Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хармония в службата за една зодия, друга се бори с неочаквани неприятности
Автор: Екип Ruse24.bg 08:42 / 30.10.2020Коментари (0)433
©
Дневен хороскоп за 30 октомври, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Бързо и с лекота се справяте с обичайните си служебни задължения въпреки ретроградното движение на Меркурий. Предстои ви успешна работа и заслужени бъдещи финансови постъпления. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите колеги. Не провокирайте загуби, само защото нещо друго, несвързано със служебните ви задължения, занимава мислите ви. Следобед, въпреки че имате много работа,  ще се наложи да се занимавате с лични проблеми, породени от раздразнението на брачния ви партньор. 

ТЕЛЕЦ

Ако имате време сутринта се разходете в парка, за да се порадвате на красотата на природата, без значение какво времето. Не бързайте да попълвате финансови договори, ако не сте съгласни с вашия дял участие и не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. Бъдете гъвкави и ако трябва се откажете от планираната сделка, която имате желание да сключите в началото на другия месец. За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти с партньора си, водещи до разочарования.

БЛИЗНАЦИ

Не се надявайте на новина за очакваните с нетърпение финансови постъпления, защото блокажите идват и от ваши грешки при ретроградния Меркурий. Нови предложения за работа ще ви изненадат приятно и ще погъделичкат самочувствието ви в този ден. Ако действате прибързано скоро може да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа.  Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства, защото ако сте семейни ще страдате. 

РАК

Не бива да допускате финансови загуби заради проява на прекалена доверчивост. Планираните разговори може да се окажат ненужни, ако не сте готови за компромис в обмисляните начинания, въпреки забраните на все още ретроградния Меркурий. Тези от вас, които са на ръководен пост, да не проявяват агресия към подчинените си и да не налагат точно сега нови правила на поведение. Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Няма да са подходящите. 

ЛЪВ

Имате чувството, че са ви натоварили нарочно с непосилни служебни задължения, но те част от ваши незавършени задачи, които е време да приключите заради ретроградното движение на Меркурий. Ако насочите силите в изпълнението на задачите си на работното си място, ще се справите. В разсеяността сте способни на грешки, които ще се отразят на авторитета ви като професионалисти. След работа, ако все още сте подтиснати от служебните си заради, не пренасяйте лошото си настроение у дома.

ДЕВА

Срещате сериозни трудности в общуването. Променете подхода си към вашите колеги съгласно изискванията не ретроградния Меркурий. Причината е във вашата прибързаност и необмислените ви приказки, с които сте ги засегнали. Рискувате да се лишите от подкрепа. Не сте доволни, че ви възлагат задачи, които не са ви приятни, но трябва да ги приемете и завършите до края на работния ден. Не пренасяйте напрежението в дома си, където може да ви очакват с настроение и приготвена семейна вечеря. 

 

ВЕЗНИ 

Справяте се със успешно със служебните си задачи, въпреки че Меркурий е все още ретрограден. Отдавна се надявате да разкриете нови възможности за професионална изява и очаквате пари, които дълго не ви превеждат.  Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи да вземете правилно решение и да предизвика неочаквано вместо успех, провалът ви. Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните жени, които търсят своята половинка. Семейните да внимават.

СКОРПИОН

Въпреки че сте готови да се изолирате от света, запознанства ще се превърнат в основата на бъдещи делови партньорства. Денят е благоприятен за начало на ремонт на офиса ви, но по-добре само купете нужното, а го започнете другата седмица. Предпазвайте се да не изпаднете във финансови затруднения. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си.

СТРЕЛЕЦ

Не взимайте заеми, а ограничете разходите си, заради все още ретроградния Меркурий. Трудности по вашия път няма да липсват. Част от тях са свързани с новите ви познати. Бъдете готови да отхвърлите неотложните служебни задачи. Не се включвайте в инвестиции, които са ви предложени в този ден, защото късметът изобщо не е на ваша страна и ще се провалите. От вас зависи да сте щастливи. Признайте си от какво се вълнувате и в какво се чувствате неуверени в интимния си живот, мили жени. 

КОЗИРОГ 

Бъдете внимателни във всичко, което предприемате на работното си място и не разчитайте на късмета си. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Получавате предложения, които не са във ваша полза, но ще се наложи да се примирите и да ги приемете. Не бива импулсивно да пристъпвате към решение за смяна на работата си. Отношенията с брачния ви или интимен партньор постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете любовта. 

ВОДОЛЕЙ

Може да ви изнудват да помогнете на ваши приятели с пари, без те да са ви ги поискали лично. В никакъв случай не давайте заеми! Начинанията са нежелателни заради все още ретроградното движение на Меркурий. Не надскачайте вашите възможности и не отлагайте важните разговори, въпреки че ще са трудни и без шанс да постигнете компромис. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се подавате на чувствата си. 

РИБИ

Ако вечерта ви предстои тържество заради семеен или ваш личен празник за постигнат успех, не се натоварвайте с много работа през деня, а и Меркурий е все още ретрограден. Ще осъзнаете, че месецът е бил успешна за вас, но ви се струва, че трудностите и проблемите ви предстоят. Замислете се за дългосрочните си цели.  Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: