Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големи проблеми за няколко зодии, щастие за други
Автор: Екип Ruse24.bg 08:34 / 03.05.2019Коментари (0)1320
©
Хороскоп за днес, 3 май 2019 г.:

Овен

В последния ден на седмицата развитието на по-голяма част от инициативите ви от делови и материален характер ще зависи от методите, които използвате. Като че ли ще ви е изключително трудно да постигнете трайност и равновесие, ако насочите усилията си в противоположни посоки с цел да пробвате късмета си. Отстоявайте инициативите си и постигнатото ще надминава очакванията ви, но се освободете от влиянието на собствените си предразсъдъци.

Телец

Потърсете достатъчно вътрешна мотивация, за да се справите с неочакваните затруднения, застигнали ви в професионален план. Обръщайте внимание на детайлите, тъй като благодарение на тях ще постигнете по-голяма стабилност и яснота в сферите, където не знаете как да разрешите съществуващите проблеми. В любовта е наложително да проявите гъвкавост и отстъпчивост. Мнозина ще се радват на уважение на работното място и сред приятелите си.

Близнаци

В днешния петък мнозина ще изпитват трудности при реализирането на своя професионална инициатива. Потърсете съвет от специалист, но е наложително и вие самите да направите цялостна равносметка на текущата ситуация, тъй като сами можете да прецените как ще е най-подходящо да се действа на този етап. Възможно е по положителен начин да се развият някои ваши стари сделки. Приключете с делово партньорство, което ви създава затруднения.

Рак

Днес не позволявайте вътрешните ви страхове и напрежение да превземат съзнанието ви и да дадат отражение върху решенията, чрез които осъществявате проектите си в професионален и материален план. Шансът ще е на ваша страна, така че не се страхувайте да разчупите рамките, които самите вие си поставихте преди време с цел да направите избор, който да е във ваш ущърб. Организирайте деловите си ангажименти така, че да имате достатъчно свободно време.

Лъв

Днес целенасочените ви усилия ще дадат положителни резултати от материален, личен и делови характер. Изключително важно е правилно да определите докъде са възможностите ви както на работното място, така и в личния ви живот. Стремете се да се съсредоточавате върху важните инициативи и да пренебрегвате маловажните, които отнемат време. Търсете равновесие между професионалните си отговорности и личните ангажименти.

Дева

Здравето и парите могат да ви създадат известни главоболия, ако не проявите съобразителност и не вземете необходимите за това мерки навреме. Избягвайте взимането на всякакви важни решения, особено ако все още не сте се освободили от някои свои стари ангажименти. Преди да поставите ново начало, довършвайте докрай започнатото. За някои е наложително да избягват осъществяването на покупка или продажба на недвижим имот.

Везни

В последния делничен ден от изключителна важност за родените в знака ще е личната дисциплина и самоинициатива, особено ако не сте удовлетворени от това, което сте постигнали в професионален план. Отложете част от финансовите си инициативи за момент, в който можете по-успешно да се справите. Невниманието ви може да стане причина за сериозни раздори в отношенията с интимната ви половинка. Бъдете готови на компромиси!

Скорпион

Напълно възможно е в последния ден на седмицата някои финансови затруднения да ви обезпокоят, но нищо няма да е окончателно. Опитайте да следвате конкретен план на действие. В случай че не го направите, то ще ви се наложи да отстъпите ръководните функции на някой друг. Стремете се да поддържате уюта в дома си, но е добре да изненадвате интимната си половинка и с неща, за които сте сигурни, че ще имат позитивен ефект.

Стрелец

Днес се стремете да откриете отговорите на въпроси, които от известно време занимават съзнанието ви. Обменяйте мисли и опит със своите колеги на работното си място. Възможно е да бъдат събудени у вас сантиментални спомени от отдавна очаквана среща или от случайно попаднало пред очите ви писмо или снимка. Вероятно е това да ви направи неспособни да се концентрирате върху задълженията на работното място, а и в дома си.

Козирог

В последния делови ден на седмицата дори и да не можете да контролирате изцяло ситуациите около вас на работното място, то със сигурност с повече търпение ще съумеете да се справите. Доставяйте радост на себе си и близките си, като замените обичайните си занимания с нещо по-вълнуващо. Вечерта за мнозина ще е необходимо да се отдадат повече на своите близки, родители и интимна половинка. Не се извинявайте с много работни ангажименти.

Водолей

От днес мнозина от знака навлизат в спокоен и ведър тридневен период. Стремете се да не правите компромиси за лична сметка в материално отношение, където рисковете трябва да бъдат добре пресметнати. Не приемайте работата в името на заобикалящите ви като досадно задължение. Използвайте свободното си време както намерите за добре, но е хубаво, ако отделите няколко часа и за физическата си форма.

Риби

Необходимо е да използвате умението си с лекота да комуникирате. Стремете се да избягвате разпиляването и се концентрирайте върху главното в деловата област. Финансовото ви състояние ще е стабилно и не се очакват сериозни катаклизми. Наложително е да придобиете опит, който до момента ви е липсвал в професионалната сфера, а от него на този етап ще зависи развитието ви. Не се отказвайте от предложените ви пътувания - ще ви отворят заключени врати.


Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: