Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големи финансови постъпления за две зодии
Автор: Екип Ruse24.bg 08:39 / 19.11.2020Коментари (0)456
©
Дневен хороскоп за 19.11, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаквайте информация за финансови постъпления. Денят е подходящ за взимане на важни решения. Смело се захванете със служебните си задачи и успехът няма да закъснее. Ще проведете дискусии и задълбочени разговори. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своята половинка. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви ден на спокойна работа, без напрежение и в разбирателство с вашите колеги. Вечерта предлага възможност за стабилизиране на деловите и личните отношения. Ако сте инатливи и заядливи следобед, при това без причина сте в състояние да съсипете настроението на колегите си и да провалите деня си. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора в следващите почивни дни, но днес уточнете подробностите. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е неблагоприятен за вас, ако решите да демонстрирате знания, каквито нямате. Не се правете на компетентни при липса на знания, а приемете мнението на околните, за да не предизвикате агресия в деловите си партньори и да не се злепоставите. Срещите и разговорите са полезни. Не ги отлагайте, ако са уговорени предварително. Семейните да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели. 

РАК

Сложете в ред документацията на фирмата си. Добра новина и изгодно предложение ще ви донесат приходи. Имате шанс за неочакван успех и благоприятно разрешаване на лични проблеми. Деловите разговори са успешни. Предложенията за доходи са примамливи, но ги обмислете добре. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани от всички около вас, особено от противоположния пол. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимната ви половинка. 

ЛЪВ

Днес сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява на работното място. Предстои ви успешен ден, свързан с  вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без колебание се заемете с новите си задачи. Справяте се без усилия, но ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от обичайното. Няма причина за нервност и опити да вините половинката си за проблемите в брака. Разпределете задачите си за всеки ден и няма да се налага да спорите. Необвързаните може да срещнат интересни хора и да забравят самотата.

ДЕВА

Проведете разговор с финансист, който да ви даде насоки за личната ви стабилност. Очаквайте предложение за допълнителна работа по впечатляващ проект, който е добре да приемете. На работното място със спокойствие сте в състояние да отхвърлите много работа, но не бива да се преуморявате. От сутринта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед,  а и вие не споделяте причината. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. 

ВЕЗНИ

Днес сте изпълнени с енергия, но този факт не позволява да работите прекалено активно. И без това ви липсва желание за работа. В състояние сте сами да си създадете проблеми, особено в личния живот. Възможни са грешки, ако работите в сферата на науката и правите изследвания. Бъдете отговорни. След работа си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели за разтуха от умората. Заведете и брачната си или интимна половинка. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. 

СКОРПИОН

Ще се издигнете на важна професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си, ако сутринта съхраните спокойствието си и проявите такт и търпение. Не бъдете прибързани. Няма да успеете да разрешите лесно проблеми свързани с финансите. Не търсете потвърждение на правилността в своите действия. Няма как да избегнете проблемите в семейството си, ако сте напрегнати и готови да спорите и да нападате. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Колкото и да ви иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Не се опитвайте да решавате спорните отношения сами, без да сте съветвали с адвоката си. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят, а и не знаят и не разбират къде се крие причината да сте така изнервени. Споделете с тях притесненията си, за да намерите заедно решение на проблема. 

КОЗИРОГ

Радвате се на успех на работното място, постигате целите си, завършвате служебните си задачи и будите възхитата на вашите колеги. В материално отношение не очаквайте промени. При необходимост проведете делови разговор, който е успешен. Вечерта са възможни проблеми с близък човек. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимната си половинка, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Ще се появят внезапни препятствия, породени от странични фактори, които не трябва да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко. Работете търпеливо и задълбочени в задълженията.  Не разчитайте на помощ отстрани и не се включвайте в конфликти. Сами ще се справите по-бързо. След работа очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Пазете се от неподходящи познанства, за да не се разочаровате.

РИБИ

Днес сте в изгодна позиция, която трябва да използвате, затова се опитайте да не пилеете деня си в ненужни разговори. Промените са във ваша полза, независимо, че не малко завистници около вас се опитват да ви попречат да ги предприемете. Звездите ви подкрепят в желанието да постигнете целите си. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна. Добре знаете защо се случва това, но предприемате нужните действия да се промените. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: