Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големи материални успехи за представителите на една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 08:44 / 15.05.2020Коментари (0)551
©
Дневен хороскоп за 15.05, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Ще се ядосате, че не успявате да вървите по избраният от вас път, само защото сте решили да се инатите и да се противопоставяте на всички. Бъдете сдържани и не говорете агресивно и без причина с вашите колеги. На работното си място бъдете решителни и отговорни. Имате възможност, независимо от проблемите, да се справите със служебните си задачи. Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден. Възможни са разочарования, ако решите да ги превърнете веднага в интимни партньори. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако не е с хора, които ви обичат.

ТЕЛЕЦ

 

Намерете сили в себе си и простете на неприятелите си, които се опитаха да ви навредят. Ще ви олекне и ще си възвърнете доброто настроение и умереност. Оформете финансови документи. Ако се занимавате със собствен бизнес проведете деловите си срещи. Днес ще направите крачка към успеха, дори и ако рискувате. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни, ако сте взели това решения за да натриете нечий нос, ако някой ви е отблъснал. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци. Всичко ще се окаже временно и след това ще страдате.

БЛИЗНАЦИ

 

Сутринта ще се разочаровате от ваш колега. Не се оставяйте да ви обхване лошото настроение, защото такива разочарования не са изключение, съпътстващо само вас. Денят ви поднася положителни промени. Въпреки трудностите на работното място, които ще ви изненадат неприятно, ще се справите със служебните си задължения. Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина отношенията с любимите си хора, защото ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможност да премълчавате.

РАК

Стабилизирайте отношенията си чрез промените, които сте длъжни да предприемете. Те са ви необходими и в личните и в професионалните отношения. Успехът е с вас. Не го пропилявайте! При деловите разговори или при обсъждане на намерението ви да инвестирате, предпазливостта е задължителна. Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили докрай настроението си, очаквайте романтична среща. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

ЛЪВ

На работното място се справяте отлично с всичко, като компенсация за личните проблеми, започнали сутринта в дома ви. Ако развивате бизнес помислете за разширяването му. Инвестициите, които можете единствено да обсъждате в този ден, да са съобразени с общото ви финансово състояние. Не пътувайте! Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор, но мислете добре и се вслушайте в гласът на вашата интуиция. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанията им в леглото.

ДЕВА

Не позволявайте на емоцията да ви попречи да сте реалисти. Не създавайте близки отношения с малко познати хора. На работното място жънете предимно успехи свързани с материалната ви стабилизация. Не отказвайте допълнителна работа. Няма да се преуморите, а и приходите са отлични! Неочаквани промени в личния ви живот ще засегнат и интимните ви отношения. Прибързаността при вземане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със случайни партньори, само за да докажете на себе си, че сте желани.

ВЕЗНИ

Имате шанс за материални успехи, въпреки трудностите по пътя си. Не се отказвайте и не се отвличайте с маловажни задачи. Радвате се на закрилата на Съдбата и имате възможност да се възползвате от нея. Не пропилявайте добрите си професионални шансове, които скоро няма да ви бъдете поднесени отново. Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните жени да се пазят от изневяра. Несемейните имат шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Чувствата не бива да пречат на вашите служебни задължения, защото ако не сте доволни от постигнатото няма да се отдадете изцяло на романтичната вечер, на приятните емоции и ще разочаровате партньорите си. Очаквайте предложения за допълнителна работа. Отложете деловите срещи и разговори. Вечерта очаквайте сцени на ревност, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Лишени сте от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви ден изпълнен със спокойствие и благополучие, ако не дадете изява на емоциите си. Всички ви подкрепят, ако не проявявате нетипична чувствителност. На работното място се справяте със задачите си с лекота. Имате подкрепата и похвалите на колегите си, които ви зареждат с нови сили. Отговорете им с благодарност. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимния партньор, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с тях.

КОЗИРОГ

Проблемите изискват компромис, за да ги разрешите. Съкратете максимално срещите и разговорите. Бъдете мъдри и тактични. Не пазарувайте разточително, за да задоволите нечий каприз. Начинанията са успешни. На работното място се справяте отлично, ако се концентрирате в работата си. Прибързаността е забранена. Не се сърдете на брачния си партньор, ако ви задава въпроси, свързани с непрекъснати анонимни позвънявания. Прекратете започнатия от вас флирт. Откажете се от съществуващата в момента емоционална връзка, в която липсват чувствата. Сексът не е достатъчен, за да сте щастливи.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете тактични и се съобразявайте с мнението на хората от обкръжението си. Не си заслужава да пропилявате успешния ден и да разваляте отношенията си на работното място. Не разчитайте само на късмета си, защото дори и при добри възможности може да се провалите. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата незатворена с надеждата за нов шанс. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение.

РИБИ

Вземете се в ръце и разрешете възникнали проблеми в интимния живот, за да не ви попречат и на работното място. Ако ги избегнете сте в стихията си и всичко ви върви като по вода. Възползвайте се и завършете изостаналите задачи, които ви притесняват и ви пречат да започнете планираните нови. Ако искате да спечелите човека до себе си, с когото се чувствате щастливи и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: