Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хармония в любовния живот на една зодия, успешни начинания за друга
Автор: Екип Ruse24.bg 08:45 / 19.10.2020Коментари (0)944
©
Дневен хороскоп за понеделник, 19 октомври, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не е изключен конфликт с ръководството и агресия от страна на непознати хора. Разсеяността ви може да доведе до финансови загуби заради погрешно решение за инвестиции, особено при ретроградното движение на Меркурий. Не се опитвайте да свършите работата си за по-кратко от определеното време. Възможни са грешки, които трудно ще поправите. Дебнат ви конфликти с вашите близки и роднини. Причинени са отново от недобронамерени хора. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви ден позволяващ стабилизация. Всичко, което предприемате, трябва да е  разумно. Подхождайте реалистично към действителността около вас, за да си спестите провалите при започналото ретроградно движение на Меркурий. Не пренебрегвайте обичайните си служебни задължения. Подтиснати сте, нямате желание да общувате, защото сте уморени. Ако ще избегнете разправиите, а и  след като е във ваша полза, си заслужава да положите усилие и да отидете на гости на ваши приятели. 

БЛИЗНАЦИ

На работното място ще ви възложат задачи, с които не сте сигурни, че ще се справите. Не са ви дали указания и този факт ви затруднява допълнително, но може да се окаже, че имате подкрепата на ретроградния Меркурий. Тактът и търпението са ви от полза. Завършете до края на деня започнатото и отложете важните разговори за следобед. Не се учудвайте, на отдалечаването в семейството ви, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Може да не осъзнавате какво сте направили.

РАК

Разчитайте на съобразителността си и на възможността да намерите нестандартни начини за разрешаване на проблемите на работното място. Възможни са финансови успехи, дори и при ретроградното движение на Меркурий. Нежеланието ви да проявите разбиране към предложението на колегите си и да промените начинът си на работа е във ваша вреда. Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора, които ще са щастливи и ще са сигурни, че не им изневерявате и ще ви върнат хармонията.

ЛЪВ

Ще ви е трудно да се примирите с обидните думи, изречени от ваш колега, но не бива да се ядосвате, защото Меркурий е ретрограден и заедно с Уран ще му даде заслужен урок. Не сте готови да простите и затова конфликтите с ръководството и колегите ви са реална опасност, която може да ви навреди. Деловите разговори са неуспешни. Отложете ги. Нереалността на плановете може да доведе до финансови загуби. Време е да прецените дали не се налага промяна в личния ви живот, ако сте семейни. 

ДЕВА

Не е изключено да пропилеете деня си в разрешаване на семейни проблеми и работата ви да изостане. Не допускайте провал след като сте пожънали успех предишния ден. Успехът си гарантирате, ако сменяте тактиката си според обстоятелствата, но без прибързаност, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Изпълнявайте преките си задължения на работното място. Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. 

ВЕЗНИ

Стараете се да общувате с различни хора, сякаш търсите нова среда. Завършете всички започнати занимания и обмислете новите, които може да не започвате веднага, заради продължаващото все още ретроградно движение на Меркурий. Не се разсейвайте, за да не загубите напразно времето си. Не очаквайте новина за очаквани плащания. Ще закъснеят. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи. Отношенията с любимите ви хора са хармонични, но само от вас зависи да ги съхраните.

СКОРПИОН

Преди да се доверявате на поднесената ви информация я проверете лично. Днес се пазете от прибързани действия. Конфликтите са заради промени на работното място, които не желаете да обсъдите, в противоречие с изискванията на ретроградния Меркурий. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват защото идват навреме. Деловите срещи са успешни. Несемейните да не се лишават от запознанства и от срещи. Пътувайте, при възможност, ако си вземете почивен ден.

СТРЕЛЕЦ

В този ден сте в добро настроение и е във ваша полза да го запазите, вместо да се впечатлявате от нечия непочтеност, за която ретроградния Меркурий ще се погрижи вместо вас. Не проявявайте агресия и не показвайте раздразнение без причина, а и да има преглътнете я. Начинанията са успешни. Не пропускайте възможностите, които ви дарява Съдбата. Работете до ранните часове на следобеда, а след това пътувайте с близките си или просто си почивайте у дома. Вечерта отново ще пропуснете секса. 

КОЗИРОГ 

Бъдете предпазливи към новите си познати и се предпазвайте от грешки. Страдате заради невъзможността ви да оцените реално характерите на хората, с които се срещате, но причината е ретроградното движение на Меркурий. Не създавайте предпоставка за скандал с ваш инатлив колега. Ако вечерта сте планирали гостуване не ви препоръчвам да пътувате, за да избегнете проблемите с пътната полиция. Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания, които са дали, но удобно са забравили.

ВОДОЛЕЙ

Трудностите, които не сте очаквали, ще ви извадят от равновесие сутринта. Ще се наложи да промените намеренията си, за да се справите със задълженията си. Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени, но забравете за начинанията - Меркурий е ретрограден. Стабилизирайте постигнатото до този момент и планирайте първия месец на идващата нова година. Бъдете гъвкави дори и при напрежение в семейството и възстановете хармонични отношения в дома си без да налагате мнението си. 

РИБИ

Не се поддавайте на искания за промени, които не сте предвидили. По-добре изчакайте и обмислете всички свои идеи в детайли. Склонни сте към конфликти. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си, което е в противоречия с изискванията на ретроградния Меркурий. Почивайте си след работа и си създайте положителни емоции с любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с половинката си, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мартенски музикални дни 2024
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
Строежът на АМ "Хемус"
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: