рискови предизвикателства, в които имам кратък срок за вземане на решения", баламосваше за екранния си дебют преди 3 години зрителите Стефан, който рязко вдигна стандарта си на живот, след като се залюби с блондинката. Присъствието му на малкия екран обаче разгневяваше почитателите на сутрешното предаване, които задръстваха с негативни коментари по негов адрес интернет форумите. Те се изнервяха от лошата артикулация на Стефан. Дразнеха се, че той се чувства като у дома си и се вихри рано сутрин, прекъсвайки водещата с нелепи коментари и забележки.

След свалянето му от ефир през 2018 г, ководещи на Гала станаха панелистите Кристина Патрашкова, Ева Веселинова, Юлиан Константинов, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда, които разведриха скучната атмосфера. Миналата есен Ева и Илиян отпаднахаот панела, а мястото им заеха синоптичките Гергана Малкоданска и Никол Станкулова. В екипа се включиха писателят Георги Блажев и актьорът Дарин Ангелов.

Добилият покрай Гала популярност Стефан не издържа дълго без тв изява и се намърда в "Българе". Първият му гост в едночасовото петъчно ток шоу бе Христо Димитров - хореограф и продуцент на ансамбъл "Българе" и председател на сдружение "Гражданска позиция". Мъжът на Гала си бъбреше със собственика на телевизията на "ти", демонстрирайки приятелската си близост с него. Втори му гостува Юлиян Ангелов - кандидат за народен представител от листите на ВМРО, в третото предаване на Стефан на 26 март вечерта политическите си амбиции разкри друг кандидат за депутат от ВМРО – финансовият анализатор Кузман Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: