Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хищницата от "Маскираният певец" : Яд ме е, че профуках наградата от друго шоу, което спечелих
Автор: Екип Ruse24.bg 14:55 / 27.12.2020Коментари (0)864
©
Победителката от "Х Фактор" през 2015 г. Християна Лоизу се размина на косъм от голямата награда, след като остана втора в "Маскираният певец" с костюма на Хищницата. Гласовитата певица от Кипър се надявала да победи, за да сбъдне голямата си мечта – да има собствен дом. Преди 5 години, когато спечели в четвъртия сезон на музикалното риалити, тя получила 50 000 лв. и запис на сингъл. Тогава Християна заяви, че ще използва финансовата печалба, за да инвестира в бъдещето си. С парите обаче си купила кола, микрофон, колело и подаръци за семейството си. 

"По принцип не съм човек, който много лесно харчи. Сега в тези трудни времена правя равносметка и си викам "Защо не постъпих по друг начин?" Много съжалявам, че похарчих печалбата от "Х Фактор" и не си купих жилище. Още живея под наем с приятеля ми Боби. Тогава не разсъждавах правилно. Не можех да предвидя, че след 5 години ще дойде коронавирус и ще спрат всички участия", призна певицата. 

След като спечели музикалното предаване, графикът й бил препълнен с участия, но така и не успяла да спести за апартамент. Тя се преместила от слънчевия Кипър в мъглива София, а причината бил именно любимият й човек – репортерът Борислав Борисов. Боби Стар, както е известен журналистът, се изявява веднъж седмично със своя рубрика във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" по "7/8 ТВ", а преди това имаше свое светско предаване онлайн. 

"Реално се познаваме от доста време покрай работата ни. Той е журналист, водещ, беше ми взел няколко интервюта. Покрай събития се бяхме срещали. Но се видяхме и в Кипър, колкото и странно да звучи. Там се видяхме миналото лято и изведнъж любовта пламна", откровена е за личния си свят Християна. Още в началото на връзката си те заживели заедно, но под наем. Боби бил единственият човек, на когото Християна разкрила тайната си, че е Хищницата. Заради пандемията от коронавирус участията й отпаднали, а Боби любопитствал къде ходи до късно в събота вечер, затова била принудена да му каже, че участва в "Маскираният певец". Християна не му разкрила точно коя е и Боби се колебаел дали е Булката или Хищницата. Едва след третия концерт разбрал коя е. 

Първоначално, дизайнерката на костюмите Кремена Халваджиян определила Християна да носи костюма на Макарона. Шивачките й взели мерки и след месец и половина певицата отшила за първа проба на костюма. Едва тогава разбрала, че маската й е променена и ще бъде Хищницата. Заради изолацията и липсата на ангажименти, Християна напълняла през лятото с 5 килограма, но Кремена я предупредила, че има месец и половина, за да ги свали и да изглежда перфектно в костюма. Певицата минала на режим, започнала да пие много вода и да тича в парка. Второто място в "Маскираният певец" й донесло хонорар от 15 000 лв., който този път решила да похарчи по-разумно, от наградата си в "Х Фактор", пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: