Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Госпожа "Искрено и лично" се стяга да мине под венчило за пети път
Автор: Екип Ruse24.bg 09:01 / 21.03.2019Коментари (0)1876
©
След 4 неуспешни брака, бившата тв водеща и звезда от "ВИП Брадър" Миглена Ангелова най-накрая откри любовта и намери човек, който да я укроти. Връзката й с последния мъж в живота й – бизнесменът Кузман Примджанов, се оказа най-продължителната и най-стабилната, пише "Уикенд".

Доскоро двамата не демонстрираха близостта си на публични места. Отношенията си пазеха в тайна от медиите и открито се дразнеха от публикации за чувствата им. Оказа се, че влюбените не искали да влошават отношенията на бащата с двете му деца – син и дъщеря, които трудно приели новата връзка на татко си.

Миглена и Кузман заживели под един покрив точно преди година, а от седмица афишират любовта си, публикувайки общи снимки в социалните мрежи. "Двамата говорят за брак, но Миглена чака предложение от Кузман", разкриха общи познати на влюбените, които са убедени, че е въпрос на време да узаконят връзката си. И са сигурни, че този път Миглена е направила правилния избор! Преди 2 години, след куп разочарования на любовния фронт и биография като на някоя холивудска знаменитост, 53-годишната Миглена се бе зарекла никога повече да не сключва брак. Влюбчивата фурия обаче не устиска дълго без мъж и най-накрая откри сродната си душа в лицето на 9 години по-младият от нея Кузман. Напук на всички прогнози, че връзката им ще просъществува от ден до пладне, тя ставала все по-стабилна. Кузман дори вдъхнови Миглена да напише книга, посветена на участието й във "ВИП брадър" и да му я посвети. Бившата водеща била убедена, че Примджанов е мъжът за нея и споделила пред приятелки, че ако й предложи брак, без да се замисля ще каже "да". Четирите й деца пък нямали нищо против, защото освен, че веча имат свои семейства, виждали колко е щастлива майка им.

Откакто е с младия Кузман, русенката буквално цъфти от щастие. "Аз съм тежко влюбена", призна още в началото на връзката им Ангелова. Приятели на бившата тв звезда коментират, че не могат да я познаят. "Миглена винаги командори мъжете, а сега чуваме само суперлативи за Кузман. За първи път има силна половинка, на чието рамо да се облегне. Явно работата е сериозна", одумват я те.

Нито един от четире бивши съпрузи на Ангелова не успя да я превърне в кротка домакиня. Заради любимия си мъж дамата в червено претърпяла пълна метаморфоза и редовно готвела вкусни ястия. Бизнесменът също е хлътнал по остроумната брюнетка. Още на първата им среща той се зарекъл, че един ден ще заживее с нея. Въпреки че е завършил икономика и психология, 44-годишният Кузман си падал по екстремните занимания, също като Миглена. Преди 14 години бизнесменът се снимал в италиански сериал, падал си по автомобилните състезания, ските и тениса.

Още по темата: общо новини по темата: 1143
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: