Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големи финансови постъпления за една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 09:55 / 15.09.2020Коментари (0)572
©
Дневен хороскоп за вторник, 15.09, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не е желателно да пътувате. Не съсипвайте настроението си заради неосъществени очаквания. На работното си място жънете успехи, ако се дистанцирате от рискованите начинания. Рискувате да предизвикате скандал с близките си. Внимавайте и не допускайте непредвидени разходи. В семейството ви назрява конфликт, свързан с децата ви, на които упорито отказвате да направите забележка заради нежеланието да се подготвят за началото на учебната година. Избегнете го навреме. Не се отказвайте от сексуалните преживявания, но не рискувайте да правите секс със случайни партньори.

ТЕЛЕЦ

Чувствате се отпаднали и работата, с която трябва да се справите, ви се вижда трудна. Най-добре за вас е да работите съвместно с колегите си. Не пропускайте възможността за нови полезни запознанства, но внимателно и разума си ги преценявайте. Контролирайте емоцията и не избухвайте, ако видите нечия грешки или пречка по пътя си. Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не се захващайте с нови занимания, колкото и да ви се иска. Този ден не е благоприятен за целта. Желанията ви са неизпълними. Настроението ви отново ще се развали. Колебанието и отстъпчивостта при срещи също няма да са ви от полза. Разговорите, които водите са успешни. Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропускате, заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка. Или не знаете какво искате от живота си или сте решили да приключите отношенията си, но сте длъжни да вземете решение. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

РАК

Бъдете особено предпазливи към новите запознанства, особено ако са свързани с деловите ви задължения. Не са изключени сериозни провокации. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Бъдете директни и веднага ги поставете на място, стига да знаете кои са, но не и заради предположения, за да не засегнете хора, които нямат общо със случващото се. Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования. 

ЛЪВ

Трудностите ще ви ядосат със ставането. Не водете ненужни разговори, не спорете, защото няма смисъл да се натоварвате с неразбиране от страна на вашите колеги. Отложете важните си делови срещи, ако са свързани с инвестиции. Пазете се от поредните делови запознанства, които ще изиграят неблагоприятна роля в живота ви. Бъдете внимателни и предпазливи.  В личните отношения очаквайте проблеми, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и да променят своите планове за вечерта. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

ДЕВА

Въпреки плановете ви за деня, дори и ако включват командировка, не ви съветвам да пътувате на големи разстояния, защото сте разсеяни и са възможни конфликти и глоби на пътя. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до бъдещи конфликти с ръководството. Възможни са и трудности свързани с неспазени делови обещания. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования, особено ако сте семейни. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

ВЕЗНИ

Стабилизирайте постигнатото и се заемете със задълженията си, обвързани със задгранично съдружие, ако е планирано преди време, за да не ви провали. Ако трябва да подписвате документи, не го правете в този ден. Огледайте ги добре, прочетете всичко поне два пъти, за да не допуснете грешка, която да ви струва заплатата.  В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

СКОРПИОН

Пазете се от информация, която ще се окаже подвеждаща и ще ви донесе финансови загуби, от които трудно ще успеете да се възстановите. Разчитайте на интуицията си. В контактите с партньорите си не правете крайни изказвания, за да си спестите проблемите. Дайте си заслужена почивка след края на работния ден. Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви партньор.

СТРЕЛЕЦ

Съветвам ви да сте внимателни, без значение с какво се занимавате на работното си място. Избягвайте излишните разговори и отложете взимането на важни решения. Ново делово запознанство ще изиграе положителна роля в живота ви, въпреки предупреждението да внимавате кого допускате до себе си. Очаквайте приходи. По възможност останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ще ви зарeди със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

КОЗИРОГ

Промените са свързани с професионалните ви стремежи и с личния ви живот. Завършването на задачите на работното място ще ви донесе уважение и стабилизиране на изграденият авторитет. Ако избегнете негативното влияние на ваши колеги на работното място и не инвестирате прибързано, ви очакват финансови успехи. Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

ВОДОЛЕЙ

В този ден без колебание се вслушайте в шепота на вашата интуиция, която ви води в правилната посока. Не се вживявайте много, ако ви поднесат неприятни новини, за да избегнете стреса. Заемете се работата си, но с такт и търпение и без начинания. На работното място уговорете срещите си до края на тази и за следващата седмица. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните отношенията с интимния си партньор. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви създадат незабравими изживявания.

РИБИ

Най-добре е да застанете отстрани на спорещите около вас и да наблюдавате с внимание случващото се. Очаквайте проблеми и се предпазете от измами и грешки. Радва ви новини за предстоящи финансови постъпления. Начинанията са изключени, но можете спокойно да завършите започнатото. Ново запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот, ако не сте семейни и ще ви подтикне да вземете важно решение за вашето бъдеще. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

Още по темата: общо новини по темата: 546
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
България в еврозоната
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: