Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Господари на ефира" се завръщат с гръм и трясък в ефира на бТВ
Автор: Екип Ruse24.bg 12:09 / 04.01.2020Коментари (0)1224
©
Предаването "Господари на ефира" се завръща с гръм и трясък!  И то в ефира на btv, съобщи "България днес", позовавайки се на източник от кухнята на пиперливото хумористично предаване. Очаква се то да се завърти през есента на 2020 година на мястото на "Шоуто на Слави",  където в момента се подвизават "Комиците". 

Към момента екипът на "Господарите" се изявява в социалните мрежи,  където разработва страница си активно.  Успоредно с това работите по сайта си.  Въпреки това харесването предаване иска да достигне до национален ефир.  Преди месец продуцента на продукцията бе изловен да излиза от  bTV,  което доведе до мисълта,  че води преговори  "Господарите" да се излъчат в тази телевизия.  Преди месец в профилите си в мрежата екипът на шоуто сподели обява,  с която започна да търси репортери,  които да работят в интернет.  Репортерите ще бъдат на граждански договор,  а от есента на трудов договор и повече заетост.  Халваджиян търси още сценаристи,  оператори, озвучители и други служители за сформиране на екип. 

Според достоверни източници "Господарите" са били на път да продължат договора си в Нова телевизия,  ако телевизията бъде взето от чеха Петр Келнер,  но закупуването й от Кирил Домусчиев  осуетило плановете на Халваджиян.  Шоуто водено от Рачков и Зуека и още куп знаменитости,  е било пожелано и от най-големия им враг Слави Трифонов.  След като сформира цяла телевизия Дългия събирайки екип от кол и въже,   преценява че може да се помири с неприятелите си.  След проведените разговори не се е стигнало до сделка,  тъй като хумористичното шоу струвал твърде скъпо на учиндолеца.

Хора от екипа на предаването са обнадеждени,  че то отново ще се завърти в ефир,  тъй като днес опитват да  си изкарват прехраната по друг начин.  Преди да намери хора за предаването си Маги се свърза с бившите служители в опит да върне част от тях с новината, че шоуто ще започне да се излъчва отново.  Най-обиден от обстоятелствата и свалянето на предаването бил репортерът Боби Ваклинов,  който е сред едни от най-изявените лица на шоуто.  Сега той има собствена рубрика в радиото,  наречена "Боби Ваклинов в рими".

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: