Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големи финансови постъпления за една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 09:37 / 04.08.2020Коментари (0)606
©
Дневен хороскоп за вторник, 04.08, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Привличайте към себе си само хора, с които ще съумеете да реализирате плановете си. Не допускайте помощта на амбицираните си колеги, които искат да блеснат в общественото пространство. Ако идеите ви се развият успешно,  в края на месеца сте се изкачили на ново стъпало в общественото си положение. Всичките ви идеи са приети. Разчитайте на интуицията си в личния живот, за живеете в хармония с брачния си партньор. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. 

ТЕЛЕЦ

Не пропускайте шансът си за нови запознанства. Не очаквайте помощ отстрани. Справете се с работата си сами и имате повод да сте доволни от себе си. Очаквайте отлични финансови постъпления. На работното място успехът е с вас, ако сте заети с професионалните си задължения и не се разсейвате с безсмислени разговори. Не позволявайте странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, скъпи дами, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание. Сексуалните ви отношения зависят от вашето настроение, но е най-добре да не ги пропускате. 

БЛИЗНАЦИ 

Денят е благоприятен за изяви, ако съумеете да контролирате емоцията си, заради която не само не успявате да наложите мнението си, а си печелите и неприятели. Само така усявате да постигнете целите си. Заетите в деловата сфера могат успешно да изяснят финансовите разногласия с партньорите си. Отложете семейните разговори за вечерта. Близките ви са очаровани от вашето внимание, партньорът ви дарява романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс. Ограничете контактите си, отменете срещите си и поканите за гостуване, за да си почивате. 

РАК

Изкушавате се да поставите прибързано и необмислено начало на нови занимания, които няма да са успешни. Не взимайте крайни решения и не действайте импулсивно, ако сте недоволни от някого. Успехът е с работещите в сферата на търговията, които имат възможност да реализират успешни сделки със стоки собствено производство. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимия ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса. 

ЛЪВ

Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Съобразете се с обстоятелствата и не бъдете прибързани.  Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Изявете своите положителни качества, но ценете и качествата на другите хора, от които сте зависими. С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, дори и ако са ви ядосали така, че сте си поплакали на воля. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Справяте се перфектно с дейност, свързана с продажба и покупка на недвижими имоти, ако това е ваша професия или помагате на граждански договор във фирма. Предстои ви успешно сключване на сделки, но го сторете следобед. Избягвайте съмнителни делови предложения, ако са свързани с лесна печалба, която може да ви съсипе бизнеса. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки или за задоволяване на женските ви капризи. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Откажете се от пътуване, което е свързано с непланирани разходи и товари семейния ви бюджет. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Справете се със задачите си сами, а и помощ не ви е необходима. Очаквайте новина за финансови постъпления. Следобед сте в състояние да избегнете на разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягате от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не лишите от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Трудностите  ви са свързани отново с ваши колеги, които са обидени от ваши забележки без покритие. Новите запознанства ви помагат да преодолеете бързо кризата в отношенията ви. Обмислете добре идеите си за нова посока на професионално развитие. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия и изпълнен с нервно напрежение ден в компанията на семейството и на любимия си. Подгответе романтична вечеря. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. 

СТРЕЛЕЦ

Отношенията с близките ви са хармонични. Използвайте шансът си да оправите възникналите недоразумения на работното място. Прибързаните действия са нежелателни през целия ден. Подтиквани от ваши делови партньори, сте склонни да се включите в губеща инвестиция, въпреки предупрежденията да сте предпазливи. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейни проблеми, за да избегнете разправията с вашите родители, които и без това не одобряват брака ви, а днес за пореден път правят опити да го съсипят. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. Партньорът ви ще прояви разбиране.

КОЗИРОГ

Не се опитвайте да приличате на някого, дори и ако е достоен пример за подражание и искате да ви припознаят с него. Самоувереността днес ще ви навреди, ако не овладеете чувствата и желанията си и налагате с упорство мнението си. Конфликтите на работното ви място са непреодолими, заради острият ви език, който ви е трудно да контролирате. В личните отношения сте задължени да сте умерени и отговорни към вашите близки, към съпруга и децата си, а ако не сте семейни - към любимия си. Овладейте емоцията и избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Имате възможност да изгладите финансови разногласия с началниците си. Не заблуждавайте себе си и не си внушавайте, че не носите вина за загубите, които търпите. Осъществете всичките си срещи и разговори. Ако някой ви засегне сте готови за отговорите заядливо, създавайки повод за конфликти на работното си място. През деня разправията с вашите близките е породена от различие в мненията ви, но сте в състояние да я избегнете, като подходите добронамерено. Настроението ви не е добро и вечерта може да се лишите от сексуалните удоволствия. 

РИБИ

Стабилизирайте материалното си състояние. Очаква ви реализация на вашите идеи и стремежи. Постигнете взаимно разбирателство. Денят е успешен за работещите в сферата на търговията. Всички, които са отговорни, днес имат възможност да реализират успешни сделки. Очаквайте  делови предложения и се доверете на интуицията си. Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Назрява решението за развод, ако неразбирателството продължи и днес. Не допускайте сексуалните удоволствия да ви омаят, защото сдобряването е моментно и след това ще страдате още повече.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Специализирани полицейски операции в страната
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: