Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голямата любов на Тони Димитрова я замени с нейна съгражданка
Автор: Екип Ruse24.bg 09:26 / 04.06.2022Коментари (0)546
Иван Ченов – последният публичен мъж на Тони Димитрова, я е заменил с нейна съгражданка, издават запознати. Музикантът, с когото обичаната певица преживя бурен роман, завършил със серия от обидни скандали, от няколко месеца имал сериозни отношения с дама на име Мариета, която също като Тони била от Бургас. Пътищата им обаче се срещнали в чужбина, докато Ченов бил на гастрол. Сега двамата живеели в Швейцария и се носели на крилете на любовта, а новата му половинка била далеч от музикалния сектор и се препитавала като социален работник.

Новината за любовната афера на Иван стигнала и до ушите на Тони, която вече няколко години не може да се възстанови от изпепеляващата им връзка и продължава индиректно да атакува музиканта.

"Има неща и хора, които, ако можех да върна времето, не бих си ги причинила! Но няма такава гума, затова съм си наложила да ги помня като бивши човеци. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите“, коментира наскоро гласовитата бургазлийка.

Преди време тя намекна, че докато са били заедно, Иван ѝ е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала безпрекословно, а той се е възползвал от доверието ѝ и я е мамел.

"Беше от наивност и глупост. Вече не бих се втурнала така безпаметно в каквото и да е“, категорична е Тони, която е затворила сърцето си за мъже и сега се радва на новите си пориви в музиката.

След горчивия опит от връзката ѝ с по-младия от нея Ченов тя започнала да бъде твърде мнителна към мъжете. В последната година не била готова за връзка, защото се чувствала зле емоционално заради загубата на брат си и други близки хора, покосени от ковид.

Тони си изпатила от връзката си с Ченов, който изгря в "Гласът на България“ преди години, и във финансов план. Дълго време той трупаше дивиденти на неин гръб, печелеше от нейните участия, а тя го вземаше на мащабни турнета дори в Щатите. В края на отношенията им се заговори, че той пръскал парите ѝ за хазарт.

Преди любовното разочарование с младока изпълнителката на "Ах, морето“ има още едно фиаско – брака с бащата на дъщеря ѝ Магдалена. Двамата дълги години се караха публично, а Тони го обвиняваше, че не се грижи достатъчно за тяхната обща наследница. Към днешна дата щерка им Маги е вече голяма и учи криминалистика, като преди това се опита да следва в НАТФИЗ, но напусна доброволно, защото актьорското майсторство не било стихията ѝ, пише "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: