Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хармоничен ден за една зодия, но конфликтен за представителите на друга
Автор: Екип Ruse24.bg 09:14 / 08.05.2020Коментари (0)577
©
Дневен хороскоп за 08.05, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Неочаквани трудности ще попречат да предприемете планираните промени. Причината е във вас, заради недоглеждане и некоригирани грешки, но забавянето ще ви помогне да избегнете провалите. Проведете отложените разговори. Денят е добър за общуване с вашите близки и колеги. Възползвайте се, за да постигнете компромис, ако отношенията ви са обтегнати. Избягвайте новите запознанства и проявете сдържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на сексуалното привличане на новите си познати, мили жени. Ако не сте сериозно обвързани, можете да си позволите сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

 

В хармония сте със себе си и със света около вас. Общуването ви зарежда със сили, ако внимавате кого допускате в живота си и не проявявате прекалена доверчивост. Неприятели, които отдавна се опитват да ви навредят, ще се самонакажат за своята злонамереност. Причината за поведението им е в помощта, която сте им оказали, но не са оценили. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни не изневерявайте.

БЛИЗНАЦИ

 

Дразните се, че никой не се вслушва във вашето мнение. Пътуванията и деловите срещи ще ви донесат успех. Поставете началото на новите си занимания, ако са планирани предишните дни, но не разчитайте на помощ. Импулсивните действия ще ви провалят. Ако ги избегнете резултатите ще ви донесат признанието, което отдавна очаквате, за изненада на вашите колеги. Не забравяйте, че след като се приберете от работа и да отидете на ресторант или парти, ако е отпаднала забраната, ако не е си пригответе романтична вечеря вкъщи. След това стига желанието ви да е взаимно се отдайте на сексуални мигове.

РАК

Обществената ви активност, особено ако е и политическа, е причина да се чувствате неловко пред вашите колеги. Бъдете сериозни на работното си място и се отнасяйте с необходимата задълбоченост към проблемите си. Анализирайте грешките си и се постарайте да ги отстраните, особено свързаните със служебните ви отношения. Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимия си. Вместо да се срещате с приятелки, се приберете и пригответе романтична вечеря, а след това обградете с обич партньора си, за да се отдадете на пълноценен секс.

ЛЪВ

Ще усетите странно противопоставяне в хората от обкръжението си, особено от вашите колеги. Избягвайте изясняване на отношенията и нервните изблици на работното място, дори и ако сте изнервени. Липсата на самочувствие ви вреди. Имате възможност да стабилизирате материалното си състояние. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от запознанства и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. Семействата без деца може да създадат мечтаното дете.

ДЕВА

Възприемате шегите на вашите колеги прекалено сериозно, а след това се ядосвате, че ви се подиграват. Заели сте се с работа, която сте в състояние да провалите, заради прекалената си чувствителност. Не изяснявайте отношения си с никого. Бликащата емоция ви пречи да гледате реално на ставащото на работното място. Принадлежите на любимия си изцяло, но започвате да усещате отдалечаване, причината за което сте вие. Променете поведението си и не се оправдавайте, че сте агресивни заради преумора. Тази вечер се откажете от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

ВЕЗНИ

Ще се наложи да посетите събитие, на което ще спечелите нови делови партньори. Внимавайте вашата доверчивост да не ви подведе. Нежеланието да се заемете със задачите си оказва негативно влияние върху професионалните ви задължения. Подвластни сте на променливо настроение, раздразнителност и вътрешно напрежение, които трудно прикривате. В личният ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимния си партньор. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не настоявайте за интимни мигове.

СКОРПИОН

Не приемайте всичко, което ви казват с доверие, защото някой може да ви поднесе лъжовна информация. Въоръжете се с търпение и такт, въпреки че не обичате да премълчавате. Ще спечелите уважението на хората от обкръжението си, най-вече на вашите колеги. Подчинете се на Съдбата и се откажете от прибързаните действия. Проблемите в семейството ще ви депресират, ако не ги изясните още сутринта. Партньорът ви се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори.

СТРЕЛЕЦ

На върха сте, щастливи и изпълнени с желание да развеселявате хората около себе си. Думите си на работното място ще изричате на време. Исканията ви ще бъдат приети. Обзелото ви чувство на неудовлетворение ще изчезне. Очаква ви успех и признание, ако сте уверени в себе си. Предпазете се от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора и сте събудили съмненията им, че сте изневерили. Създайте романтична обстановка и да възвърнете у половинката си желанието на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Денят ви обещава успехи, въпреки че ще се намери кой да ви изнерви. Ще се срещате с хора, към чието присъствие ще се наложи да се приспособите. Изявете организаторският си талант на работното място. Натрупали сте пари, които имате намерение да инвестирате в собствен бизнес. Избягвайте новите запознанства, дори и да се надявате на романтична среща, срещнали най-накрая подходящия партньор. Не се поддавайте на желанието за секс с непознат партньор, дори и ако не сте семейни, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Грешната преценка на някого може да е причина за проблеми. От значение е да приемете трудностите като предизвикателство и да докажете, че ги преодолявате с лекота. На работното място пречките са свързани с нови изисквания, които не сте могли да обсъдите предварително и трудно ще свикнете с тях. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, ако сте семейни, скъпи жени. Ще срещнете трудности в общуването. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния ви партньор.

РИБИ

Щадете силите си и не се натоварвайте с много работа. Не оформяйте банкови и финансови документи, защото сте разсеяни. Проведете разговорите, които планирате отдавна и вече сте готови с исканията си. Бъдете бдителни и не се поддавайте на обещания за лесна печалба, за да не се окажете измамени. Сериозни проблеми в отношенията с любимия ви потискат. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и не се отдавайте на сексуални изживявания с малко познати партньори, ако сте семейни.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: